Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska-Orcwar

+3
xenasvk
lorain
Orkwar
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska-Orcwar Empty Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 9:11 pm

Orkwar

Poznamka na zaicatok.. Smile pol hodiny som vytvaral ucet lebo vsetky mena mi pisalo ze su obsadene alebo ze uz niekto email pouziva Razz preto mam Orkwar nie Orcwar Very Happy

Nickname : Orcwar
class : warrior
Race : orc Razz

talenty : 5/5/51
WoW hraji : 1,5 roka
Za tuto postavu hraji : 1,5 roka od zaciatku ako som vytvoril Razz

Zkušenosti : Všechny 5many,10man,25man...ZA,Kara,SSC,Eye,Gruul,Hyjal... BT len na trash

Staty : ( unbuffed )
HP: 16k
armor:17k
rage 0/100 Razz
defense: 502 (DR:314)
dodge:21,66%
parry:19%
block:20%

Equip : Full epic

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
pvp..malo kedy pve..PikachuPowa Smile
Přoč chceš jít právě k nám ?
Ktosi mi pisal ze ci necem k vam a ze kazdy tank sa zide a chodite vela raidov Razz

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
ne

Nepovinné údaje

Profese : Mining 375, engineering 375, JWC 375
sekundární : FA 375,
Něco o mě : nepijem,nefajcim,nedrogujem, stale sedim u compu a nic nerobim Very Happy

věk : 15 coskoro 16 Razz

2Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 9:57 pm

lorain

lorain

muj nazor je, ze tanku už máme v guilde hodně, a hodně kvalitnich tanku, počinaje blindem, přes foxe.... nevim jestli je potřeba víc tanků, ale myslim že už ani ne, nevim jak na tom ste ostatní ale ja bych řekl že sem PROTI

3Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 10:15 pm

xenasvk

xenasvk

ja som PRO, lebo EQ prevysuje vacsinu nasich tankov, poznam ho, vie tankovat a ked sa sklada raid, nikdy nemame potrebny pocet tankov... aj ked by sa teraz skor zisiel tankadin, ale myslim, ze jeden tank navyse nic nepokazi...

4Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 10:52 pm

Thali

Thali

Za protecta jsem hraval rok..EQ velice slusny, staty tez. Tanku mame sice dost,ale chdoiem 25 raidy, kde je treba i 4 a vice tanku. Cili jsem jasne pro

5Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 11:10 pm

Skull

Tak já bych k tomu napsal asi tohle...v guilde mame asi 6 tanku se slusnym equipem z toho dalsi 2 s horším...Otazkou je jestli equipovat jeste o tanka vic, kdyz sme vetsinou 4 tanci online...mym nazorem je ze by současný stav měl zůstat, uz tak padá málo tankovacích věcí v raidech. Proto nevim jak bysme se o to prali ještě s dalším tankem. Můj názor je prozatím PROTI

6Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Wed Apr 15, 2009 11:25 pm

Skull

Vim, že ti to moc nepomůže,ale je škoda, že sis nepodal přihlášku o týden dřív, bral bych spíš tebe než Foxe

7Prihlaska-Orcwar Empty RE: Orcwar Thu Apr 16, 2009 1:30 pm

Quake

Quake

Mno včera v SSC jsme si jen tak tak vystačili s tanky, a dalších 10 lidí co se do SSC nedostalo tak bylo nuceno chodit BG, nebo harvit blbosti, protože neměli tanka na nějaké to hero pro bagety... otázka zní, máš nějaký ten DMG eq? Protože minimálně půlka tanku od nás má i dmg eq. Tím nechci shazovat tvoje kvality, právě naopak chci tím říct, že waru přebytek není a například takoví fox muže jít bezproblému za dmg, má slušný eq...v tomhle bych prostě problém neviděl...proberu to ještě s CM, tedy skullem a pak napíšu konečný verdikt Smile

P.S. písni mi in-game, rád bych pokecal a doplnil si info o tobě Smile

8Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Thu Apr 16, 2009 5:23 pm

Orkwar

Skull napsal:Tak já bych k tomu napsal asi tohle...v guilde mame asi 6 tanku se slusnym equipem z toho dalsi 2 s horším...Otazkou je jestli equipovat jeste o tanka vic, kdyz sme vetsinou 4 tanci online...mym nazorem je ze by současný stav měl zůstat, uz tak padá málo tankovacích věcí v raidech. Proto nevim jak bysme se o to prali ještě s dalším tankem. Můj názor je prozatím PROTI
mna uz moc netreba eqipovat Smile

9Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Thu Apr 16, 2009 6:12 pm

Skull

Very Happy no, tak ten dodge nic moc Very Happy jinak to je dobry..jestli sem deš proto, že se chceš bavit a ne jen hnát(chodit raidy jen pro equip, jako někteří) za equipem tak změním svuj názor na PRO

10Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Thu Apr 16, 2009 6:39 pm

Orkwar

Skull napsal:Very Happy no, tak ten dodge nic moc Very Happy jinak to je dobry..jestli sem deš proto, že se chceš bavit a ne jen hnát(chodit raidy jen pro equip, jako někteří) za equipem tak změním svuj názor na PRO
nejde mi o eq.. ale o to ist ten raid a zabavit sa Razz ked aj padne neaka vec .. tak bud ju dostanem abo ne.. havu si stim lamat nebudem Smile

11Prihlaska-Orcwar Empty Re: Prihlaska-Orcwar Thu Apr 16, 2009 9:12 pm

Sajdi

Sajdi

[b]PRO Smile

12Prihlaska-Orcwar Empty RE: Orcwar Thu Apr 16, 2009 11:00 pm

Quake

Quake

Tak jsem debatoval se Skullem Smile a máš dobře nakročeno k přijetí Smile jen se chci na tebe podívat in-game, tak pisni jinak předběžně

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: