Nickname: Frosten
WoW hraji: niesom si úplne istý ale myslím že vyše 2 rokov
Class: Mage
Race: Undeath
Main Spect: Arcana
Za tuto postavu hraji: možno 2 mesiace neviem presne
Played postavy: celkový played mám 11 dní a 19 hodín, played on lvl 80 je 1 deň a 10 hodín
Zkušenosti: BT celé, KZ, ZA, SWP skúsenosti mám ale nie úplne na 100% len tak na 70% a z WotLK-u všetky hc dungy, ICC a UL
Talent build: 56/3/12
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html -TBC vám moc nepomôžu
Armory: (odkaz na tvoji postavu)
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/ -nefungujú :-)
Screen z raidu: bohužiaľ nie sú
Staty: (UNBUFFED)
HP: 15 083
MANA: 15 138
Bonus damage: 1353 bohužiaľ nedarí sa mi zohnať dagger/sword
Crit chance: 17.87%
Hit rating: 50
Mana regen: 155
Spell haste: 99
Spell penetration: 0
Resillience: 237
Profese: Tailoring 446+
Sekundární: Skillim Enchanting a Mining
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? na staffke a wristoch mam na SP ale enchanty si spravím až keď vyskillim a na epic veci
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? V minulosti to bol shaman Shamiyk, ktorého kamarát akosi vymenil
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).Mám DK 55 lvl ale neviem nick
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Reborn Fallen Heroes- ignorace, nekopletnosť niektorých členov, Sacred Coalition- Prihláška sem
Přoč chceš jít právě k nám ? Lebo vidím, že táto gilda napreduje aj po prechode na WotLK a to je úžasné
Co nám můžeš nabídnout ? DPS/veci z profesíí/ FO
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? záleží od obdobia ale prázdniny tak 7+ a cez školu je to 5+
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? mal som česť z pár ľuďmi Galloper, Gweny, s Kalgysom som chvíľku expil
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není
Město: Rajec, okres žilina (SVK)
Věk: 17 a 2/4
Večerka: (do kdy můžeš raidovat) neobmedzene nemám večierku
Něco o mě: tak neviem čo chcete počuť ale volám sa Paťo, chodím na gymnázium zo všeobecným zameraním, aktívne sa venujem futbalu a ďalším športom
Ak je potreba tak screen Q dodám
Dakujem za PRO/PROTI
WoW hraji: niesom si úplne istý ale myslím že vyše 2 rokov
Class: Mage
Race: Undeath
Main Spect: Arcana
Za tuto postavu hraji: možno 2 mesiace neviem presne
Played postavy: celkový played mám 11 dní a 19 hodín, played on lvl 80 je 1 deň a 10 hodín
Zkušenosti: BT celé, KZ, ZA, SWP skúsenosti mám ale nie úplne na 100% len tak na 70% a z WotLK-u všetky hc dungy, ICC a UL
Talent build: 56/3/12
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html -TBC vám moc nepomôžu
Armory: (odkaz na tvoji postavu)
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/ -nefungujú :-)
Screen z raidu: bohužiaľ nie sú
Staty: (UNBUFFED)
HP: 15 083
MANA: 15 138
Bonus damage: 1353 bohužiaľ nedarí sa mi zohnať dagger/sword
Crit chance: 17.87%
Hit rating: 50
Mana regen: 155
Spell haste: 99
Spell penetration: 0
Resillience: 237
Profese: Tailoring 446+
Sekundární: Skillim Enchanting a Mining
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? na staffke a wristoch mam na SP ale enchanty si spravím až keď vyskillim a na epic veci
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? V minulosti to bol shaman Shamiyk, ktorého kamarát akosi vymenil
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ).Mám DK 55 lvl ale neviem nick
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Reborn Fallen Heroes- ignorace, nekopletnosť niektorých členov, Sacred Coalition- Prihláška sem
Přoč chceš jít právě k nám ? Lebo vidím, že táto gilda napreduje aj po prechode na WotLK a to je úžasné
Co nám můžeš nabídnout ? DPS/veci z profesíí/ FO
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? záleží od obdobia ale prázdniny tak 7+ a cez školu je to 5+
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? mal som česť z pár ľuďmi Galloper, Gweny, s Kalgysom som chvíľku expil
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není
Město: Rajec, okres žilina (SVK)
Věk: 17 a 2/4
Večerka: (do kdy můžeš raidovat) neobmedzene nemám večierku
Něco o mě: tak neviem čo chcete počuť ale volám sa Paťo, chodím na gymnázium zo všeobecným zameraním, aktívne sa venujem futbalu a ďalším športom
Ak je potreba tak screen Q dodám
Dakujem za PRO/PROTI