Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Willik - Tankadin

+9
Immortalis
lorain
Kira
Quake
Thali
Boxerman
Drobec
Monse
willik
13 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty Re: Willik - Tankadin Sun Mar 21, 2010 6:18 am

galloper

galloper

Takze za 1.kazdy ma pravo na svoj nazor (vo vacsine sa mi nepozdava ale nechajme to tak Very Happy) takze nebudem komentovat Very Happy
Za 2.S takymto eq wipe 6-ta vlna pred prvym bossom v Hyjale, mam alta tankadina , trvslo mi ani ne mesiac ho vyeq na omnoho lepsiu uroven, veci za boj nejake tie t5 ruky a mam o 2,5k viac hp a to nevravim o ostatnych statoch (a ty pises ze to hras uz rok tak to nvm jak Smile )
Za 3.Ked vravis ze mas vswetky eq na plnej urovni , je mi jasne ze si proste chces spravit dalsiu postavu v inej g kde ju budes mat ako maina a po istej dobe , ou uz ma to nebavi...mam druida tiez docela dlho vsetky eq na dobrej urovni a keby si aj zrovna chcem eq alta v inej g nikdy by som nevypustil slova ak chcete tak si ho dam zabanovat, to je absolutne neprijatelny pristup.
Za 4.Zobrat niekoho este za takych podmienok a ani nebude aktivny, potrebujeme aktivnych ludi a nie statistiky, do najaktivnejsich g na srvry sa nebudem predsa hlasit ked nemam absoluitne cas Smile
Za 5. Ziadne pozitivum som nenasiel Proti

27Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty re: Sun Mar 21, 2010 10:00 am

willik

galloper napsal:Takze za 1.kazdy ma pravo na svoj nazor (vo vacsine sa mi nepozdava ale nechajme to tak Very Happy) takze nebudem komentovat Very Happy
Za 2.S takymto eq wipe 6-ta vlna pred prvym bossom v Hyjale, mam alta tankadina , trvslo mi ani ne mesiac ho vyeq na omnoho lepsiu uroven, veci za boj nejake tie t5 ruky a mam o 2,5k viac hp a to nevravim o ostatnych statoch (a ty pises ze to hras uz rok tak to nvm jak Smile )
Za 3.Ked vravis ze mas vswetky eq na plnej urovni , je mi jasne ze si proste chces spravit dalsiu postavu v inej g kde ju budes mat ako maina a po istej dobe , ou uz ma to nebavi...mam druida tiez docela dlho vsetky eq na dobrej urovni a keby si aj zrovna chcem eq alta v inej g nikdy by som nevypustil slova ak chcete tak si ho dam zabanovat, to je absolutne neprijatelny pristup.
Za 4.Zobrat niekoho este za takych podmienok a ani nebude aktivny, potrebujeme aktivnych ludi a nie statistiky, do najaktivnejsich g na srvry sa nebudem predsa hlasit ked nemam absoluitne cas Smile
Za 5. Ziadne pozitivum som nenasiel Proti

Tento můj přístup měl ukázat to, že už opravdu nemám zájem za shamana hrát.
Definuj "nemam absolutně čas" - uznávám, že teď to bude časově horší, ale pak 4 měsíce prázdnin...
Bylo mi taky řečeno že tankadina potřebujete, tankadini s "dobrým" equipem je aktivních u hordy málo (Predattor, Vengay, Hotchick - překvapivě je to člověk z GoD.. a Pachatel)..

Ještě se tě zeptám, ty T5 ruky minimálně to tě vzala sebou G? viď? ...

28Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty Re: Willik - Tankadin Sun Mar 21, 2010 12:02 pm

MandiaK

MandiaK

Proti

29Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty Re: Willik - Tankadin Sun Mar 21, 2010 12:31 pm

Thali

Thali

Dočasné Proti.

Az opravi par veci, klidne neutral ci pro.

30Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty RE: Parovka Mon Mar 22, 2010 12:46 pm

Quake

Quake

Napiš mi in-game,skočíme na VT a probereme pár věcí, potom to uzavřu...

31Willik - Tankadin - Stránka 2 Empty RE: Parovka Mon Mar 22, 2010 8:06 pm

Quake

Quake

Takže, přihlášku jsme rozebrali ve hře...podmínky přijetí mu byly sděleny a souhlasil s nimi. Takže do guildy půjde klasicky i s altem(shamanem) a když bude potřeba, tak skočí i za něj. V tomto případě bych mu tedy šanci dal, uvidíme, jak se vyvrbí...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: