Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Tankadin Dijetro

+4
xenasvk
Mcprasak
Monse
bigjack
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Tankadin Dijetro Empty Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:03 pm

bigjack

Nickname: Dijetro
WoW hraji: 2 roky
Class: Paladin
Race: Blood Elf
Main Spect: TAnkkadin

Za tuto postavu hraji: cca 2 mesice
Played postavy: 12 dni 57 min
Zkušenosti: t4 / t5 / t6 swp t4=full t5=pfenix,kealtase jsem neslozil t6=full inak MOther na starem jadru

Talent build: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&paladin&0000000000000000000005005133503001022215510520500030200000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Dijetro&realm=Narnias

HP:14267
mana: 5853
Armor: 16833
Defense: 522
Dodge: 16,77%
Parry: 17,09%
Resillience: naco do PVE resilku ?
Spell dmg : 500
Spell hit 40
spell crit: 5,99%

Profese: BS 290 Skill

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Ne Vsechny enchanty+sockety si vyrabim sam
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Eternity Kvuli moralce lidi nechodili na raidy
Přoč chceš jít právě k nám ? k GoD se me nechce a ste jedna z Guild co by dala T6 + swp
Co nám můžeš nabídnout ? Skill postavu a meho dobreho alta na kerem mam t5/t6 dmg eq Encement
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? i celi den ... ale kdyz jsem v tydnu na skole tak muzu do 22:05

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Monse Byl jsem s nim v Guilde za inaci postavu (byk)
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Jo to se nebojim .. ! je lepsi nez TS atd...

Město: NY
Věk: 17,5 let Very Happy jsem na světě
Večerka: jak uz jsem se zminil tak v tydnu mohu do 22:05 inak od patku az do nedele mohu do druheho rana
Něco o mě: Co o me ? nevim jsem muž

2Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:05 pm

Monse

preco si nedas prihlasku za cementa, by som ti dal aj za, ale palata vobec, feral dajme tomu

3Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:11 pm

bigjack

Proc ne palacha ?

4Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:15 pm

Monse

skus uvazovat... dobre vies, ze som proti altom, mas tam dobry gear, tak neviem co vymyslas.

s tvojim played to nikdy nebolo nejak horuce, by som ta zaradil medzi rekreacnych vikendovych hracov, cize nejaka extra opora nebudes... ale mozno sa to zmenilo

5Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:21 pm

Mcprasak

Zase řešíte alty...těch přípúadů tu bylo víc...a vždy se to vyřešilo...je to změna guilda..ale to bych s ezase opakoval..proč u každé přihlášce, kde někdo mění classu je třeba milion řešení?

PRO...tankadin tu ted bude jen ephedrin...další se tkay hodí

6Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:24 pm

Monse

ty to uz beres ako hotovu vec, "zober me ich vsetkych" ako pokemonov z tesco regala.

teraz ma napadla vcelku zaujimava myslienka, ktoru mi naskytla jedna osoba pred casom a teraz sa krasne vyplna

7Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:24 pm

bigjack

Hravam do te doby kde jsem .. kdyz jsem doma tak hravam celi den , kdyz jsem ve skole tak hraju jen do te doby dokud nemam vecerku a net me tipnou .. kdyz se raidy nebudou skladat v 21:20 tak to bude ok ..

8Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:42 pm

Mcprasak

Zapoměl jsme, že je tu s tím plachem ještě Willik...takže měním na NEUTRAL

9Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 9:45 pm

Monse

aj ja mam palata, to zmenis na proti? Very Happy

10Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 10:06 pm

Mcprasak

Za chamíka by si vynikl líp jacku:)

11Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Mon Apr 26, 2010 10:11 pm

Monse

som velmo rad, ze si si dal poradit, este aby si dal on poradit

12Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Tue Apr 27, 2010 5:19 am

xenasvk

xenasvk

plati to iste co pre ostatny, moznost len pripade, ze presunies oba chary, a kym je potrebne, budes chodit so shamanom, ked bude moznost, mozes s palachom... neutral

13Tankadin Dijetro Empty RE: Bigjack Tue Apr 27, 2010 11:11 am

Quake

Quake

Jak už jsem se vyjádřil k ostatním, co si podávají přihlášku za alta. Pokud má dostatečný EQ tak proč ne, samozřejmě že pro všechny platí to jak nastínil xena. U nás v guildě každý chodí za to co je potřeba, ne za co chtějí hráči, samozřejmě že se každému snažím vyjít vstříc a beru lidi i za alty, ale sem tam se prostě naskytne stituace, kdy jiná možnost prostě není.

No a teď hlavní myšlenka, téměř každý uvažoval nad tím, že k nám půjde za alta a hezky si ho vyequipuje, to je naprosto přirozená dedukce. Ale zkuste se na danou věc podívat komplexněji, u nás pravidla druhou změnu main postavy nepovolují, tudíž by vám ten main zůstal už napořád a nevím jak pro vás ostatní, ale můj šaman pro mě bude vždycky main a i když mám na té postavě už tolik nahráno, ta ji mám pořád rád a když si uvědomím, že přede mnou stojí nedoprogresovaný sunwel, kde bych si ještě pár věcí na maina lootl a očekávaný přechod na WOTL, kde bude samozřejmě moje první doexpená a equipovaná postava shaman, tak bych main postavu za nic neměnil. Ale tak 100 lidí 100 chutí, jestli u vás main postava pohasla a už s ní opravdu nechcete mít nic společné, tak volba jít k nám za alta je správná, v opačném případě děláte největší blbost, které budete v budoucnu litovat.

BTW, alti se u nás neequipují zas tak špatně, osobně jich mám několik na úrovni T6 a vše jsme kupoval v off dražbě pro alty a off EQ.

14Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Tue Apr 27, 2010 12:36 pm

galloper

galloper

Bohuzial pri tejto prihlaske musim dat proti equip nieje az tak slaby, aj ked by som doporucoval gate a chcestu za bojky pretoze mas par war itemov a ten BD je dost nizky mam alta na bojkovej urovni a ma 600bd + tie talenty som si tiez nie isty, bez reckoningu a nevymaxovany one hand specialization ... viem mas asi dobreho maina ale hlasis sa za toto tak bohuzial musim komentovat equip alta...z tankadinov tu bude efedrin + je tu willik ktory uz coskoro bude na t6 urovni + sem tam pindos, myslim ze to je docela dost + bonus vecierka Sad

15Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Tue Apr 27, 2010 1:08 pm

lorain

lorain

ja jsem zase PRO myslim ze pokud bude aspon trosku ochotny chodit i za alta, tak bych v tom problem nevidel:)

16Tankadin Dijetro Empty Re: Tankadin Dijetro Wed Apr 28, 2010 2:27 am

Drobec

Drobec

PROTI

17Tankadin Dijetro Empty RE: Bigjack Wed Apr 28, 2010 2:33 pm

Quake

Quake

Takže nebudeme chodit kolem horké kaše, tankadiny jsme teď nějaké přijali a myslím, že jich máme prozatím dost, navíc na tvém EQ je ještě dost práce. Tvůj main je tuším enhacement, kterých po přijetí Quantuma a Freezáka máme tak akorát, tam bych byl ovšem více benevolentní k přijetí na test. Takže nabídka zní jasně, když už přijmout tak jediné řešení bude enhacement(pokud ovšem nemáš třeba ještě nějakého dalšího alta s dobrým EQ, který by se nám hodil) a palacha budeš equipovat případně jako alta.

Kdyžtak sem napiš svůj názor, případně mi napiš ve hře a probereme to podrobněji.

18Tankadin Dijetro Empty RE: Bigjack Mon May 03, 2010 12:16 pm

Quake

Quake

Zatím jsem zprávu od tebe nezaregistroval, takže máš dva dny na vyjádření buďto tady na foru nebo whispem ve hře.

19Tankadin Dijetro Empty RE: Bigjack Wed May 05, 2010 12:15 pm

Quake

Quake

Neschopnost se ozvat a domluvit. Za paladina tě opravdu nemůžeme přijmout, má slabé staty a tankadinů máme aktuálně dostatek. Takže bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: