Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Willik - Tankadin

+9
Immortalis
lorain
Kira
Quake
Thali
Boxerman
Drobec
Monse
willik
13 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Willik - Tankadin Empty Willik - Tankadin Thu Mar 18, 2010 10:37 pm

willik

Nickname: Willik
WoW hraji: 3 roky

Class: Paladin
Race: BE
Main Spect: Tankadin
Za tuto postavu hraji: 1 rok
Played postavy: 20 dní

Zkušenosti: Kara,ZA,Grull,Maghteridon,BT,HS,SWP(až po brutala)

Talent build: 00/44/17
Link: Talent build

Armory: Armory link

Staty:
HP: 13,5k
Armor: 16 460

Defense: 505
Dodge: 15%
Parry: 17,5%
Block: 20%
BD: 448

Profese: BS (full), JWC (full), ENG (366)
Sekundární: nedelal jsem...

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? epic gemy...
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Původně jsem hrál za shamana, ale přestal mi bavit, navíc tedka 2 měsíce budu mít občas hodně málo času a původní G, by mě stejnak kicknula... (Eternity,GoD..)
Co nám můžeš nabídnout ? Postavu tankadina celkem ovladam, equip nejspíš tak mizernej nemam ..
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow? 2-4 (budu-li potřeba a nebude škola tak i dele, prostě do maturity ta škola ma přednost...), jak kdy nekdy to občas ani nepustím (když je práce/škola..)
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Theboxerman a dal už nvm...
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není (až mi dorazí notebook z opravny)

Město: Plzeň
Věk: 19
Večerka: Záleží dost na čase, někdy do 01:00 nekdy i dele, ale když je škola tak třeba jenom do 23:00...

Něco o mě: Pohodář :-)

2Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Thu Mar 18, 2010 11:07 pm

Monse

ten armory link je pvp, nick shamana preco neuvadzas

"equip nejspíš tak mizernej nemam" -> mizerny vzhladom naco/koho

3Willik - Tankadin Empty re Thu Mar 18, 2010 11:42 pm

willik

Armory je PVP, protože se aktualizuje v 6 ráno a ja na dnešek měl PVP equip protože sem chodil BGčka, nick shamana ja parovka...Myslel jsem že s wowkem skončím, ale ... Tedka budu mít čas jenom občas (nejvíc o víkendech..)

Tak na ZA/T5 raidy to bude mno...

4Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 1:55 am

Drobec

Drobec

alt a k tomu lov eq proti

5Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 4:16 am

Boxerman

1) je to muj kamarad, kteremu jsem rekl o tom ze nam chybi PROTADIN diky cemuz nemuzeme hyjal
2) eq ma solidni, par low veci se da okamzite nahradit z trashe bt a podobne.
3) vim ze parovku (shamana) nehraje, venuje se pouze paladinovi. takze zadny alt, plnohodnoty main.

low eq urcite neni, po mesici aktivity muze jit klidne tankovat hyjal.
Pokud cekate ze sem napise full t6 protadin, tak nevim jestli se dockame:) tohle je zkuseny pveckar, normalni solidni clovek, se solidnim eq,nevidim duvod nebrat
ps. ja uz bych si ten hyjal fakt rad zasel:P

6Willik - Tankadin Empty re Fri Mar 19, 2010 9:44 am

willik

Drobec napsal:alt a k tomu lov eq proti

Link na armory už jde (prot equip) a ja parovku nelogl už skoro 2 měsíce (krom včera, mam tam enchanting..), bereš-li to takhle...

7Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 10:48 am

Thali

Thali

Sice je krasne, ze je to ted plnohodnotny main, ale uricte vis, ze kdyz bdue s jakkoukoliv jinou postavou v jine guilde, nema smysl se o tep rihlasce ani bavit.

8Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 12:22 pm

willik

Tak ja klidně lognu parovku a zaspamuju port že ho vyměním a dostanu ban, fakt nemam už zájem za shamana hrát...

Mám?

9Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 12:43 pm

Thali

Thali

Tohle reseni mi neprijde jako nejlepsi. neni mnohem lepsi si dat vsechny postavy do DL? Po prijmuti noveho clena se to tak vetsinou dela, ze si vsechny postavy da do nove guildy

10Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 1:24 pm

willik

Proč mít v G postavu, za kterou nehraju? Bude-li to nezbytne, klidne ho do G dam (nemam s tim problém).

11Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 2:00 pm

Monse

ten equip je taky, ze no... dalej sa uz nevyjadrujem

edit: osobne by som bol radsej za cementa

12Willik - Tankadin Empty re Fri Mar 19, 2010 3:44 pm

willik

Cement nejsem...

13Willik - Tankadin Empty RE: Parovka Fri Mar 19, 2010 3:49 pm

Quake

Quake

Takže až si vyequipuješ paladina, tak ho taky budeš chtít nechat zabanovat? Nechápu jak někdo může hrát za postavu která ho nebaví... Ty si postavu vyexpíš, vyequipuješ na docela dobrou úroveň a pak zjistíš, že tě vlastně nebaví...tohle zavání Kanajismem...
Na to, zda někoho postava baví či nikoli, se většinou přichází u expení...

Jen taková doplňující otázka, máš na tom paladinovy nějaký schopný off EQ? Protože tankadin opravdu není potřeba všude, takže bys měl problém s šetřením DKP a EQuipovaní by bylo dosti pomalé...

14Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 4:36 pm

willik

Řeknu to takhle, shaman potom co na nem mam všechen offequip (ele/cement/resto dokonce i PVP/PVE) a hral sem za nej 3 a půl roku... Co se wowka týče, už to prostě není ono...

Co se týče off equipu tak:
Retri: stormherald,brejle z engu, neck z swp(jwc),chestka(bs-swp) -> 2050 AP, 30% crit, 80 hit (unbuffed) - hit cap je 120 (ale mam nejaky PVP veci...)
Holy: (1100BH, 18% spell crit - hodne slabe)

15Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 4:49 pm

Kira

Kira

co keby ste ho najskor vyskusali kym ho hned zbuzerujete?

16Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 6:39 pm

Monse

buzerujeme a zaco? normalne konstruktivna kritika...

mne normalne nepride si nechat zabanovat schopny char, len preto, ze mam EMO naladu teraz par mesiacov a "nebavi ma to", ked ma to bavilo 3 roky dozadu.

Samozrejme nehladiac nato, ze ho to skor ci neskor "moze zacat znova bavit" a uz ho nikto na palatovi nikdy neuvidi, pretoze ho "uz nebavi".

PS: tvrdil som, ze sa uz vyjadrovat nebudem, ale nedalo mi to... teraz uz to dorzim :-P (i ked par veci na srci este mam)

17Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Fri Mar 19, 2010 10:52 pm

lorain

lorain

ja jsem toho nazoru ze paladin se hodi, jak tankadin tak retry se u nas urcite uzivy a pokud nema problem s prevedenim altum do guildy, i kdyz za ne nebude hrat tak ja jsem urcite PRO

18Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sat Mar 20, 2010 3:37 am

Immortalis

Immortalis

lol! Kanajismus lol!
Tak to me pobavilo Laughing
Jinak k prihlasce, Palachu je zoufale malo i kdyz jedno minus se jeste najde a to je to "malo casu". Potrebujeme hrace kteri tu jsou v dany cas na raid, pripraveni a nedela jim problemy byt na raide treba do 1 rano kdyz bude treba. Nerikam ze kazdy den ale nerikej mi ze 3 dny v tydnu si na raid nenajdes. Dale se mi nelibi ten pristup jak uz bylo drive zmineno "me to nebavi tak hraju jen a pouze alta". Ja osobne mam taky nekolik postav a ne vzdy mam naladu hrat za tu nebo onu, ale jdu podle potreb guildy. V tom spociva pravy vyznam alta, zastoupit misto maina je li to lepsi reseni k uspechu celeho raidu. Za me zatim NEUTRAL, pockam si na odpoved. Ale urcite jsem pro nekde Te zkusit co vlasne muzes nabidnout, konkretne ZA je optimalni na zkousku tankadina nejen na vydrz ale i na celkove ovladani charu Wink

19Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sat Mar 20, 2010 4:43 am

Drobec

Drobec

ohlas sa my plz od 23:00 do 16:30 kedykolvek skočime MGT a uvidime čo si zač a sri s tým meinom a altom som to nepochopil moja chyba

20Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sat Mar 20, 2010 4:44 am

Boxerman

Protože vím z jakého důvodu sem napsal tuto informaci tak ji napisu za nej :-)
willik bude maturovat za dva mesice. pak bude mit 4 mesice volna asi jako mel jednou kazdy z nas Very Happy
takze je to jen docasne,asi neco jako kdyz se mi vymrdal notebook Smile
notak notak
furt ho nepsujte Very Happy

21Willik - Tankadin Empty re: Sat Mar 20, 2010 11:07 am

willik

Drobec, klidně MGT jsem byl hafo krát (třeba dneska padne commendation ;-) konečně..) už by bylo na čase po 10tý...

22Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sat Mar 20, 2010 2:53 pm

Marci

Marci

Rádi by jsme program BT SWP BT SWP BT SSC BT SWP zpestřili Hyjalem Smile, vezmi s sebou shamika (retalni podle potřeby Guildy. když máš všechny equipy, neměl by to být problém) a máš mé PRO. Obzvlášť jestli jsi opravdu "pohodář" (jen aby tě to po pár raidech nepřešlo...)

23Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sat Mar 20, 2010 10:12 pm

Kira

Kira

Drbec bola som s nim MGT a no problem skor som to dokaslala ja parkrat lebo som zaspala Very Happy Davam ZA a padol mu uz aj trinket to urcite preto, ze som tam bola ja Very Happy

24Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sun Mar 21, 2010 12:42 am

Drobec

Drobec

nevychadza mi to nejak stale my do toho niečo chodí no je jasne že ma zaujem už ma totiž parkrat kontaktoval a kedže Kira vychvalila dam na nu a davam ti ZA

25Willik - Tankadin Empty Re: Willik - Tankadin Sun Mar 21, 2010 12:57 am

dJn3o

dJn3o

Parovko, co s tebou? Smile

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: