Nickname: Willik
WoW hraji: 3 roky
Class: Paladin
Race: BE
Main Spect: Tankadin
Za tuto postavu hraji: 1 rok
Played postavy: 20 dní
Zkušenosti: Kara,ZA,Grull,Maghteridon,BT,HS,SWP(až po brutala)
Talent build: 00/44/17
Link: Talent build
Armory: Armory link
Staty:
HP: 13,5k
Armor: 16 460
Defense: 505
Dodge: 15%
Parry: 17,5%
Block: 20%
BD: 448
Profese: BS (full), JWC (full), ENG (366)
Sekundární: nedelal jsem...
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? epic gemy...
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Původně jsem hrál za shamana, ale přestal mi bavit, navíc tedka 2 měsíce budu mít občas hodně málo času a původní G, by mě stejnak kicknula... (Eternity,GoD..)
Co nám můžeš nabídnout ? Postavu tankadina celkem ovladam, equip nejspíš tak mizernej nemam ..
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow? 2-4 (budu-li potřeba a nebude škola tak i dele, prostě do maturity ta škola ma přednost...), jak kdy nekdy to občas ani nepustím (když je práce/škola..)
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Theboxerman a dal už nvm...
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není (až mi dorazí notebook z opravny)
Město: Plzeň
Věk: 19
Večerka: Záleží dost na čase, někdy do 01:00 nekdy i dele, ale když je škola tak třeba jenom do 23:00...
Něco o mě: Pohodář :-)
WoW hraji: 3 roky
Class: Paladin
Race: BE
Main Spect: Tankadin
Za tuto postavu hraji: 1 rok
Played postavy: 20 dní
Zkušenosti: Kara,ZA,Grull,Maghteridon,BT,HS,SWP(až po brutala)
Talent build: 00/44/17
Link: Talent build
Armory: Armory link
Staty:
HP: 13,5k
Armor: 16 460
Defense: 505
Dodge: 15%
Parry: 17,5%
Block: 20%
BD: 448
Profese: BS (full), JWC (full), ENG (366)
Sekundární: nedelal jsem...
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? epic gemy...
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Původně jsem hrál za shamana, ale přestal mi bavit, navíc tedka 2 měsíce budu mít občas hodně málo času a původní G, by mě stejnak kicknula... (Eternity,GoD..)
Co nám můžeš nabídnout ? Postavu tankadina celkem ovladam, equip nejspíš tak mizernej nemam ..
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow? 2-4 (budu-li potřeba a nebude škola tak i dele, prostě do maturity ta škola ma přednost...), jak kdy nekdy to občas ani nepustím (když je práce/škola..)
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Theboxerman a dal už nvm...
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? není (až mi dorazí notebook z opravny)
Město: Plzeň
Věk: 19
Večerka: Záleží dost na čase, někdy do 01:00 nekdy i dele, ale když je škola tak třeba jenom do 23:00...
Něco o mě: Pohodář :-)