Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Unbeliever - tankadin

+4
Blindie
Jehnátko
Vesemir
Unbeliever
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Unbeliever - tankadin Empty Unbeliever - tankadin Sun Jun 13, 2010 10:31 pm

Unbeliever

Nickname: Unbeliever
WoW hrajem: v july (cervenec) to budu 3 roky

Class: Paladin
Rasa: Blood Elf
Main Spect: Tank
Za tuto postavu hrajem: Necely rok
Played postavy: 17 dni 12 hodin

Skusenosti:
Karazhan - FC
Zul Aman - FC
Gruul - FC
The Eye - iba Astra inak trash
SSC - okrem kapra vsetko down
Hyjal - trash (mace nepadla Sad )
Black Temple - trash
SWP - trash
+ vsetky 5man dungeony TBC mam prejdene, samozrejme aj kluce...

Talent build: 0/44/17
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&paladin&0000000000000000000005005133500001520215510520500030200000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Unbeliever&realm=Narnias

Staty (unbuff):
HP: 14 547
Mana: 6 258
Armor: 16 937

Defense: 501
Dodge: 18,63%
Parry: 16,04%
Block: 15,48%
Resilience: 0

Spell dmg: 508
Spell hit rating: 88
Spell crit: 6,32%
Spell haste: 0

Profesie:
Primarne - Mining, Blacksmithing, Jewelcrafting - vsetko 375 skill
Sekundarne - Cooking - 68 skill

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Nie
Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? Je to main aj ked som najprv na Narniase vyexpil druida ale velmi ma to za neho nebavilo...
Máš nějaké ALTy ? Pokud ano, tak vypiš jejich nicky (i ty za které už nehraješ). Ano. Vandroy - feral dmg druid 70 lvl, Unbreaker - ele shaman 43lvl (zatial expim)
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Bol som v guilde Templars of Blood pocas 3 rokov hrania WoW (aj na inom servery kde sa tato guilda zalozila, no vsetci ludia teraz poodchadzali koli prechodu na Wotlk na twinstar. Mne sa uz znova nechcelo prechadzat a odznova expit kedze tu uz mam 3 postavy tak som sa rozhodol ze to skusim v nejakej lepsiej guilde a spolu s Jasmiinkou (priatelkou) sme sa rozhodli ze to skusime u vas.
Co nám můžeš nabídnout ? Som prijemny, mily a niekedy az trapne vtipny Smile Ale nie... mam rad spolocnost a dobre vychadzam s ludmi - nie som konfliktny typ a rad sa ucim a spoznavam nove veci - preto sa na Wotlk tesim Very Happy
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? Pre mna nie je problem za tym sediet cely den ak mozem - no niekedy ma uz Jasmin bije aby som odisiel od PC xD - takze som zavislak ako sa patri, a mam po mature takze teraz uz je na WoWko viac casu ako pocas skoly, takze som tu cele dni pokial nepojdem na kupko Smile
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Zipa (chary Drederiq, Dano) stretli sme sa raz osobne, myslim ze sme kamosi - uvidim co napise on o mne Very Happy ale travu co pestuje odporucam xD
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Teply nie som, za svoj hlas sa nehanbim takze kecat kludne mozem. Doteraz som pouzival Mumble a Teamspeak takze no problemo muchachos.

Mesto: Doteraz to bol Presov na SVK ale od septembra (Zari) to bude Brno (vyska, intrak...)
Vek: 19
Vecierka: To je co? Smile Ale treba uznat ze rano o 8:00 som uz unaveny Very Happy

Nieco o mne: Takze len to som chcel, ze rad by som sa k Vam dostal spolu s Jasmiinkou aby sme mohli vpodstate spolu raidovat. Je to moja holka a chcem jej spravit radost Smile Dufam ze nie som na Vas prilis low pretoze uz "sam" sa viac equipnut neviem. Viem ocenit pomoc a naopak viem ju poskytnut ak treba. Nechcem pisat keci ze spravite chybu ak ma neprijmete - to je na vas... Len chcem podotknut ze budem rad ak sa stanem jedym z vas.

2Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Sun Jun 13, 2010 11:24 pm

Vesemir

Pekne vypísaná prihláška to sa mi lúbi,v prihláške si prejavil svoju inteligenciu to sa mi tiež lúbilo a lepŠí eq asi niesi schopný nazbierať takže

PRO

3Unbeliever - tankadin Empty RE:Unbeliever - tankadin Sun Jun 13, 2010 11:51 pm

Jehnátko

Jehnátko

nevim jeslti je dobre zrovna z pritelkini si podavat prihlasku k nam slisel sem neco ze na nektere narazky si nedutklivej takze nevim Very Happy ale jinak neutral

4Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Mon Jun 14, 2010 1:40 am

Blindie

Blindie

nelibi se mi moc ten soketing, navic xaria co se k nam hlasi ted ma jako offequip lepsi tankequip nez ty, jake mas offequipy? neutral

5Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Mon Jun 14, 2010 2:30 pm

Unbeliever

Blindie napsal:nelibi se mi moc ten soketing, navic xaria co se k nam hlasi ted ma jako offequip lepsi tankequip nez ty, jake mas offequipy? neutral
ake sockety konkretne mas namysli? a co sa tyka Xarie tak mal lepsiu moznost sa equipnut lebo bol v lepsej guilde - ja som zatial bohuzial take moznosti nemal.
A co sa tyka offeq tak mam skoro full epic na re3 a polovicu epicov na holy.

Jehnátko napsal:...slisel sem neco ze na nektere narazky si nedutklivej...
neviem jake narazky mas namysli, neziarlim ak si s niekym pise Very Happy

6Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Mon Jun 14, 2010 6:59 pm

Drederiq

cheers PRO

7Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 1:43 pm

lorain

lorain

pokud sem to pochopil tak bud vezneme oba a nebo ani jednoho a mysliž že aktvni paladin neni nikdy na škodu, takže maš odemě PRO

8Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 7:37 pm

wook

wook

Jak já jsem to pochopil tak stejnak budete hrát jenom jeden teda jestly máte jenom jeden PC. Máš se včem zlepšovat ale řekl bych že to nebude ani takovej problém Smile . A jestly budeš mít čas tak můžem jít klidně v Brně pokecat aji s Jasmínkou. Jsem PRO

9Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 7:41 pm

Unbeliever

wook napsal:Jak já jsem to pochopil tak stejnak budete hrát jenom jeden teda jestly máte jenom jeden PC.
Mame notebooky a wifi po celom dome, potom na intraku bude mat kazdy svoj kabel takze hravame spolu Smile

10Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 7:47 pm

wook

wook

Unbeliever napsal:
wook napsal:Jak já jsem to pochopil tak stejnak budete hrát jenom jeden teda jestly máte jenom jeden PC.
Mame notebooky a wifi po celom dome, potom na intraku bude mat kazdy svoj kabel takze hravame spolu Smile

Tak to potom jo :-) Já bohužel na intru nemám notebook ale chci si ho pořídit. Pak si jemon nainstaluju heck ať mě jede wowko celej den aji ventrilo a bude to Very Happy

11Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 7:58 pm

Blindie

Blindie

Unbeliever napsal:
Blindie napsal:nelibi se mi moc ten soketing, navic xaria co se k nam hlasi ted ma jako offequip lepsi tankequip nez ty, jake mas offequipy? neutral
ake sockety konkretne mas namysli? a co sa tyka Xarie tak mal lepsiu moznost sa equipnut lebo bol v lepsej guilde - ja som zatial bohuzial take moznosti nemal.
A co sa tyka offeq tak mam skoro full epic na re3 a polovicu epicov na holy.
nelibi se mi ty sokety na spell dmg cervene , to mas problem udrzet agro , ad offequipy zajímají mě staty ne barva equipu?

Naposledy upravil Blindie dne Tue Jun 15, 2010 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát

12Unbeliever - tankadin Empty Re: Unbeliever - tankadin Tue Jun 15, 2010 8:48 pm

Unbeliever

Blindie napsal:nelibi se mi ty sokety na spell dmg cervene , to mas problem udrzet agro?
Daval som ich koli zlepseniu dmgu, cize agra ale mozem ich zmenit za nieco vhodnejsie...

13Unbeliever - tankadin Empty RE: Unbeliever Fri Jun 18, 2010 1:40 am

Quake

Quake

U tebe platí to samé co jsem psal do uzavírky přihlášky Jasmiinky, oba dva máte EQ takový průměrný a nebýt nástupu wotlku, tak by jste se k nám dostali jen dosti obtížně.V tuto dobu jsme malinko pootevřel dvířka do guildy a nabereme pár dobře vypadajících lidí s dobrými referencemi. To jak se u nás uchytí a zda-li u nás vydrží se rozhodne počas expení a na prvních progresech. Šanci tedy dostaneš i ty...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: