Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Metrosexual -tankadin

+4
Thali
Destinny
Ljuderendann
Metrosexual
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Metrosexual -tankadin Empty Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 4:54 pm

Metrosexual

Nickname:Metrosexual

WoW hraji: něco přes 2 roky

Class:paladin
Race:elf

Main Spect:tank

Za tuto postavu hraji:ou to netuším

Played postavy:17d 22h

Zkušenosti:hera si litam jak na běžicim pase skoro všude exa až na thralamar a keepers, s raidama žkušenost nemám tankoval jsem jen koně v kara

Talent build:0/46/15 http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&paladin

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Metrosexual&realm=Narnias ....chest mam za 100 badgu ale nvm proc to neukazuje armory

Staty:

HP: 13 827
Armor: 15820
Defense:500
Dodge:16,31%
Parry:16%
Bonus damage:407

Profese:
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
- ne
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
- maly guildy neaktivita lidi ...RS leavnul jsem Darriušakovi UB hero cpal mi že su papír( dneska Ub daily uplná pohoda nikdo neřekl ani pul slova ,tak chyba byla asi na jiné straně)

Přoč chceš jít právě k nám ?
- Pve mě baví, DL dobrá guilda a bez guildy to můžu zabalit ješte prsten a trinket a za badge nemam co kupovat Sad

Co nám můžeš nabídnout ?
- tanka s chuti a zápalem pro pve

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
- podle chuti od 10 minut po 10 hodin

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
- ee neznam

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
- není , mikrák mám

Město:Zábřeh na Moravě
Věk:20
Večerka: (do kdy můžeš raidovat):tak do kdy chcu s ohledem na to že chodím do práce na pul 6 tak aby mě tam neranilo:D..mám dvousměny provoz takze při odpolední tady můžu sedet do haleluja

Něco o mě:posloucham DnB,,rád si zajdu s kámošama na pivsona ..klasika

2Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 5:49 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

no, tak tady bych problem nevidel. snad len tolko, že netuším, či chceme dalšího tankadina..
jestli by nebyl problém s počtem palachú, tak bych byl pro.

3Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 6:30 pm

Destinny

Zkušenosti - Hera - a chceš jít k t6 raidové guildě ? promin ale - (smích Very Happy )
Na raid by jsi se asi stejně nedostal, equip je nic moc
To už kdyby, tak jsme radši měli vzít Djetra ( nebo tak nějak jsem četl přihlášku, myslim že z Eternity )

a i kdyby věd tankuješ hera, tak pochybujem, že víš, jak plně hrát za tanka se vším skillem atd......

za mě PROTI

4Metrosexual -tankadin Empty . Sun May 09, 2010 7:01 pm

Metrosexual

každej nejak zacina ..psal sem to tak jak to je hold sem nikde nebyl ...

5Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 7:13 pm

Thali

Thali

Metrosexual? Myslim, ze jeden Quake v guilde staci Very Happy

Sorry, ale proti Smile

6Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 7:39 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

každý nejak začínal. už sme nabrali ludí aj s horším EQ.
tento sa viditelne snaží. povedzme si to narovinu: tý taktiky na T6 bosú nejsú zas tak náročné, aby to aj (reknime negénius) nedokázal zvládnút.
ostatne nekteré heroiky sú ťažší jak nekterí t6 bosové..
sunwell teda určite ne, ale u ostatných bych problém vážne nevidel..

7Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Sun May 09, 2010 7:43 pm

piggy

piggy

No...Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
- maly guildy neaktivita lidi ...RS leavnul jsem Darriušakovi UB hero cpal mi že su papír ... akože LEavnut kvuli tomu že ti nekdo nacpe že si papír se mi nezdá moc pádný duvod k leavu Guildy nevím no to by se ti mohlo taky stát že by te nekdo sjebal unás kdyby si neco posral a taky by si leavnul???... navíc Tankadinu máme ted poměrňě dost myslím a na raidu je třeba max 1 ... PROTI

8Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Mon May 10, 2010 6:22 am

Boxerman

Psal si to tak jak to je,zkousis na nas uprimnost,ja tu taky neco zkusim..
uprimne tankadina nepotrebujeme a uz vubec ne nekoho kdo za vrchol sveho wow life povazuje FC SL hero bez wajpu..
Pokud neco potrebujem tak to jsou mozna lidi kteri vi co maji delat a budou prinosem pro gildu,ne zatezi.
a vubec,kde do prdele berete odvahu si sem tu prihlasku dat kdyz nemate ani prd co by ste nabidli. sem se proste jen tak kdejaky UCHO nedostane,a jen tak proste nedostane full T6..zavrit prihlasky,stava se z toho fraska

9Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Mon May 10, 2010 8:11 am

Notorious

Notorious

Myslim, že bys měl tankovat hera, když Ti to tak jde... v raidu je Tě škoda. Přece si nečekal, že Tě bez zkušeností a s low equipem veme nej guilda king Nejdřív nasbírej zkušenosti v low guildách a třeba za rok na viděnou Smile

10Metrosexual -tankadin Empty Re: Metrosexual -tankadin Mon May 10, 2010 10:16 am

Thali

Thali

Nemusite zase pusobit tak namyslene, to nam moc nepomuze.

Boxere: Nemrdej tak lidi, co to zkusi. Nekdo si tu precte prihlasku a nedaji si ji, kdyz toto uvidi a treba zrovna jeho bychom vzali.

Stop Arogance! Nejsme takovi!

K palachovi. Promin, ale troufnu si rict, ze opet zmizela doba, kdy jsme museli EQpovat lidi, navic tankadiny mame ted velmi solidni, cili u nas to nepujde. Vyber si horsi guildu a sbirej zkusenosti Smile

11Metrosexual -tankadin Empty RE: Metrosexual Mon May 10, 2010 12:32 pm

Quake

Quake

Jak říká Thali, nevím, proč by jsme se měli opovrhovat začínajícími hráči, každý jsme nějak začínali. Lepší by bylo jim nějakým způsobem pomoct, poradit a nasměrovat.

Teď k tobě. Tvůj EQ je lehce podprůměrný, zkušenosti takřka žádné a navíc stav našich tankadinů je aktuálně dostatečný, takže bohužel není jediný důvod vzít si tě na krk a equipovat. Doporučuji ti to zkusit u jedné ze slabších guild, myslím, že dobrou guildou pro start s PvE, kde nabereš nějaký ten EQ a zkušenosti, je třeba ToLH, ale je jich tu i spousta dalších. V tuto chvíli nejsme opravdu vhodnou guildou pro tebe, nedostal by ses takřka na žádný raid. Zkus to tedy zatím někde jinde a až zlepšíš své vlastnosti, případně až se změní stav našich tankadinů tak zkus přihlášku znovu. Bohužel...

NEPŘIJAT

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: