Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Zidan - tankadin

+8
kxann
Peluch
Drobec
Kristof
Hudiny
Ketch
Jehnátko
lukas
12 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Zidan - tankadin Empty Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 1:29 pm

lukas

lukas

Nickname : Zidan
Class : Paladin
Race : Blood Elf

Talent build : PVE 5/46/10
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : 3 roky s přestávkami
(mam aj T4maga Megianna a hunta Cukricek)

Zkušenosti :Mechanar , Botanica a pod ..
Kara
SSC(3boss)
BT(1boss)
EYE(1boss)
Hyjal (3boss)

Staty : ( unbuffed )
HP: 12 067
Mana : 6 393
Energy : -
Rage : -

Armor : 16 406
defense : 506
dodge : 18.35%
parry : 16.78%
block : 15.81%
resillience : pve 18
BH : 435
BD : 435

Každý class vyplňuje to svoje

Stručný popis EQ:
Equip : 3xT4,
3x za BoJ,
Shield - Illidari Runeshield,
Mace - Merciless Gladiator's Gavel

Chybí ti nějaké enchanty ?
Mám PvE – par ench. naviac neuškodí Razz

Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - gemy mam

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
- hral som na sargu a rozpadla sa , teraz som v Tears of Lost Heroes , mame tu vela tankov a nedavame hlavnych bossov v BT SSCa pod

Přoč chceš jít právě k nám ?
Viem ze davate bosov a raid zacina v normálním case a ne o 21:00 a pod

Znáš někoho z DL ? KRISTOF pozname sa este zo Sargerasu

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
- mam aj VT aj TS

Profese : Jwlc 375, Skin 375, BS 200.
sekundární :

věk :23
město : Prešov SVK

Něco o mě :
hram vacsinou od pondelka do piatku v sobotu som s priateklou Razz
som ochotny pomahat a tankovat guildakom a rad by som si nazbieral holy eqip Cool
mam rad zabavnu partiu na VT a ne sucharov

neznasam MGT Smile

2Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 2:04 pm

lukas

lukas

kedy sa dozviem ako som dopadol??

3Zidan - tankadin Empty RE:Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 5:19 pm

Jehnátko

Jehnátko

hmm nevim co na to rict nerek bych ze staty jsou ty nejhorsi, ale tankadin nevim jako main a pokud by sel za holy tak to zas nevim jaky ma eq kdyz ted to je z holy palachami dost bida Sad mozna by se uplatnil i jako dmg to taky neni spatne jak xena protekcne rika samedi je nejlepsi melee dmg z guildy Very Happy tak neco z toho by to asi chtelo vybrat a napsat co stim Smile zatim neutral

4Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 5:38 pm

lukas

lukas

chcem ist holy no eqip zatial ziadna slava 1300HB za dmg sa mi nechce s paladinom

a DMG mam maga t4 Smile

5Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 5:57 pm

Ketch

Ketch

tak ja nwm za protecta aj by ... za holy urcite nie teraz akurad dobera ten T5 eq leyinka ak sa nemylim ... zatial NEUTRAL ale zasel by som si stebou MGT hero ...

6Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 6:18 pm

Hudiny

zidana si pamatuju tu hru hrat umi takze ja bych bylpro k eq at se vyjadri nekdo kdo se vyzna v palovi:)

7Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 6:43 pm

lukas

lukas

a Hudiny stara vojno este zijes? cheers

dik za par slov k mojej prihlaske
(potom poslem tie goldy ako sme sa dohodli za to hodnotenie kladne ) Smile

8Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Wed Aug 26, 2009 8:12 pm

Kristof

Aj ked som tu kratko som PRO pretoze ho poznam dlho a viem ze to vie hrat.

9Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 2:01 am

Drobec

Drobec

vidim naš tu kamošov ale mi mame 2 relativne aktívnich tankadinov a každí z nich ma o dosť lepši eq ako ty tak som proti

10Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 11:52 am

Peluch

Peluch

rozhodne bych nesouhlasil s talent buildem a T4 tankadin je celkove k nicemu (vim ze se nejak zacit ale musi ze )
a nekoho dalsiho kdo si chce dobirat EQ nepotrebujem sorry ale PROTI

11Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 2:45 pm

lukas

lukas

zo proti ma nepotesilo, ale co uz Smile
osobne by som siel radsej za holy , nebudem vam klamat tam mam este slabsi eqip Sad
rozhodnutie je na vas za skusku nic nedate ved kicknut ma mozte ak nebudem guilde napomocny

zatial caute

12Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 5:03 pm

kxann

kxann

lukas napsal:zo proti ma nepotesilo, ale co uz Smile
osobne by som siel radsej za holy , nebudem vam klamat tam mam este slabsi eqip Sad
rozhodnutie je na vas za skusku nic nedate ved kicknut ma mozte ak nebudem guilde napomocny

zatial caute

ja bych rekl ze tu de spis o to ze tankadiny tu mame 2(ppeluch a hanz(respektive juppiter)) a oba sou dost aktivni pokud vim,takze by ses moc na raidy nedostal+mas nejspis horsi eq nez guilda potrebuje(ale to nehodnotim ja jenom koukam co psal peluch).jinak ja svuj nazor psat nebudu jelikoz tu nejsem tak dlouho aby mne nejakou vahu.

13Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 5:44 pm

lukas

lukas

otazocka

aku klasu potrebujete v guilde ??
zozeniem a k vam sa dostanem Very Happy

14Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 6:47 pm

Ciri

Ciri

podla mojho nazoru treba skuseneho retri palacha, inak mame vsetkeho dostatok. a nic take ze zozeniem a dostanem sa k vam, kupovane a vymienane chary tu nemaju co robit... inak k prihlaske proti, eq sa da dobrat dost kvalitny za badge, tankadin ma asi najlepsie moznosti kupovaneho equipu. navyse koncia prazdniny a zrazu bude naval ludi v guilde a vela ludi sa na raid uz tak nedostanie, nie to este s tvojim eq...

inak k tomu ze samedi je(som) najlepsi melee dmg, nie tak to bolo myslene, ale ze retri palach je uzitocny celemu raidu narozdiel od rogunov napriklad a dava porovnatelny dmg

15Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 8:01 pm

xenasvk

xenasvk

ja som PROTI, jedine, co sa mi na prihlaske paci je vek...
neochota zohnat retri EQ je zaklad... holy EQ mas este zeleny, to je tak na normal dungy... tankadinsky nie je najhorsi... tak na tankovanie hera...
my potrebujeme retri palacha, respektive velmi dobreho holadina...
tankadinov mame full...

16Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 8:32 pm

lukas

lukas

Ciri napsal:podla mojho nazoru treba skuseneho retri palacha, inak mame vsetkeho dostatok. a nic take ze zozeniem a dostanem sa k vam, kupovane a vymienane chary tu nemaju co robit... inak k prihlaske proti, eq sa da dobrat dost kvalitny za badge, tankadin ma asi najlepsie moznosti kupovaneho equipu. navyse koncia prazdniny a zrazu bude naval ludi v guilde a vela ludi sa na raid uz tak nedostanie, nie to este s tvojim eq...

inak k tomu ze samedi je(som) najlepsi melee dmg, nie tak to bolo myslene, ale ze retri palach je uzitocny celemu raidu narozdiel od rogunov napriklad a dava porovnatelny dmg

ja NEKUPUJEM char aj mam dost svojich mam maga hunta herto druida 2000 BH Smile

17Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 8:41 pm

lukas

lukas

xenasvk
po:
1.holy eqip je epic 1200BH ale nieje full epic
2. nevime z coho si vyrozumel/a (neochota zohnat retri EQ) nic take som nepovedal Smile
ja len tolko

Naposledy upravil lukas dne Thu Aug 27, 2009 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát

18Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 8:44 pm

lukas

lukas

lukas napsal:
Ciri napsal:podla mojho nazoru treba skuseneho retri palacha, inak mame vsetkeho dostatok. a nic take ze zozeniem a dostanem sa k vam, kupovane a vymienane chary tu nemaju co robit... inak k prihlaske proti, eq sa da dobrat dost kvalitny za badge, tankadin ma asi najlepsie moznosti kupovaneho equipu. navyse koncia prazdniny a zrazu bude naval ludi v guilde a vela ludi sa na raid uz tak nedostanie, nie to este s tvojim eq...

ja NEKUPUJEM char aj mam dost svojich mam maga hunta resto druida 2000 BH Smile

19Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 9:38 pm

Drobec

Drobec

lukas napsal:xenasvk
po:
2. nevime z coho si vyrozumel/a (neochota zohnat retri EQ) nic take som nepovedal Smile
ja len tolko
sory kamo ale 1200bh je aj u mna zelenka vlastne zelenka je všetko čo ma aspon 1 zeleny item

20Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Thu Aug 27, 2009 10:01 pm

lukas

lukas

Drobec napsal:
lukas napsal:xenasvk
po:
ja len tolko
sory kamo ale 1200bh je aj u mna zelenka vlastne zelenka je všetko čo ma aspon 1 zeleny item

OK idek do kuta Smile sa zelenat

21Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Fri Aug 28, 2009 1:14 pm

xenasvk

xenasvk

jj, s tym EQ by si mal ist hanbiť Very Happy ja za zelenku povazujem aj ciastocny kara EQ...

ide o to, ze my chodime T5/T6 dungy... a tam nepotrebujeme ludi do poctu, ale ludi, co dokazu byt plnohodnotnymi heal-mi/tank-ami/damage-mi... keby ide o to, EQuipovat mozeme aj svoje alty... ktore su vlastne tiez na tom lepsie ako tvoj palach... radsej skus prihlasku v inej gilde... mas zbytocne vela blbych kecov... odporucam ti Demolition squad... naberes boje, naberes zakladny EQ a mozno naberes aj rozum...
tak GL and hF ...

22Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Fri Aug 28, 2009 2:02 pm

lukas

lukas

xenasvk napsal:jj, s tym EQ by si mal ist hanbiť Very Happy ja za zelenku povazujem aj ciastocny kara EQ...

ide o to, ze my chodime T5/T6 dungy... a tam nepotrebujeme ludi do poctu, ale ludi, co dokazu byt plnohodnotnymi heal-mi/tank-ami/damage-mi... keby ide o to, EQuipovat mozeme aj svoje alty... ktore su vlastne tiez na tom lepsie ako tvoj palach... radsej skus prihlasku v inej gilde... mas zbytocne vela blbych kecov... odporucam ti Demolition squad... naberes boje, naberes zakladny EQ a mozno naberes aj rozum...
tak GL and hF ...

nvm co ti je to ty vies iba urazat ??:
- (naberes aj rozum... )
ked je u vas v guilde viac takych ako ty, tak nemam zujem / hladam normalu guildu a nie niekoho co sa len chvali :
- ( EQuipovat mozeme aj svoje alty... ktore su vlastne tiez na tom lepsie ako tvoj palach.)
Ja som na nikoho z vas nic zle nepovedal, preto neviem preco ste zaujali taky postoj - urazania ??
ja len tolko

23Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Fri Aug 28, 2009 8:32 pm

Hydralix

Hydralix

hmmmmm

24Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Fri Aug 28, 2009 11:39 pm

Ciri

Ciri

neviem presne co chcel tym naberes aj rozum povedat, ale preco myslis ze sme zaujali postoj urazania? kazdy ti tu poradil co treba zlepsit, v akom poripade by sme ta zobrali a ty si furt riesil aky mas dobry equip a ako xena spomina, my mame na vacsine altov lepsi eq ako ty na mainovi, takze je tazke pochopit preco sa k nam snazis dostat
pls verdikt a lock prihlasky...

25Zidan - tankadin Empty Re: Zidan - tankadin Sat Aug 29, 2009 9:54 am

Hydralix

Hydralix

lol neviem co tu fakt zatahujete altov co ani nechcem radsej spominat

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: