Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Zidan - tankadin

+8
kxann
Peluch
Drobec
Kristof
Hudiny
Ketch
Jehnátko
lukas
12 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Zidan - tankadin - Stránka 2 Empty Re: Zidan - tankadin Sat Aug 29, 2009 10:43 am

xenasvk

xenasvk

ide o to, ze proste tvoj palach nesplna podmienky na prijatie a nevies to pochopit, skus to niekde inde, kde prave potrebuju tankadina, sorry, ze som ta urazil, niekedy mam aj ja zle dni, ale ak naozaj mas zaujem sa k nam dostat, tak si dokonci holadinsky EQ na staty crit 30%+ a BH 2050+... potom sa mozeme bavit o prijati...
miesto pre tankadina nie je... tankadin je narazovo potrebna vec, to znamena len na hyjal, cize 1x do tyzdna a tam sa vyuzivaju nasi T6 tankovia, lebo tie vlny ustat nie je malina... preto ti to odporucam... pred pol rokom by sme ta brali, lebo sme tankadina potrebovali, ale teraz ich mame plny stav... palach sa do raidu hodi, +1buff, tak skus prosim ta dobrat EQ za boje, niektore itemy su dobre aj brutal merciless, takze nezabudni ani areny... myslim si, ze ked sa clovek snazi, do 2-3 tyzdnov by tieto hodnoty dosiahnut mohol... ;-)

27Zidan - tankadin - Stránka 2 Empty RE: Zidan Sat Aug 29, 2009 7:22 pm

Quake

Quake

Xena ma občas blbou naladu, toho si nevšímej...každopádně faktem zůstava, že by jsme tě museli vyequipit, aby se tvuj tankadin dal využít na raidu, neříkam, že je low, ale na tankovaní takového hyjalu by určitě nestačil...z čehož vyplynul i konečný verdikt "naco brat do guildy dalšího tankadina a equipovat ho, když nějakeho toho aktivního máme". Uvažoval bcyh o přijetí více, ale musel by si mít lepší EQ...
Moje doporučení v tomto případně není doequipovávat a zkoušet přihlášku znovu za tankadina... pokud se chceš k nám opravdu dostat a být co nejvíce užitečný, zahoď tankovací EQ do banky a zkus posbírat DMG EQ...retri palata opravdu potřebujeme, určitě by jsi se dostával i více na raidy, a toho tankadina doděláš jako off EQ...

NEPŘIJAT

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: