Nickname: Solider - 78 lvl .. za chvíli mám 80
WoW hraji: tak ze 2 roky už
Class: Druid
Race: Tauren
Main Spect: na expení balance .. na 80 můžu jet jakýkoliv spec co se vám bude nejvíce hodit .. přizpůsobím se
Za tuto postavu hraji: půl roku
Played postavy: 36 dní 2 hodin
Zkušenosti:BC - FC krome Swp a na Wotlk mam FC naxx + Os + VOa první boss a je to z Twinu
Talent build: bych si sestavil podle toho co potřebujete
Armory: (odkaz na tvoji postavu)
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/
Staty: nemuzu vypsat jelikoz nemam jeste equip na 80 lvl jelikoz expim a nevim jaky build pojedu ..
Profese: LW dodělávám při expení
Sekundární: skining
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? zatím expim takze toto neresim
Je toto tvoje pravá main postava ? pred tim nez jsem sel na twin tak to byl mage soliderman
Máš nějaké ALTy ? nemam
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? hral sem na twinu takze tady sem nemel guildu
Přoč chceš jít právě k nám ? protoze chci do kvalitni pve guildy abych si mohl zarajdovat a zbytecne newipovat demenci lidi
Co nám můžeš nabídnout ? zkuseneho pve hrace se znalosti taktik naxxu
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 4+
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? quantum - spolužák .. a pak celkem dost lidi byl sem u vas nez jsem presel na twin
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? ne
Město: Lipník nad bečvou
Věk: 17
Večerka: většinou jak chci
WoW hraji: tak ze 2 roky už
Class: Druid
Race: Tauren
Main Spect: na expení balance .. na 80 můžu jet jakýkoliv spec co se vám bude nejvíce hodit .. přizpůsobím se
Za tuto postavu hraji: půl roku
Played postavy: 36 dní 2 hodin
Zkušenosti:BC - FC krome Swp a na Wotlk mam FC naxx + Os + VOa první boss a je to z Twinu
Talent build: bych si sestavil podle toho co potřebujete
Armory: (odkaz na tvoji postavu)
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/
Staty: nemuzu vypsat jelikoz nemam jeste equip na 80 lvl jelikoz expim a nevim jaky build pojedu ..
Profese: LW dodělávám při expení
Sekundární: skining
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? zatím expim takze toto neresim
Je toto tvoje pravá main postava ? pred tim nez jsem sel na twin tak to byl mage soliderman
Máš nějaké ALTy ? nemam
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? hral sem na twinu takze tady sem nemel guildu
Přoč chceš jít právě k nám ? protoze chci do kvalitni pve guildy abych si mohl zarajdovat a zbytecne newipovat demenci lidi
Co nám můžeš nabídnout ? zkuseneho pve hrace se znalosti taktik naxxu
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 4+
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? quantum - spolužák .. a pak celkem dost lidi byl sem u vas nez jsem presel na twin
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? ne
Město: Lipník nad bečvou
Věk: 17
Večerka: většinou jak chci