No do uvodu ako si zelal Quake som Devilelf spoluzakladatel guildy Blacklist ktora sa nedavno spojila s Empire, robil som tu na narniase GM nick Gravity pred 3/4 rokom som prestal hravat wow lebo som bol natom uz moc zavysli stale som sa tu s niekym hadal bol som jak zmyslou zbaveny ludia ma potom znenavideli tak som to zavesil na klinec ... ale ludia sa menia a dosiel som spet v novom svetle predtim som mal palacha T6/T5 holy main eq cca 2300 BH 30 spell crit, mal som EQ do tanku tankoval som Hyjal aj ine raidy eq na urovni T5 a samozrejme aj full epick retri eq lenze bohuzial postavu my zmazali pretoze som nanu nelogol 3/4 roka a mazali neaktivne chary takze som musel expit new postavu a rozhodol som sa pre druida takze som zvedavy na vase nazory ale bol by som rad keby ste nebrali tu moju temnu stranku do uvahy pretoze co bolo pred 3/4 rokom je davno zanami a da sa to odpustit pretoze ludia sa menia
Nickname : Devilcow
Class : Druid
Race : Tauren
Talent build : PVE 0/0/61
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : cca mesiac za tuto ale hraval som davnejsie na offi za druida cca 2 roky dozadu
Zkušenosti : dungy všetky, raidy od 10 po 25 vsetky okrem BT Illidana a SWP pretoze ked som tu hraval este nebol otvoreny
Staty : ( unbuffed )
HP: 7238
Mana : 8015
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Hit rating : -
armor : 2104
crit : 12.04
BH : 1375
BD : 457
spell penetration : -
spell haste : 25
Defense : -
dodge : -
parry : -
resillience : momentalne PVP nepropagujem mozno neskor
mam nieco do Balance EQ , aj do Feralu
IQ : 121
Každý class vyplňuje to svoje
Stručný popis EQ:
Equip : tak 3/4 epick eq, uroven tak T4 + boj zatial presne 10x epick z 16 tich snazim sa nabrat nieco za bojky s isle popripade T5 raidou aby som mohol s vamy zacat progress SWP co by som velmy rad, pomaham rad s taktikamy
Chybí ti nějaké enchanty ?
Mam PVE a nechcem menit, PVP nebavi ma to, bavia ma len raidy dungy ... a enchanty si zozeniem sam ked tak v guilde a surky dodam
Chybí ti nějaké gemy ?
No mozno do kvalitnejsieho eq epick gemy inak nie mam secko socknute rare gemamy
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? zatal som neodisiel ale chystam sa kvoli par ludom a trosku pod moju uroven chodit s noobmi raidy ces vynimkam ako su tam skill hraci niektory ale ma svoje chyby ta guilda a nic sa nemeni dlhsi cas
Přoč chceš jít právě k nám ?
Pretoze som pocul ze ste guilda ktora stoji za to nemate tam hlupakou mam tam zopar starych kamosou urcite, rad by som chodil T6 raidy a progressoval SWP zo slusnou partou ktora nelami hlavne mam zaujem o dobry kolektiv co urcite mate :}
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
No neviem podla terajsich nickou pretoze som tu hraval pred 3/4 rokom a vela ludi si pomenilo nicky ale urcite dost poznam
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Nie ani TS/VT, mam oboje bez toho to nejde do raidu
Profese : Ench 350, lw 300,skinning 375.
sekundární : -
věk : 18
město : Bratislava
Něco o mě :
Nekonfliktny clovek ktory hlada zabavu a rozumnich spoluhracou, rad pomozem jak uz s niecim mimo raidu tak aj v raide ako napr. pomoc s taktikamy a podobe :}} tak ked ma vezmete tesim sa ku vam
Dakujem Devilcow s pozdravom
Nickname : Devilcow
Class : Druid
Race : Tauren
Talent build : PVE 0/0/61
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : cca mesiac za tuto ale hraval som davnejsie na offi za druida cca 2 roky dozadu
Zkušenosti : dungy všetky, raidy od 10 po 25 vsetky okrem BT Illidana a SWP pretoze ked som tu hraval este nebol otvoreny
Staty : ( unbuffed )
HP: 7238
Mana : 8015
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Hit rating : -
armor : 2104
crit : 12.04
BH : 1375
BD : 457
spell penetration : -
spell haste : 25
Defense : -
dodge : -
parry : -
resillience : momentalne PVP nepropagujem mozno neskor
mam nieco do Balance EQ , aj do Feralu
IQ : 121
Každý class vyplňuje to svoje
Stručný popis EQ:
Equip : tak 3/4 epick eq, uroven tak T4 + boj zatial presne 10x epick z 16 tich snazim sa nabrat nieco za bojky s isle popripade T5 raidou aby som mohol s vamy zacat progress SWP co by som velmy rad, pomaham rad s taktikamy
Chybí ti nějaké enchanty ?
Mam PVE a nechcem menit, PVP nebavi ma to, bavia ma len raidy dungy ... a enchanty si zozeniem sam ked tak v guilde a surky dodam
Chybí ti nějaké gemy ?
No mozno do kvalitnejsieho eq epick gemy inak nie mam secko socknute rare gemamy
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? zatal som neodisiel ale chystam sa kvoli par ludom a trosku pod moju uroven chodit s noobmi raidy ces vynimkam ako su tam skill hraci niektory ale ma svoje chyby ta guilda a nic sa nemeni dlhsi cas
Přoč chceš jít právě k nám ?
Pretoze som pocul ze ste guilda ktora stoji za to nemate tam hlupakou mam tam zopar starych kamosou urcite, rad by som chodil T6 raidy a progressoval SWP zo slusnou partou ktora nelami hlavne mam zaujem o dobry kolektiv co urcite mate :}
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
No neviem podla terajsich nickou pretoze som tu hraval pred 3/4 rokom a vela ludi si pomenilo nicky ale urcite dost poznam
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Nie ani TS/VT, mam oboje bez toho to nejde do raidu
Profese : Ench 350, lw 300,skinning 375.
sekundární : -
věk : 18
město : Bratislava
Něco o mě :
Nekonfliktny clovek ktory hlada zabavu a rozumnich spoluhracou, rad pomozem jak uz s niecim mimo raidu tak aj v raide ako napr. pomoc s taktikamy a podobe :}} tak ked ma vezmete tesim sa ku vam
Dakujem Devilcow s pozdravom