Nickname :Hudiny
Class : Druid
Race : Tauren
Talent build : PVE po velkem testovani navrat k klasickemu tol buildu
WoW hraji : 3-4roky
Za tuto postavu hraji : mam ji asi rok a pul ale zacal jsem znova hrat o prazdninach
Zkušenosti : Všechny 5man i 10man,ale u 25 man wipnul jsem uz snad na vsech krome bt(tam je na 1.bossovi)
Staty : ( unbuffed )
HP: 8708
Mana :9440
Bh:1625
MR:482(190while casting)
Stručný popis EQ:
Equip : krome pasku epic. jeste ctyri kusy pvp eq:( Jo a neda mi to musim se pochlubit t5 kalhotama:D
Gemy mi nechybi ale jeste bych par rad vymenil za epicke
Eq by urcite mohl byt lepsi ale ta hra neni jen o tom snad..
Přoč chceš jít právě k nám ? Protoze chci guildu ktera je schopna se na necem dohodnout a ne takovou kde se na raid prihlasi lidi a pak nedojdou. Predchozi guilda TOLH odesel bych kvuli toho ze ikdyz je 40lidi online tak radsi pujdou bg nez raid..
Ventrillo neni problem
Věk:19(nez to prectete tak mozna 20)
Neco o me? Fakt musim?
*edit: profese jwc a minning zrovna dodelavam ench
Chybí ti nějaké enchanty ? Ano na rukach cloak chestce
Class : Druid
Race : Tauren
Talent build : PVE po velkem testovani navrat k klasickemu tol buildu
WoW hraji : 3-4roky
Za tuto postavu hraji : mam ji asi rok a pul ale zacal jsem znova hrat o prazdninach
Zkušenosti : Všechny 5man i 10man,ale u 25 man wipnul jsem uz snad na vsech krome bt(tam je na 1.bossovi)
Staty : ( unbuffed )
HP: 8708
Mana :9440
Bh:1625
MR:482(190while casting)
Stručný popis EQ:
Equip : krome pasku epic. jeste ctyri kusy pvp eq:( Jo a neda mi to musim se pochlubit t5 kalhotama:D
Gemy mi nechybi ale jeste bych par rad vymenil za epicke
Eq by urcite mohl byt lepsi ale ta hra neni jen o tom snad..
Přoč chceš jít právě k nám ? Protoze chci guildu ktera je schopna se na necem dohodnout a ne takovou kde se na raid prihlasi lidi a pak nedojdou. Predchozi guilda TOLH odesel bych kvuli toho ze ikdyz je 40lidi online tak radsi pujdou bg nez raid..
Ventrillo neni problem
Věk:19(nez to prectete tak mozna 20)
Neco o me? Fakt musim?
*edit: profese jwc a minning zrovna dodelavam ench
Chybí ti nějaké enchanty ? Ano na rukach cloak chestce