Nickname : hackerko
class : Druid
Race : Krava
talenty : pvp/pve 8/12/42
WoW hrajem : 4-5
Za tuto postavu hrajem : 4 mesiace cca
Zkušenosti : Za moc nepoznam bol som to raz. O KZ sa mi aj sniva. 25 man - okrem BT som bol setko. Maga a eye som bol asi 2x. AJ to davno hral som na offiku pvp tak som pozabudal. Z taktikami nemam problem naucim sa rychlo.
Staty : ( unbuffed )
HP: 8698
Mana : 9545
Energy : -
Rage : -
Attack power : 174 uff vela co :-D
Hit rating : -
armor : -
spell crit : 10.20%
BH : 1360
BD : 473
Mana rege: 415
resillience : 139
Equip : Modre feet.2x trinket za repku z Lc inak setko epicke.4x PVP itemy. zvysok za badge a dungy..
weapons : Hand of eternity od Bs bez enchantu tak isto... off hand za badge.
Chybí ti nějaké enchanty ?
Enchanti mi chybaju .Mam len na t4 rukach.Inde nemam preto lebo viem ze onedlho si ziskam lepsie... Surky na ench mam a mam kamosa v BL takze on mi zozenie cloveka co mi spravi ench...
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
mam JWL tak mam ake take gemy skoro ziadne sikovne ale pracujem natom robim repku takze gemy budem mat...Bavia ma Areny na PVP to ej vsetko koli Dungu som ochotny aj arenu nechat
PVP itemy mam len preto abi som mal aky taky Bh.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Bol som vo vela guildach ale z touto postavou V PTP rozpadla sa ...Thunderbirds to iste...Shadow heroes ... setko som oskusal a vsade nanic.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Ten nazov sa mi paci. Ale nie len preto . Chodite dungy a mna uz nebavi behat po guildach snazit sa aby sa rozbehli a aj tak nic znich...
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Dewona-Hunter
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Pouzivam ho bezne. Aj ked viac TS.
Profese : JWL 375 , mining 375,
sekundarne : FA 375
Něco o mě : cvicim u kamosa v posilke som slobodny nezadany. Mam uz auto kde holku rad povozim pijem len Hrusku , co este? Ked som neco zabudol tak nic no .
věk : 16
město : Presov
class : Druid
Race : Krava
talenty : pvp/pve 8/12/42
WoW hrajem : 4-5
Za tuto postavu hrajem : 4 mesiace cca
Zkušenosti : Za moc nepoznam bol som to raz. O KZ sa mi aj sniva. 25 man - okrem BT som bol setko. Maga a eye som bol asi 2x. AJ to davno hral som na offiku pvp tak som pozabudal. Z taktikami nemam problem naucim sa rychlo.
Staty : ( unbuffed )
HP: 8698
Mana : 9545
Energy : -
Rage : -
Attack power : 174 uff vela co :-D
Hit rating : -
armor : -
spell crit : 10.20%
BH : 1360
BD : 473
Mana rege: 415
resillience : 139
Equip : Modre feet.2x trinket za repku z Lc inak setko epicke.4x PVP itemy. zvysok za badge a dungy..
weapons : Hand of eternity od Bs bez enchantu tak isto... off hand za badge.
Chybí ti nějaké enchanty ?
Enchanti mi chybaju .Mam len na t4 rukach.Inde nemam preto lebo viem ze onedlho si ziskam lepsie... Surky na ench mam a mam kamosa v BL takze on mi zozenie cloveka co mi spravi ench...
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
mam JWL tak mam ake take gemy skoro ziadne sikovne ale pracujem natom robim repku takze gemy budem mat...Bavia ma Areny na PVP to ej vsetko koli Dungu som ochotny aj arenu nechat
PVP itemy mam len preto abi som mal aky taky Bh.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Bol som vo vela guildach ale z touto postavou V PTP rozpadla sa ...Thunderbirds to iste...Shadow heroes ... setko som oskusal a vsade nanic.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Ten nazov sa mi paci. Ale nie len preto . Chodite dungy a mna uz nebavi behat po guildach snazit sa aby sa rozbehli a aj tak nic znich...
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Dewona-Hunter
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Pouzivam ho bezne. Aj ked viac TS.
Profese : JWL 375 , mining 375,
sekundarne : FA 375
Něco o mě : cvicim u kamosa v posilke som slobodny nezadany. Mam uz auto kde holku rad povozim pijem len Hrusku , co este? Ked som neco zabudol tak nic no .
věk : 16
město : Presov