Nickname : Luckzorka
class : Druid
Race : kravicka
talenty : PVE cca 48 / 0 / 13,ale jeste bych poladil kvuli threatu
WoW hraji : mozna 5 let...
Za tuto postavu hraji : 3 mesice skoro nonstop
Zkušenosti : full cleare vsech dostupnych instanci na narniasu
Staty : ( unbuffed )
HP: 10336
Mana : 9155
Energy : -
Rage : -
Attack power :
Hit rating :
armor : 2902 / 13990 moonkin
crit : 19.35%
BH : 783
BD : 783
spell penetration : 48
spell haste : 14
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 346
(je to vypsany s pvp talentama,ktery se trosku lisi,ale neni to zas nejak markantni rozdil)
IQ : tak gympl s maturou sem udelal tak to zas tak spatny neni(i kdyz teda gymlp udela kdejaka trubka:))
Každý class vyplňuje to svoje Wink
Equip : Full epic. full pvp.1x sem uz postavu equipoval do pve od zacatku pres hera,badge atd s worldem a nervy mam jen 1...takze kdyz equipovat,tak s guildou,kterou sem doted bohuzel nemel(neberte to pls tak,ze si du k vam pro eq.mne je eq volnej,1 boostelj char tu mam a staci mi to.chci si jen zahrat kvalitni pve,lootnout bar badge a treba neco z trashe a budu spokojenej)
weapons : s2 staff
Dle potřeby Wink
Chybí ti nějaké enchanty ? docela dost,surky by byly,ale nenasel sem zadnyho enchantera a spamovat world se mi nechce...uz tak se tam pisou kraviny
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
nemam problem hodit vsechno na pve
Chybí ti nějaké gemy ? ne
mam par pvp gemu,ale klidne zmenim do pve
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? tak na horde sem byl jen chvili v pikachu powa,ale ti se nejak rozpadali a byla to ciste pvp g a to nehledam...u ali sem prosel 2 guildama,1. sol-rozpad a 2. tos-odchod kvuli gum...momentalne ali bez guildy a v podstate uz za nej ani nehraju(sem tam areny)
Přoč chceš jít právě k nám ?
znam tam od vas par lidi,kteri se me i nekdy ptaj na rady(hlavne ohledne roguny),myslim ze muzete byt v klidu kolektiv,se kterym zas zacnu hrat castejc a projdu par fpoho raidu
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
myslim ze snad i vetsinu:D
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
trochu mi huci mikrak,ale to poresim,vnt no problem
Nepovinné údaje
Profese : fast xp run bez profesi:)
sekundární : -
Něco o mě : sem pracujici clovek,takze nekdy cas je,nekdy zase ne...nehrotim tu hru jako driv,ale rad si zahraju a zajdu raidy(cim pozdejc vecer tim lip:)
věk : 22
město : BrNO.1
class : Druid
Race : kravicka
talenty : PVE cca 48 / 0 / 13,ale jeste bych poladil kvuli threatu
WoW hraji : mozna 5 let...
Za tuto postavu hraji : 3 mesice skoro nonstop
Zkušenosti : full cleare vsech dostupnych instanci na narniasu
Staty : ( unbuffed )
HP: 10336
Mana : 9155
Energy : -
Rage : -
Attack power :
Hit rating :
armor : 2902 / 13990 moonkin
crit : 19.35%
BH : 783
BD : 783
spell penetration : 48
spell haste : 14
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 346
(je to vypsany s pvp talentama,ktery se trosku lisi,ale neni to zas nejak markantni rozdil)
IQ : tak gympl s maturou sem udelal tak to zas tak spatny neni(i kdyz teda gymlp udela kdejaka trubka:))
Každý class vyplňuje to svoje Wink
Equip : Full epic. full pvp.1x sem uz postavu equipoval do pve od zacatku pres hera,badge atd s worldem a nervy mam jen 1...takze kdyz equipovat,tak s guildou,kterou sem doted bohuzel nemel(neberte to pls tak,ze si du k vam pro eq.mne je eq volnej,1 boostelj char tu mam a staci mi to.chci si jen zahrat kvalitni pve,lootnout bar badge a treba neco z trashe a budu spokojenej)
weapons : s2 staff
Dle potřeby Wink
Chybí ti nějaké enchanty ? docela dost,surky by byly,ale nenasel sem zadnyho enchantera a spamovat world se mi nechce...uz tak se tam pisou kraviny
nemam problem hodit vsechno na pve
Chybí ti nějaké gemy ? ne
mam par pvp gemu,ale klidne zmenim do pve
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? tak na horde sem byl jen chvili v pikachu powa,ale ti se nejak rozpadali a byla to ciste pvp g a to nehledam...u ali sem prosel 2 guildama,1. sol-rozpad a 2. tos-odchod kvuli gum...momentalne ali bez guildy a v podstate uz za nej ani nehraju(sem tam areny)
Přoč chceš jít právě k nám ?
znam tam od vas par lidi,kteri se me i nekdy ptaj na rady(hlavne ohledne roguny),myslim ze muzete byt v klidu kolektiv,se kterym zas zacnu hrat castejc a projdu par fpoho raidu
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
myslim ze snad i vetsinu:D
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
trochu mi huci mikrak,ale to poresim,vnt no problem
Nepovinné údaje
Profese : fast xp run bez profesi:)
sekundární : -
Něco o mě : sem pracujici clovek,takze nekdy cas je,nekdy zase ne...nehrotim tu hru jako driv,ale rad si zahraju a zajdu raidy(cim pozdejc vecer tim lip:)
věk : 22
město : BrNO.1