Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

prihlaska - Doktorka - Priest

+5
Peluch
lorain
xenasvk
saveme
Doktorka
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1prihlaska - Doktorka - Priest Empty prihlaska - Doktorka - Priest Wed Apr 29, 2009 9:39 pm

Doktorka

Nickname : Doktorka
class : Priest Race : BE

talenty : 16/45/0
WoW hraji : 3-4roky od patche 1,14
Za tuto postavu hraji : asi rok a pul

Zkušenosti : vsechny dungy, prace ve velky gilde

Staty : ( unbuffed )
HP: 6921
Mana : 9570
Energy : -
Rage : -

Attack power :
Hit rating :
armor : 1494
crit : 11% na holy
BH : 2090
BD : 740
spell penetration : 0
spell haste : 25
Defense : 350
dodge : 5,00%
parry : 0
resillience : 20 , pvp nemam

Každý class vyplňuje to svoje

Equip : Powerheal 4000 Lens, Necklace of Eternal Hope, Primal Mooncloth Shoulders, Cloak of Ancient Rituals, Primal Mooncloth Robe, Wristguards of Tranquil Thought, Light-Blessed Bonds, Cincture of Will, Pontifex Kilt, Boots of the Divine Light, Band of Halos, Violet Signet of the Grand Restorer, Lower City Prayerbook, Essence of the Martyr .. uff Very Happy
weapons : Merciless Gladiator's Salvation, Voodoo Shaker, Blue Diamond Witchwand

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Terrorblades - guilda se rozpadla kdyz byl hromadny prechod na twin

Přoč chceš jít právě k nám ?
vypadate na dobrou gildu, a znam tam par lidi
btw chci uz konecne chodit zas raidy Smile

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
neni, ale radsi mam TS

Profese: tailor 375, ENCH, 385, ENG 360
věk: 22

2prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re:prihlaska Doktorka Wed Apr 29, 2009 10:05 pm

saveme

saveme

HB good => eq good Very Happy takze ja som PRO
ale som maly pan na to aby som ta prijal takze sa musia prejavit aj ostatný....je pravda ze healu mame celkm hojne ale dnes sme skladali KZ a bolo to fakt o nicom nemohli sme zohnat v guilde heal takze ja som setkymi desiatimi PRO Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

3prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Wed Apr 29, 2009 10:10 pm

xenasvk

xenasvk

prihlaska sa mi paci, ale chyba tam manaregen, avsak myslim, ze by si mohol byt prinosom... najviac sa mi paci vek Very Happy ja som PRO

4prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Wed Apr 29, 2009 10:18 pm

Doktorka

ten mana regen je 457 :p

5prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Wed Apr 29, 2009 10:25 pm

Anonymní

Anonymní

Doktorko cus tady ZFAk pamatuješ jak jsem byl ještě 40 lvl Very Happy jsem PRO PRO PRO Very Happy

6prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Thu Apr 30, 2009 11:39 am

lorain

lorain

JA BYCH ŘEKL, ŽE MAME V GUILDE HEALU MOC, A HOLY PRIESTU TAKY MAME HODNĚ... ALE JE TO JEN MUJ NAZOR, ŽE... ZA MĚ TEDA PROTI NEŘEKL BYCH, ŽE DALŠI HOLY PRIEST JE V GUILDE POTŘEBA, ALE NA DRUHOU STRANU, TY STATY SOU FAKT LUXUSNI A DIKY NIM BYCH TĚ RAD PŘIVITAL DO GUILDY, JE TO NA VAS,JAK TO POSOUDITE

7prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Thu Apr 30, 2009 12:07 pm

Peluch

Peluch

Jsem pro znám ji z minule guildy dobry heal.

8prihlaska - Doktorka - Priest Empty RE: Doktorka Thu Apr 30, 2009 1:17 pm

Quake

Quake

1.Loraine vypni si prosím příště caps lock...
2.priestů máme opravdu hodně, zase na druhou stranu máš poměrně dobrý EQ
3.konečný verdikt k této přihlášce bude vyřčen zítra (v pátek)

9prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Thu Apr 30, 2009 2:19 pm

lorain

lorain

Quake napsal:1.Loraine vypni si prosím příště caps lock...
2.priestů máme opravdu hodně, zase na druhou stranu máš poměrně dobrý EQ
3.konečný verdikt k této přihlášce bude vyřčen zítra (v pátek)
¨

j sry přiště se polepšim:) nedival sem se jak se to piše a nechtělo se mi to pak už přepisovat:P

10prihlaska - Doktorka - Priest Empty RE: Doktorka Thu Apr 30, 2009 6:10 pm

Jehnátko

Jehnátko

no ja se v priestech moc neviznam ad si o prijeti rozhodne lorian ale heal se hodi obvzlast aktivni(treba poranu Very Happy )..ja bych byl pro

11prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Sat May 02, 2009 2:30 pm

Sajdi

Sajdi

A tak tož :-D proc ne ze PRO

12prihlaska - Doktorka - Priest Empty Re: prihlaska - Doktorka - Priest Sat May 02, 2009 11:10 pm

DeWon

DeWon

Holy priestov mame tolko ze by stacili na 3 raidy ale ako pozeram na tie staty tak sa moze zist.ja som ZA

13prihlaska - Doktorka - Priest Empty RE: Doktorka Sun May 03, 2009 1:29 pm

Quake

Quake

Napiš mi in-game, když je CM pro, tak to dál řešit nebudem

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: