Nick:Eldoren
Class:Priest
Race:Blood Elf
Talenty: PVE 18/43/0
WoW hraji: cca 2 roky
no, jak dlouho hraju za tuto postavu... pokud myslite za tento char tak to je tak 2-3 mesíce, jinak za priesta hraju už hodně dlouho. Přibližně rok a půl.
Zkušenosti: 5-man, 10-man, a 25-man-Hyjal,Tempest Keep a BT jen Trash.
Staty:(unbuffed)
HP:8191
Mana:9450
Armor:1885
Crit: 8.84%
BH:1768
BD:646
Mana regen:521
Resil:179
Equip: Až na tři věci full epic(wand, head, trinket) jinak mám dvě věci PVP a ostatní pve.
Weapons: Mace z Murmura, Voodoo Shaker
Enchanty mám všechny až na ten na zbrani, všechny sou PVE, na zbraň můžu klidně dát, ale čekám na mace za BoJ,která bude už brzo, proto mi příde zbytečný plejtvat si surky.
Gemy: mám všechny PVE, žádné nechybí
Odešel sem z guildy Terrorblades, protože se rozpadla.
K vám bych chtěl jít, protože už mě nebaví stále do kola heroicy, a chtěl bych už konečně raidy. Navíc slyšel sem že nebugujete(viz. BL) a nemáte sadistické sklony(viz. GoD).
Od vás znam Stormx (patřil k Terrorblades), Xenasvk.
S Ventrilem není žadnej problem.
Ench 385, alch 375, herb 375
Jinak je mi 17 a bydlim v Klášterci n/O.
Zbytek nechám na vás
Class:Priest
Race:Blood Elf
Talenty: PVE 18/43/0
WoW hraji: cca 2 roky
no, jak dlouho hraju za tuto postavu... pokud myslite za tento char tak to je tak 2-3 mesíce, jinak za priesta hraju už hodně dlouho. Přibližně rok a půl.
Zkušenosti: 5-man, 10-man, a 25-man-Hyjal,Tempest Keep a BT jen Trash.
Staty:(unbuffed)
HP:8191
Mana:9450
Armor:1885
Crit: 8.84%
BH:1768
BD:646
Mana regen:521
Resil:179
Equip: Až na tři věci full epic(wand, head, trinket) jinak mám dvě věci PVP a ostatní pve.
Weapons: Mace z Murmura, Voodoo Shaker
Enchanty mám všechny až na ten na zbrani, všechny sou PVE, na zbraň můžu klidně dát, ale čekám na mace za BoJ,která bude už brzo, proto mi příde zbytečný plejtvat si surky.
Gemy: mám všechny PVE, žádné nechybí
Odešel sem z guildy Terrorblades, protože se rozpadla.
K vám bych chtěl jít, protože už mě nebaví stále do kola heroicy, a chtěl bych už konečně raidy. Navíc slyšel sem že nebugujete(viz. BL) a nemáte sadistické sklony(viz. GoD).
Od vás znam Stormx (patřil k Terrorblades), Xenasvk.
S Ventrilem není žadnej problem.
Ench 385, alch 375, herb 375
Jinak je mi 17 a bydlim v Klášterci n/O.
Zbytek nechám na vás