Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Eldoren - Priest

+19
Sajdi
Koulin
ghostrider
Scoby
Quake
Kryse
Blind3rr
Angeljakkdy
Hydralix
Nakaschi
lorain
xenasvk
Thali
Nui
Lhikan
Stormx
Drobec
Tasartir
Eldoren
23 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Eldoren - Priest Empty Eldoren - Priest Fri May 08, 2009 8:56 pm

Eldoren

Nick:Eldoren
Class:Priest
Race:Blood Elf

Talenty: PVE 18/43/0
WoW hraji: cca 2 roky
no, jak dlouho hraju za tuto postavu... pokud myslite za tento char tak to je tak 2-3 mesíce, jinak za priesta hraju už hodně dlouho. Přibližně rok a půl.

Zkušenosti: 5-man, 10-man, a 25-man-Hyjal,Tempest Keep a BT jen Trash.

Staty:(unbuffed)
HP:8191
Mana:9450

Armor:1885
Crit: 8.84%
BH:1768
BD:646
Mana regen:521
Resil:179

Equip: Až na tři věci full epic(wand, head, trinket) jinak mám dvě věci PVP a ostatní pve.
Weapons: Mace z Murmura, Voodoo Shaker

Enchanty mám všechny až na ten na zbrani, všechny sou PVE, na zbraň můžu klidně dát, ale čekám na mace za BoJ,která bude už brzo, proto mi příde zbytečný plejtvat si surky.

Gemy: mám všechny PVE, žádné nechybí

Odešel sem z guildy Terrorblades, protože se rozpadla.

K vám bych chtěl jít, protože už mě nebaví stále do kola heroicy, a chtěl bych už konečně raidy. Navíc slyšel sem že nebugujete(viz. BL) a nemáte sadistické sklony(viz. GoD). Very Happy

Od vás znam Stormx (patřil k Terrorblades), Xenasvk.

S Ventrilem není žadnej problem.

Ench 385, alch 375, herb 375

Jinak je mi 17 a bydlim v Klášterci n/O.

Zbytek nechám na vás Smile

2Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Fri May 08, 2009 11:03 pm

Tasartir

já bych byl spíž PROTI Priestu je podle me dostatek i na raidu a myslim ze se tam ani vsichni nedostanou a maji lepsi eq nez ty ale nvm no nechal bych to na Xenesvk (CM)

3Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sat May 09, 2009 12:31 am

Drobec

Drobec

asi by som sem nemal kecať niesom ešte prijaty ale Eldorena poznam od čerstvej 70-tky a prakticky chodime skoro stale spolu dungy a ako tank som NIKDY nemusel nadavať že spravil nejaku chybu tak ak neberiete ludi len podla eqipu ale aj podla schopnosťi tak by ste spravili velku chybu ak by ste ho nevzali lebo nepoznam okrem neho žiadneho schopnejšieho helera teda okrem Xenasvk,Hanz a Natu a to im dost pomaha eqip a Natu tu už ani nehrava(tvinstar) za mna jednoznačne ZA prijatie a uprimne ak chcete vzať len jedneho tak berte jeho namiesto mna no spolu budeme určite pre vašu gildu prinos :-P

4Eldoren - Priest Empty Eldoren Sat May 09, 2009 12:34 am

Stormx

Stormx

Dalsi stary partak z Terorov Very Happy
Sikovny nadejny tipek ochotny nekonfliktny jednoznacne ZA

5Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sat May 09, 2009 1:13 am

Lhikan

Lhikan

já jsem PROTI protože priestu máme už v guildě moc a ten BH není zrovna malej ale říkalo se že se budou brát priesti když budou mít tak nad 2K BH a nebo vyšší než Xena takže to nechám na něm Smile

6Eldoren - Priest Empty PROTI Sat May 09, 2009 3:34 am

Nui

Nui

No za mě proti, jak už řekli ostatní, Priestů je asi dost a navíc proč pořát někoho brát, jestli je nás dost tak co, nemusíme brát pořát někoho a můžem se zaměřit na náš (ostatních) EQ a bejt třeba klidně uzavřená guilda a nebo mít otevřené přihlášky jen pro určité class, kterých je u nás málo. Smile

7Eldoren - Priest Empty PROTI Sat May 09, 2009 3:39 am

Nui

Nui

btw, když váháme nad BH 1900 (jak napsal Quake v přihlášce nějákého priesta tedˇka co neměl ani 1k BH) tak proč ho brát, osobně bych bral už jen opravdu dobré lidi, co nám pomohou Smile a toho bych se držel i u ostatních přihlášek, ne jen tady Smile

8Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sat May 09, 2009 11:28 am

Thali

Thali

A asi by to bylo nefer vzhledem k soucasnym priestum...mame jich opravdu hodne, to uz spis resto druida Twisted Evil

Pokud by se vysplhal nad 1900 a souhlasili ostatni priestove, budu pro, ale zatim spis proti

9Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sat May 09, 2009 8:41 pm

xenasvk

xenasvk

velmi nerad sa k tejto prihlaske vyjadrujem... a prave preto to rozpisem maximalne do podrobna...

EQ a staty:

nadpriemerny... mace zatial chabá, ale ta za bojky je overpowered, takze ta mu s enchantom zaruci + 230 BH, cim prekroci hranicu 1900 BH, manaregen je pekny... v porovnani s mojim -40, ale predsa len kto ma EQ ako ja Very Happy hp mana skoro ako ja, crit tiez...

profesie:
ma nafullovane, co sa mi paci ... este by to chcelo aj secondary aspon cooking, ale to nesuri...

Osoba:
Smile sice poznam len malo, ale myslim si, ze by s nim problemy nemali byt, navyse ked mu nerobi problem komunikovat na VT, tak to je idylka... dufam, ze si je vedomy, ze ak sa dostane na raid, nie je kazdy item urceny pre neho a nebude pred pocas a po raide ostatnym oznamovat, co mu z ktoreho bossa pada... Very Happy vek sa da akceptovat, myslim, ze rychlo by zapadol Very Happy

rad by som vedel, ci mas aj EQ na shadow + tvoje staty ako shadow priest, ak mas...

Nakolko mame v gilde healerov strasne moc je prijimanie priestov omnoho narocnejsie a treba splnit velmi vela podmienok... keby posles prihlasku pred tyzdnom bol by si jednoznacne prijaty...

Moj nazor je, ze som PRO, avsak este sa poradim s Guild masterom Quakom ... je mozne, ze s tebou pokecame na VT, nieco ako pohovor... ;-)

btw. kolko boj ti chyba na mace? mozem ti s tym pomoct...

Naposledy upravil xenasvk dne Sat May 09, 2009 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : bludna myslienka mi prisla na um :D)

10Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 1:23 am

lorain

lorain

jak už napsal lhikan, u nas je už přepiestovano... bral bych jen priesty co maji BH na urovni xeny nebo aspon pres 2k, ja jsem proti

11Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 2:03 am

xenasvk

xenasvk

lorain, keby mame mat len priestov na mojej urovni a nad 2k BH, ostali by sme tu maximalne 3... Very Happy

12Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 3:05 am

Lhikan

Lhikan

já si teda myslím že v G máme priesty co maj 2K bh sice já ne ale s trinketem co si udělám už budu mít Smile a když některej priest nemá těch 2K tak proč ho nenaequipovat a ne brát pořád nové a nové priesty a equipovat je místo equipování stálých členu sice je to jen muj názor ale prostě máme podle mě priestu až moc

13Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 5:16 am

xenasvk

xenasvk

ano, priestov mame moc, ale zoberte si to equipovanie... ja mam prakticky z potrebneho dropu na sebe len headku z therona...

inak mam neck za repku s SSO, shouldery z tailoringu, chestu za boje, wristy za honory, mace - kara z princa, offhand z ap-ciek alebo mam aj za repku s CE, wandka z witchky z opery v kara(pred prichodom do gildy), rukavice za boj, opasok z tailoru, legy za boje, boty z hyjal trashu(pred prichodom do gildy), ring repka hyjal/ repka kara, trinkety - alchemy a za boje...

takze, kolko si myslite, ze som dropu dostal ja?

:-P

nemam ani len posranu staffu z ASTRY! nechal som ju slabsim priestom, aby sa vysvihli hore...

staci len zapojit trochu usilia a mate EQ ako ja...

ale co som tym chcel povedat? Very Happy

neviem, asi len tolko, ze az tolko ludi neequipujeme ako sa na prvy pohlad zda... ja by som sa dalsieho priesta nebal... aj ked by som bol radsej, keby je shadow...

ale ak ste vsetci ostatny proti, nevadi mi, ak ho neprijmeme... nebudem brat niekoho proti voli vacsiny... moj nazor tu je, cierne na bielom... nechcem v gilde konflikty, ze nadrziavam jednemu alebo druhemu, ak ked ho neviete akceptovat vy, tak by nebolo dobre, keby sa ku gilde prida...

Naposledy upravil xenasvk dne Sun May 10, 2009 5:34 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : po afekte, co zo mna vyprchal :D)

14Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 5:45 am

Nakaschi

Nakaschi

No ja si myslim Eq nema zas tak spatnej a zakladni veci sezene u nas hned ...Co nikdo uz nepotrebuje viz Kara, To uz chodime jen pro badge Byl jsem snim uz dost BG a nezda se mi spatnej sice Priestu nas je dost a Equip sami jeste poradnej nemame ale heal je potreba furt takze jsem PRO . A myslim ze Eldoren je dost Aktivni Hrac . A vime jak to je na Raidech Kazdy wipe nekdo leavuje. Tak to necham na posouzeni vysich.

15Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 10:29 am

Hydralix

Hydralix

ZA!!!

16Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 1:10 pm

Lhikan

Lhikan

Xeno já jsem jen napsal svuj názor hlavní slovo máš ty a většina je pro takže rozohodnuti je na tobě. a vím že nějak nenarážíš na tu mou staffku ale napišu to ještě jednou já ji dostal ještě jak se rollovalo o equip a nebyla tam jen na še G a dostal jsem tak 3věci na heal co jsem tady v G ale jsem tady déle a chodím na každej raid co se jde a vemete mě tam a vím není to moc ale Heal back jsem nechal Lorain bo se mi už v tom DMGovacím nelíbil Smile a ještě když třeba padne věc na heal já mám horší ale není tam spirit ale na te svoji mám tak to nechávám chci si udělat 2K bh a pak všechno dávat jen do mr.já už tady radši nic psát nebudu Smile a pokud si myslíte že se bojím konkurence tak to teda tak není! Smile v G mám konkurence dost ale v mém mr mě asik nikdo nemuže předehnat a Xenu v BH asik taky ne Very Happy

17Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 1:52 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

Jako já nevím, ale podlě mě obecně platí, čím víc priestů, tím více se budou muset dělit o equip, ale jestli vám záleží více na kvantitě než na kvalitě...to je na vás. Vždyt ty sám Xeno říkáš, že jsi dostal málo dropu, tak proč chceš svoji šanci ještě zmenšovat?...Mě teda nejde o eq ale tímhle se logicky zhorší i progress..

Jo Xeno jak to myslíš, že jsi ji nechal slabším priestům? Smile..já bych tu staffkku dostala i kdyby jsi neřekl..."jo dejte ji Káti" Razz

18Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 2:58 pm

xenasvk

xenasvk

Katka, Lhikan - neberte to v zlom, vy na raidoch bude aj tak furt, to je vec ista, ale ja si myslim, ze priesti gilde neublizia, hlavne ti aktivny...

Konecne rozhodnutie je na Quakovi, vyjadril som sa ako CM, ako hrac, hadat sa nechcem...

Ak sa vam nepacia moje nazory, kludne prenecham CM niekomu inemu...

19Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 3:28 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

Nevím, podlě mě se tady nikdo nehádá Smile...
A CM si nech, jsi dobrý CM a to že máš rozdilný názor neznamená, že je špatný...vlastně ani neexistuje špatný a dobrý názor...
Já si jen myslím, že bychom se měli spíše zaměřit na kvalitu než na kvantitu a říkám to tobě a Quakovi, jak se rozhodnete je mi celkem jedno, berte to jako radu, kterou můžete klidně ignorovat a ne tak jako že bych ti chtěla odporovat.

20Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 5:35 pm

Blind3rr

Blind3rr

je pravda že už teď když skládáme raid, tak je priestů obvykle víc než dost, takže vetšinou buď nějaký nejde a nebo pak je prostě složení priestů 5x priest 1x shaman... taky bych řekl, že priestů máme tak akorát, ale priest nejsem, tak do toho tolik nevidim ...

OT:
Katka, Lhikan
Laughing Laughing Laughing

21Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 6:15 pm

Lhikan

Lhikan

Xeno já nic proti tobě nepsal a nechtěl bych jiného CM ty se tam hodíš ze všech nejvíc a jsem rád že jsi se stal ty tebe si ze všech priestu vážím nejvíc:) ale každý má názor se sem vyjadřít a klidne mužeš ty moje ignorovat ale napsal jsem co si myslím

22Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 9:39 pm

Drobec

Drobec

nožem dotaz ? ide vam o čo ? o to že mate vela priestov ? a čo ked ich je vela je jasne že sa nemusi dostať na každy raid ale uprimne nestalo sa niekedy že niekto musel odisť a potom bol problem zohnať heal ? ja si myslem nie ja to viem! že Eldoren je jeden z najsnaživich ludi na serveri poznam malo ludi čo si boli schopny zohnať za 3 mesiace taki eqip ako on to že nema BH nad 2k ? no tak mu dajte par dni a bude aj to chyba mu par BoJ na tu mecku za 150 to mu stupne BH o cca 250-300 aj z enchom a to už bude na hranici 2k dalej je niekde napisane že bude len jedna parta na raid? a čo tak postupne z ludi čo sa nedostali z hlavnov partov poskladať 2 partu ??? keď aj len na tresh a progres ja v tom problem nevidim ako Xena napisal niekto tu ma istotu dostať sa na raid Eldoren vas nežiadal o istotu niekam isť ale o to aby patril niekam kde ma možnost niečo dosiahnuť a ja vam ručim za to že ak ho vezmete tak sa do pol roka určite dostane na uroven Xeny alebo inich vašich poprednych healov tak mu dajte šancu a plz nevipisujte sam PROTI len preto lebo vidite ,,aha prist tak nie ten mi bude brať eqip,, lebo ak by ste ho poznali tak ako ja tak by ste ho zobrali aj keby bol zelenka lebo by ste vedeli že beriete niekoho kto to vie hrať ma snahu a nieje konfliktna povaha tak prosim hlavne G-mastera zober ho a po čase zistiš že by bola chyba nezobrať ho!!!

PS:gratulujem tomu kto to dočital až do konca a nezaspal :-D

PS2:ja som jednoducho ZA

23Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 10:33 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

Co to je za chodící reklamu? Very Happy Very Happy

24Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Sun May 10, 2009 11:49 pm

Drobec

Drobec

:-D reklama :-D no nie ale poznam ho tak sa snažim

25Eldoren - Priest Empty Re: Eldoren - Priest Mon May 11, 2009 12:28 am

lorain

lorain

xena, souhlasim s katou, myslim že priestu mame moc, už tak se na raidy nedostavam, kvuli tomu, že tam je healu až až, i když s těma raidama to neni zas tak hrozny, ale když se jde nejake hero na "blbe" bagetky tak heal je vždy a shani se bud tank, nebo dmg... sice nejdem CM priestum tak ti do toho nechci moc kecat, je-li dalši holy priest potřeba nebo ne, to ty viš nejlip, ale ja sem názoru, že jich mame hodne a že neni potřeba dalši, vim z vlastni zkušenosti, že eq nemam oslnujici a tak mam duvod, chtit item co zrovna padne, ale jelikoš nikdy nejsem v raidu sam tak mam někdy prostě smulu... což se potvrdilo již u zmiňované stafky z astry

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: