Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihláška - Xenasvk - holy priest

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihláška - Xenasvk - holy priest Empty Prihláška - Xenasvk - holy priest Tue Apr 07, 2009 6:40 pm

xenasvk

xenasvk

Nick: Xenasvk
Race: Troll priest
Talenty: holy priest 14/47/0, okrem holy EQ mam aj full shadow pvp
Wow hraji: /played 40 dni, hram od augusta minuleho roka, ale v podstate furt, na narne este 2 x 70 lvl, druid, rogue
Za tuto postavu hraji: toto je moja prvá postava, takže už dooosť dlho Smile
Zkusenosti: co sa tyka PvE, tak heroicy, normaly pochodene vsetky, raidy iba 10-man, a par bossov SSC a Hyjal
Staty : ako holy priest v základe 7k hp; 9,5k mn; 2104 bonus healing; 465 manaregen
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?: Mozem akurat skopcit co pise Galloper, dovod je ten isty, inymi slovami sa to neda opisat Galloper:"Protoze to to bila vecsinou pvp g a malo sa chodili raidy a 25man uz vobec ne, neboli ludia na to Sad PVP Skillaz"
Přoč chceš jít právě k nám ? : som PvE hráč, ktorý bol v PvP gilde už moc dlho len kvoli skvelemu kolektivu, ale nakolko sme sa viaceri rozhodli z jadra prejst do PvE gildy, tak by som sa rad pridal s tymi jedincami k vam a naucil sa nieco nove
progress v raidoch ma vzdy potesi

2Prihláška - Xenasvk - holy priest Empty Xenasvk Tue Apr 07, 2009 7:00 pm

Scoby

Souhlasím pěkný EQ PvE i PvP slušný týpek žádné problemy nedělá no já sem PRO

3Prihláška - Xenasvk - holy priest Empty Re: Prihláška - Xenasvk - holy priest Tue Apr 07, 2009 10:08 pm

Anonymní

Anonymní

Xenasvk znam byl to pekuv oblibeny healer co vim nic mi nedelal nema nic proti me ja taky nemam nic proti němu - ji .

4Prihláška - Xenasvk - holy priest Empty Re: Prihláška - Xenasvk - holy priest Wed Apr 08, 2009 7:23 am

Koulin

Koulin

Už jsem s xenousvk prošel pár dungu Smile i když ještě v dobách pradávných, ale já jsem PRO. Je to good člověk a já proti invite nic nemám.
Navíc jeho Eq je slušný si myslím Smile takže proč ne.

5Prihláška - Xenasvk - holy priest Empty RE: Xenasvk Wed Apr 08, 2009 1:14 pm

Quake

Quake

Taky jsem s tebou prošel už par dungnů, a žádny problém nikdy nebyl...eq v pohodě, taky sem PRO a

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: