Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Ormthrak-Balance druid

+7
lorain
Vesemir
Monse
xenasvk
Thali
MandiaK
Ormthrak
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Ormthrak-Balance druid Empty Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 4:14 pm

Ormthrak

Nickname: Ormthrak
WoW hraji: cca 2 roky

Class: Druid
Race: Tauren
Main Spect: Balance
Za tuto postavu hraji: Tipuju tak 8 měsíců.
Played postavy: 16 dní 5 hodin
Zkušenosti: ZA+Kara-FC
Grull+Maghteridon-FC
SSC-3 bosové
The eye- Astromancerka

To sou asi tak vsechny raidy, co sem na Narniasu prozatím navštívil...

Talent build
: 43/00/18
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&druid&51002221250313523105000000000000000000000050023350000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Ormthrak&realm=Narnias

Ještě dodávám, že tímto časem mám už i glyph do ramen (Za repku Scryers)

Screen z raidu: Bohužel žádné nemám...

Staty

HP:7711
MANA:8960

Bonus damage: 996(normální) 1039(Nature)
Crit chance: 19.76%(normál) 24.76%(Moonkin forma)
Hit rating: 91
Mana regen: 363
Spell haste: 17
Spell penetration: 0
Resillience: 18

Profese: Jwc(375) Mining(375)
Sekundární: Žádné prozatím nemám

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy??? - Neměli by...

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla??? - Sacred Coalition - Zájem o členství ve vaší guildě

Přoč chceš jít právě k nám??? - Dobrá guilda, dáváta toho z hordy asi tak nejvíc a já chci zažit další dobrodružství ze světa WoW a ne jen chodit SSC...

Co nám můžeš nabídnout??? - Mou přítomnost a věčině raidů. Přístum intelignetního člověka a ne 13ctiletýho kluka.

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow??? - Je to rýzný.. Podle času a jiných zájmu(IR)... Ale tak řekněmě 2-6 hodin.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho??? Nějak hodně asi nikoho. Trochu Mandiaka kerej me radí s různejma věcma a pomáhá..

Je pro tebe problém používat VT??? Neni problém...

Město: Praha
Věk: 17 let
Večerka: Jelikož sem školák, rád chodím spát do 23.00, ale když bude občas nějaký to protáhnutí nevadí to(Jen aby každej raid nekončil ve dvě ráno)

Něco o mě: Sem nenormální pohodovej kluk, co je závyslej na kompu (tak jako většina mládeže). Jinak hraju na kytaru a sportuju (tak lehce x) )

2Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 4:43 pm

MandiaK

MandiaK

Sovička sa hodi , velka snaha dostat sa do nasich ráád!
ja som ZA!!

3Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:04 pm

Thali

Thali

Hraje na kytaru? Co?

Jinak, ten played je trochu nizky Razz Ale nebyl bych proti. Main sovicka se uricte zidne (idkyz jedna byla prijata)

4Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:12 pm

xenasvk

xenasvk

mmmm, neviem neviem, ten played sa mi za 8 mesiacou zda byt podpriemerny, keby vies nejako dokazat aktivitu, tak by som bol PRO na skusku...

5Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:32 pm

Ormthrak

Thali napsal:Hraje na kytaru? Co?

Jinak, ten played je trochu nizky Razz Ale nebyl bych proti. Main sovicka se uricte zidne (idkyz jedna byla prijata)

No hele na kytaru hraju klasiky jako- Redhoti, Stouni, Zepeliny, Pink Flody.... A tak dal
Jinak k tomu Time played... Mozna ze 8 mesice nehraju mozna ze hraju min... Pokud se to da nejak zistit sem s tim :-)

6Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:50 pm

xenasvk

xenasvk

account manager na og.cz Smile

7Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:52 pm

Monse

on zas taky tragicky ten gear nie je, mozno 1k BD sa zda malo, ale sova ma celkovo nizky BD oproti magom/lockom

enchanty som nekontroloval, isto sa tam nieco da postelovat

a co sa tyka played je mozne, ze zacne hravat naplno, az ked "bude o com"... ja by som taky played bez raidov nedal, ak by som mal trcat len v 5-menoch

8Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 5:55 pm

Ormthrak

xenasvk napsal:account manager na og.cz Smile
Ja sem kreten... Tak tohle je dobrej fail.

Účet vytvořen: 2010-02-17 22:48:12

xD Myslel sem ze hraju dyl... Sory, ale tohle sem neporesil dobre

9Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 6:36 pm

Vesemir

Ormthrak napsal:Co nám můžeš nabídnout??? - Mou přítomnost a věčině raidů. Přístum intelignetního člověka a ne 13ctiletýho kluka

Hey ale neurážaj ma laskavo ano? Very Happy (Nemam 13 mam o rok vyše!)
Ne joke...pametam si ťa ako si ešte nedávno bol cely zeleny a šiel s nami naxx eq si nabral dosť rýchlo snažíš sa dlhšiu dobu verim že z teba bude kvalitný spoluhráč PRO

Naposledy upravil Vesemir dne Mon May 03, 2010 11:27 pm, celkově upraveno 1 krát

10Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Mon May 03, 2010 10:08 pm

lorain

lorain

ja jsem taky PRO sovicky nemame a hodi se

11Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 4:48 pm

wook

wook

Sam za sebe jsem PRO. EQ nema nemas nejlepsi ale co neni muze byt :-)

12Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 5:00 pm

galloper

galloper

takto equip sa zda vcelku dobry, este by som asi vymenil belt za belt of blasting z tailoringu, zdvyhne ti hit, htory este potrebujes...inak si ta viem predstavit v raide s 2/5 Subletly a 3/3Improved fearie fire , tanci ta budu mat radi Very Happy
co sa tyka sovicky na raide, je to ranged s aurou, co sa hodi, aj ked jednoho uz mame..som skor pro - necham si to ale este prejst hlavou (zatial si vyrob belt Very Happy )

13Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 5:56 pm

Ormthrak

galloper napsal:(zatial si vyrob belt Very Happy )
Pokud by to bylo podminkou, tak klidne, ale radsi bych si ponechal ten co mam... Dava mi 19spirit a ten ja potrebuju jako sůl... Nevadi mi ze mam o 30mensi DPS ale vadilo by me, kdybych nestihal s manou...

14Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 7:36 pm

Monse

spirit je dobra vec, ale na 25ky nebudes potrebovat, je tu plna rit shadow priestov a manu budes mat problem minut

15Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 10:02 pm

piggy

piggy

osobne bych byl radeji aby se prijmul kokobelo a ak by ses prijmul aj ty tak by tu byli 3 balance druidi a to je docela hodne Very Happy

16Ormthrak-Balance druid Empty Re: Ormthrak-Balance druid Tue May 04, 2010 10:10 pm

Ormthrak

Monse napsal:spirit je dobra vec, ale na 25ky nebudes potrebovat, je tu plna rit shadow priestov a manu budes mat problem minut
No moc sem se shadow nechodil, ale ked budu mit jednoho v grupe, tak s manou opravdu problem nebude.... Poridim si ten opasek :-)

17Ormthrak-Balance druid Empty RE: Ormthrak Wed May 05, 2010 1:04 pm

Quake

Quake

Neposlouchej ho Very Happy, kup si leatherový pásek za 60 boj. Blasting je dobrý, ale tak možná pro locka nebo když budeš mít lepší EQ, jelikož nemá žádnou manu ani regen. Jinak EQ je takový standardní, co se dá bez guildy sehnat. Enchanty a gemování jsem mu radil já už před přihláškou, takže tam by problém být neměl. Sova se hodí, takže bych ti šanci dal...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: