Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Preros - Shadow Priest

+13
Jehnátko
Quake
galloper
Drobec
xenasvk
Vesemir
Thali
Monse
lorain
Tasartir
Siem
wook
Preros
17 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty RE: Lorain Fri Apr 30, 2010 7:31 pm

Quake

Quake

Řešení této přihlášky se odehrává in-game, dotyčný mě informuje o tom, co už změnil atd., brzo to bude uzavřené, neboj Loraine Smile

27Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Fri Apr 30, 2010 8:22 pm

lorain

lorain

no mě pravě taky:)
ja se nebojim, ja mam jen strach:D

28Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty RE: Preros Tue May 04, 2010 1:33 pm

Quake

Quake

EQ už by na přijetí byl, ale co kdyby si nám povyprávěl o tvé minulosti a tvých x-altech, které si equipnul v x-guildách Smile

29Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Tue May 04, 2010 2:48 pm

Monse

4xSP staci bohato, vlastne 5, jeden innactive

30Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Tue May 04, 2010 6:26 pm

Tasartir

lidi znam ho už hodně dlouho a určitě si knám nejde o EQ aby skusil přihlášku unásjsem ho překecal já, jediná jeho aktivní psotava je Preros, za ostatní nehraje

31Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Tue May 04, 2010 7:17 pm

Preros

Mam tu rogunu Gouge-Pikachu Powa>leave kvoli Instinctu, potom Instinct a ten som leavol pretoze som sa chcel vratit do Pikachu Powa. mal som tu char Keneda od kamosa zanho som hral asi take 2-3mesiace bol v guilde Tolh>leave kvoli tomu ze som bol main retri a chcel som byt tankadin, ToB>Blacklist>Eternity(leave pretoze som zacal hrat shamana a priesta). Priest je toto shaman bol Ahya v guilde ToB> Tolh ale toho som daroval bratovi. Takze chcem podakovat za vase pro, a hlavne najlepsiemu kamosovy z hry Tasartirovi ktory mi pomahal Very Happy zo vsetkym co slo.

32Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Wed May 05, 2010 5:39 am

xenasvk

xenasvk

fajn, ze si uprimny, ale o charakter ako ty nemame zaujem...

33Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Wed May 05, 2010 1:42 pm

Preros

dobre tak nevadi dik aj tak Smile

34Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Sat May 08, 2010 1:35 pm

Tasartir

Za Gouge se vám můžu zaručit že si nejde jen pro EQ, všechny ostatní postavy rozdal aby mohl knám už má jen PVP main-Gouge a PVE main-Preros,(stejně to mam já, taky mam rogui pvp a shamiak pve) takže o eq alta by se tu nejednalo a stejne by nejdříve chodil hera a slabší 25many, kde by nabral eq je aktivní tkaže by to netrvalo an itak dlouho a mohl by se účastnit i težších raidů a já osobně bych dalšího SH preista uvítal protože většino uje jen 1 a toho si vyžere quake Very Happy

35Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Sat May 08, 2010 2:17 pm

Blindie

Blindie

jestli je to ten typan co hra za Kenedu v Eternity tak jsem proti neskutecná lama( za paladina vubec neumel). ani za preista nevi ktera bije stacil mi letmy pohled na armory a má zbytecne moc hitu, soketovat za preista hit Razz

36Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Sat May 08, 2010 2:39 pm

Tasartir

Blindie kenedu vlastnil velmi krátce pokdu vůbec ho měl takže rozhodně to nebyl on jinak ty socketu mu tam poradil Lorain neob Quake takže tu bych si nestěžoval

37Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Sun May 09, 2010 2:11 pm

Blindie

Blindie

Tasartir napsal:Blindie kenedu vlastnil velmi krátce pokdu vůbec ho měl takže rozhodně to nebyl on jinak ty socketu mu tam poradil Lorain neob Quake takže tu bych si nestěžoval
Preros napsal:Mam tu rogunu Gouge-Pikachu Powa>leave kvoli Instinctu, potom Instinct a ten som leavol pretoze som sa chcel vratit do Pikachu Powa. mal som tu char Keneda od kamosa zanho som hral asi take 2-3mesiace bol v guilde Tolh>leave kvoli tomu ze som bol main retri a chcel som byt tankadin, ToB>Blacklist>Eternity(leave pretoze som zacal hrat shamana a priesta). Priest je toto shaman bol Ahya v guilde ToB> Tolh ale toho som daroval bratovi. Takze chcem podakovat za vase pro, a hlavne najlepsiemu kamosovy z hry Tasartirovi ktory mi pomahal Very Happy zo vsetkym co slo.
podle toho co psal vyse jsem pochopil ze hral za kenedu kdyz byl v Eternity ci teda nehral?

38Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Sun May 09, 2010 2:52 pm

Tasartir

nvm to urcite ale mZslim ze nerhal ale to je ejdno protoze stejen ten palach neni jeho a hral za nej kratce takze za nej ani umet nemohl jeslti az nej hral a bavime se tu o priestovi

39Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Mon May 10, 2010 8:06 am

Notorious

Notorious

Tasi Smile nech ať se vyjádří on, přece tu nebudeš za někoho mluvit, je to jeho přihláška, tak ať se obhájí sám.

40Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Tue May 11, 2010 8:48 am

Preros

kenedu som mal len na hera cez den hrali sme v podstate 2, a chcel by som ale zrusit prihlasku.. V poslednej dobe mi nevychadza cas nejako tak neviem ako by som to stihal. Diky a majte sa

41Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty Re: Preros - Shadow Priest Tue May 11, 2010 10:48 am

Mcprasak

bbtw, za kenedu v eternity hrál on....a né 2

42Preros - Shadow Priest - Stránka 2 Empty RE: Preros Tue May 18, 2010 12:28 pm

Quake

Quake

EQ průměr, zkušenosti za postavu slabší a SH priestů máme aktuálně dostatek, takže je mi líto. Kdyžtak nějakou dobu počkej a zkus to znova.

NEPŘIJAT

P.S. Huntění EQ na milion postav raději řešit nebudu Very Happy

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: