Nickname: Preros
WoW hraji: skoro 2 roky
Class: Priest
Race: Undead
Main Spect: Shadow
Za tuto postavu hraji: tak priblizne pol roka len dlho som ju nemal aktivnu
Played postavy: 20dni
Zkušenosti:
Kara - FC
Zul´Aman - Halazzi, Nalorakk, Akil´zon
Gruul´s Lair - FC
Magtheridon´s Lair - nie, ale taktiku troska poznam
Serpentshrine cavern - FC okrem kapra
The Eye - Astromancer, Void
Black Temple - FC okrem illidana
Hyjal summit - FC
Talent build: 14/0/47
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest&5002300130000000000000000000000000000000000503240410250103051551
Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Preros&realm=Narnias
bohuzial nieje este aktualizovany resocketoval som az dnes vecer
Screen z raidu: -
Staty: (UNBUFFED)
HP:6881
MANA:9445
Bonus damage: 969 Shadow spell damage
Crit chance: 10,36%
Hit rating: 97(viem ze je to velmi low, ale nenasiel som priesta ktory by mi poradil ohladne hitu)
Mana regen: 195
Spell haste: 28
Spell penetration: 0
Resillience: 45
Profese: Mining(375), Skinning(375), Tailoring(360)
Sekundární: Zatial este nemam
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
enchanty mi nechybaju, kedze mam par rare itemov tak myslim ze sa ot neoplati na ne davat
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Tak guilda bola Away From Keyboard - bola to rozpadnuta guilda ktora sa snazi ozivit ale nejako im to nevychadza, teraz mam Tasartirovu guildu
Přoč chceš jít právě k nám ?
Tak poviem to na rovinu ze mi o eq nejde aj ked ste najlepsia guilda od hordy, ide mi o dobrych ludi bol som s niektorymi naxxramas a bola to sranda proste best
Co nám můžeš nabídnout ?
cokolvek bude v mojcih silach okrem goldovych zalezitosti
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Ked je vonku pekne tak samozrejme idem von ale priemerne 4h
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Oblubena otazka Poznam Thaliho, Tasartira, Yberiona, Vesemira. Tolko si ich pametam ale urcite ich je viac.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ventrilo neni problem
Město: Nove Zamky
Věk: 15
Večerka: (do kdy můžeš raidovat): do 22:00 - 22:30 by nemal byt problem
Něco o mě:
Z hry - tak v hre ma mozete poznat podaktori pod nickom Gouge, nebudem to tajit nema to vyznam este by som si prihorsil(mozno si tym u niekoho prilepsim ), Mal som rogunu ako PvP char ale potom som sa rozhodol si vyexpit priesta. Chvilku som zanho nehral mal som vypozicaneho paladina od kamarata(tankadina) tak som sa bavil na nom, bohuzial si ho zobral naspet tak som sa vratil k priestovi. Na eq velmi pilne pracujem Tasartir je svedok xD snazim sa co najviac ziskat craftene itemy. Vlastne k equipu chcem dodat tolko ze chestu o chvilku kupim 100bojkovu, offhandu v pondelok S4, back bude crafteny(zajtra), boty budu frozen shadoweave(tiez zajtra), legy budu SL heroalebo BM hero. Je toho este viac, Nechcel som si podavat prihlasku skor ako to budem mat ale nahovoril ma Tasartir ze ma budete dlho riesit tak to budem stihat
Real - neviem co by som sem mal napisat ale tak bavi ma PC, BMX, MTB, hokejball, je toho vela
WoW hraji: skoro 2 roky
Class: Priest
Race: Undead
Main Spect: Shadow
Za tuto postavu hraji: tak priblizne pol roka len dlho som ju nemal aktivnu
Played postavy: 20dni
Zkušenosti:
Kara - FC
Zul´Aman - Halazzi, Nalorakk, Akil´zon
Gruul´s Lair - FC
Magtheridon´s Lair - nie, ale taktiku troska poznam
Serpentshrine cavern - FC okrem kapra
The Eye - Astromancer, Void
Black Temple - FC okrem illidana
Hyjal summit - FC
Talent build: 14/0/47
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest&5002300130000000000000000000000000000000000503240410250103051551
Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Preros&realm=Narnias
bohuzial nieje este aktualizovany resocketoval som az dnes vecer
Screen z raidu: -
Staty: (UNBUFFED)
HP:6881
MANA:9445
Bonus damage: 969 Shadow spell damage
Crit chance: 10,36%
Hit rating: 97(viem ze je to velmi low, ale nenasiel som priesta ktory by mi poradil ohladne hitu)
Mana regen: 195
Spell haste: 28
Spell penetration: 0
Resillience: 45
Profese: Mining(375), Skinning(375), Tailoring(360)
Sekundární: Zatial este nemam
Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
enchanty mi nechybaju, kedze mam par rare itemov tak myslim ze sa ot neoplati na ne davat
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Tak guilda bola Away From Keyboard - bola to rozpadnuta guilda ktora sa snazi ozivit ale nejako im to nevychadza, teraz mam Tasartirovu guildu
Přoč chceš jít právě k nám ?
Tak poviem to na rovinu ze mi o eq nejde aj ked ste najlepsia guilda od hordy, ide mi o dobrych ludi bol som s niektorymi naxxramas a bola to sranda proste best
Co nám můžeš nabídnout ?
cokolvek bude v mojcih silach okrem goldovych zalezitosti
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Ked je vonku pekne tak samozrejme idem von ale priemerne 4h
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Oblubena otazka Poznam Thaliho, Tasartira, Yberiona, Vesemira. Tolko si ich pametam ale urcite ich je viac.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ventrilo neni problem
Město: Nove Zamky
Věk: 15
Večerka: (do kdy můžeš raidovat): do 22:00 - 22:30 by nemal byt problem
Něco o mě:
Z hry - tak v hre ma mozete poznat podaktori pod nickom Gouge, nebudem to tajit nema to vyznam este by som si prihorsil(mozno si tym u niekoho prilepsim ), Mal som rogunu ako PvP char ale potom som sa rozhodol si vyexpit priesta. Chvilku som zanho nehral mal som vypozicaneho paladina od kamarata(tankadina) tak som sa bavil na nom, bohuzial si ho zobral naspet tak som sa vratil k priestovi. Na eq velmi pilne pracujem Tasartir je svedok xD snazim sa co najviac ziskat craftene itemy. Vlastne k equipu chcem dodat tolko ze chestu o chvilku kupim 100bojkovu, offhandu v pondelok S4, back bude crafteny(zajtra), boty budu frozen shadoweave(tiez zajtra), legy budu SL heroalebo BM hero. Je toho este viac, Nechcel som si podavat prihlasku skor ako to budem mat ale nahovoril ma Tasartir ze ma budete dlho riesit tak to budem stihat
Real - neviem co by som sem mal napisat ale tak bavi ma PC, BMX, MTB, hokejball, je toho vela