Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Destinny REtri pala

+15
Marci
galloper
Ljuderendann
Notorious
Vesemir
lorain
xenasvk
Immortalis
Sajdi
Siem
Thali
Jehnátko
kxann
Monse
Destinny
19 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Thu Apr 08, 2010 8:29 pm

Monse

ono ZA ak sa ide, tak obycajne az po hlavnom raide, preto tak neskoro a myslim, ze wristy aj opasok na dmg plat mam na palatovi, tak mi whispni, skusim pozriet, material si najdes v atlase (SSC patterny su to)

27Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Thu Apr 08, 2010 9:53 pm

Marci

Marci

Moc ráda bych dala pro,ale zůstanu NEUTRAL. Už totiž všem těm "pohodářům" co "nemají večerku" a "jsou online denně, cca 4 hodiny, podle potřeby i déle" nějak nevěřím. Zatím se to vždycky ukázalo jako kec.
Souhlasím s Vladem (Galloper), přes den se tu na nějaké to hero vždycky někdo najde, po domluvě nebude myslím problém ani třeba noční ZA. Pravdu má i Immo s těmi profesemi, ostatně moje první fialky byly taky z craftu (Primal Mooncloth set).

28Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Thu Apr 08, 2010 9:58 pm

Destinny

Marci napsal:Moc ráda bych dala pro,ale zůstanu NEUTRAL. Už totiž všem těm "pohodářům" co "nemají večerku" a "jsou online denně, cca 4 hodiny, podle potřeby i déle" nějak nevěřím. Zatím se to vždycky ukázalo jako kec.
Souhlasím s Vladem (Galloper), přes den se tu na nějaké to hero vždycky někdo najde, po domluvě nebude myslím problém ani třeba noční ZA. Pravdu má i Immo s těmi profesemi, ostatně moje první fialky byly taky z craftu (Primal Mooncloth set).

Zkušenosti Tě poučily. to je pěkné Smile .

k těm profkám ještě, když přijdete na server, kde nikoho neznáte a začínáte od nuly, je prioritou udělat 70 a získat peníze, tak čím jiným jsem je měl získat ? Smile Analyzovat a najít dírou na trhu ( low ruda ) - až budu mít dostatek peněz udělám si BS + dojedu ench

Ted farmim na Monseho velkorysou nabídku

29Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Fri Apr 09, 2010 12:13 pm

Thali

Thali

Destinny napsal:
Marci napsal:Moc ráda bych dala pro,ale zůstanu NEUTRAL. Už totiž všem těm "pohodářům" co "nemají večerku" a "jsou online denně, cca 4 hodiny, podle potřeby i déle" nějak nevěřím. Zatím se to vždycky ukázalo jako kec.

Zkušenosti Tě poučily. to je pěkné Smile .

k těm profkám ještě, když přijdete na server, kde nikoho neznáte a začínáte od nuly, je prioritou udělat 70 a získat peníze, tak čím jiným jsem je měl získat ? Smile Analyzovat a najít dírou na trhu ( low ruda ) - až budu mít dostatek peněz udělám si BS + dojedu ench

Ted farmim na Monseho velkorysou nabídku

Celkem logicke...ja si treba BS, JWC a mining dodelaval az na 70ce, kdyz uz jsem byl 1/2 epic. Hold driv nejsou penize a ono se to preci jen lip dela na te 70ce

30Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sat Apr 10, 2010 1:01 pm

kxann

kxann

No hlasite se sem ted 2 a podle mne na raid neni potreba ani jeden -.- , ale kdyz tu uz lidi tolik toho palacha chtej tak sem PRO oba dva a at se vyzkousi kdo bude vic aktivni, kdo ma brain atd. =) jinak staty maj tak podobny.

31Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sat Apr 10, 2010 1:20 pm

Thali

Thali

Btw, nevsiml jsem si toho v prihlasce...VT mas a pouzivas? Funkcni mikrofon a sluchatka?

32Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sat Apr 10, 2010 1:28 pm

Destinny

Thali napsal:Btw, nevsiml jsem si toho v prihlasce...VT mas a pouzivas? Funkcni mikrofon a sluchatka?

Jiste, tohle je napsané v přihlášce

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Ne, hráč, který není na VT nemá na raidu co dělat (popřípadě – dkp )
Sluchátka mikrofon mam

A až budeš in game, mam věci na ten craft Smile

33Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sat Apr 10, 2010 1:34 pm

dJn3o

dJn3o

Co jsem tak pročetl přihlášku tak bych byl PRO.
Zkušenosti asi chybět nebudou.

34Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sat Apr 10, 2010 10:48 pm

Drobec

Drobec

ZA

35Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sun Apr 11, 2010 12:39 pm

Destinny

Ještě bych chtěl závěrečně zodpovědět některé otázky, s důkazem

Na Sargerasu jsem hrál, a všechny dungy až po T5 ( za mě t6 dungy tu ještě nebyly)
Zde důkaz

https://2img.net/r/ihimizer/img682/1194/sargeras.jpg Ve své době já v TOP 3 best paladin serveru Sargeras
https://2img.net/r/ihimizer/img694/7926/sargeras2.jpg Konečně nej equip co šel Smile na Sargerasu

Takže pro mě nebude velký problém přizpůsobit se z5 FREE i když jeden cvičný raid abych se synchronizoval s praktikami tady třeba bude, ale kdo není přizpůsobivý nemá ve WoW co dělat - takový hráč je pro mě BOT z CSka

a tady důkaz že ty same dungeony jsem si prošel i na offi + BT - Sunwell te ntaky na Sargerasu nešel

https://2img.net/r/ihimizer/img402/7541/beginwotlk.jpg krátce po startu WOtlk v plné kráse TBC equipu
https://2img.net/r/ihimizer/img38/7338/king10.jpg a vypracoval jsem to až sem

Nechtěl jsem vytahovat svoji history FREE serveru, protže jsem tu chtěl začít znova aniž bych chtěl aby mě někdo třeba znal, ale po pravdě se k Vám chci dostat Very Happy tak se všim všudy Very Happy

36Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Sun Apr 11, 2010 6:45 pm

Siem

Siem

Podle tech starych screenu mi tvuj nick neco rika v tu dobu sem byl u Mosstroopers jen si uz nepamatuju jestli si te pamatuju v dobrym nebo ve spatnym vim ze v tu dobu byla mezi Deathbringers a Moss velka rivalita Laughing
hh celkem sem se pozastavil nad TOP 3paladin Razz ambice ti zrejme nechybi
za momentalni situace a jeho ocividny zajem menim na PRO

37Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 3:36 am

Boxerman

TAk v gilde deathbringers jo?Smile nepamatuju si te..byl jsem tam asi pul roku nez se preslo na twin;-)

38Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 11:28 am

Destinny

Boxerman napsal:TAk v gilde deathbringers jo?Smile nepamatuju si te..byl jsem tam asi pul roku nez se preslo na twin;-)

No ako Class Leader paladinů společně s Predatorem pro anglický hráče Very Happy
Jestli jsi tam byl poslední půl rok, tak to už jsem frčel zase offík Smile

Boxerman - pamatuju ze Sargerasu jenom typka s nickem Theboxerman - pokud ses to ty tak na tebe mam myslim icq Smile

39Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 2:56 pm

Boxerman

jo sem to ja:-)
char destiny si nepamatuju.
z paladinu maximalne litchou,to si ty voe?Very Happy
predatoru je tu na narniasu tolik ze uz si je ani nepamatuju Very Happy

40Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 3:01 pm

galloper

galloper

boxer keby si neni lamak, pozres si screeny o dva posty vyssie a vies ze sa volal tichavoda Very Happy

41Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 4:23 pm

Boxerman

jo teeen.. no ten cm nebyl sice ale danken ho tusim naucil healovat,takze by na tom nemel byt spatne..ale tty se k nam hlasis jako retri?

42Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Mon Apr 12, 2010 11:39 pm

Destinny

Boxerman napsal:jo teeen.. no ten cm nebyl sice ale danken ho tusim naucil healovat,takze by na tom nemel byt spatne..ale tty se k nam hlasis jako retri?

Přečti si o me neco v přihlášce Very Happy třeba si toho vybavíš víc, a CL jsem tam byl, sice jen asi 2 měsíce protože jsem odešel na offi z5 a v době kdy jsi u DB byl ty, já už byl dávno z5 na offíku

43Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty Re: Destinny REtri pala Tue Apr 13, 2010 12:41 am

Boxerman

nn tichou vodu invovali az po me:-) puvodne jsi mel jakousi gildu uz nevim jakou, pak jsi byl chvili v nasi KTA
a pak db:P pamet mivam dobrou ,ale tak to je jedno Very Happy moc casto tu lidi nepotkam ze staryho sargu Smile krom dankena storga a par dalsich tu uz skoro nikdo nehraje :-)

44Destinny REtri pala - Stránka 2 Empty RE: Destinny Tue Apr 13, 2010 2:51 pm

Quake

Quake

Tvou přihlášku jsme také řešili a nakonec jsme dospěli ke kladnému názoru. Vezmeme tě s tím, že budeš zatím chodit jen hera na boj, KZ, ZA a pokud se najde místo tak SSC. Alespoň do doby kdy nenabereš EQ úrovně T5 a nedoděláš repky. Na raid opravdu jen když bude volné místo, jinak počítej s tím, že budeme dávat přednost ostatním členům s lepším EQ.

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: