Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Mcprasak - Rogue

+17
xenasvk
Drederiq
Immortalis
Thali
dJn3o
galloper
Vesemir
kxann
psychaz
Sajdi
Siem
Notorious
Kira
Jehnátko
Drobec
MandiaK
Mcprasak
21 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 3:01 am

Vesemir

No tak ja tu ešte čosi dodám...
S MCprasakom som sa v hre bavil a bolo videt ze mal velký zaujem sa k nam dostat...no,k tomu bugovaniu,osobne si myslim,že dost ludí z guildy už bugovalo,resp. zaplo emuhack a hralo sa.Mal hold smolu že ho GM chytilo Razz Btw nie na každom raide vidim jahana/psychaza,co mi hovoril tak DPS ma dobre,šancu by som mu dal.

27Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 5:25 am

Drobec

Drobec

Mcprasak napsal:Drobec?, mluvíš o Blondákovi a Pazurovi?

Jo, je pravda, že jsme bugoval...nezklamal jsme tím jenom tebe..ale plno né jen GM ale i hráčů na OG...hold poučil jsme se až když už s edá řéíct bylo pozdě...ale co bylo to bylo a to ted nezměním, jestli mi někdo dělá špatné jméno, jakožto v Termitech, což ymslím že například eldoren, prootže zrovna myslím že on je tvlj bratr nebo tak něco, tak je to jejich věc, ale každý at si uděl názor sám:)..já jsem takove jakej jsem a snažím se dělat co nej:)...( btw...bugerů je až moc, jen pár s ejich ale projeví na povrch...hold jsme jeden zb těch co se proflákli...moje chyba...)
eldoren nieje môj brat ak si si nevšimol ja tu pišem po slovensky a on je čech :-D a zle meno ti nikto nerobý to si si spravil sam ale je pravda že som bol na to upozornený nuž ja som sa myslim k tejto pryhlaške vyjadril až moc necham to teraz na ostatných

28Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 8:26 am

xenasvk

xenasvk

ja by som bol za, ale to bugovanie ma rozhodilo... prasak vyzera byt fajn, este ked som mal druida v eternity, dalo sa s nim aj vychadzat, aj patril medzi nie najhorsie dmg... sancu by som mu dal...

len upozornujem, ze kazdy dalsi pokus o bug bude od nas hlaseny GMkam... sme gilda, ktora nebuguje... a ludi, ktory buguju netolerujeme....

takze na skusku PRO...

29Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 12:52 pm

psychaz

psychaz

Vesemir napsal:No tak ja tu ešte čosi dodám...
S MCprasakom som sa v hre bavil a bolo videt ze mal velký zaujem sa k nam dostat...no,k tomu bugovaniu,osobne si myslim,že dost ludí z guildy už bugovalo,resp. zaplo emuhack a hralo sa.Mal hold smolu že ho GM chytilo Razz Btw nie na každom raide vidim jahana/psychaza,co mi hovoril tak DPS ma dobre,šancu by som mu dal.

Vesemir tak to si kup brejle pac mi sme na kazdym raidu

30Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 1:27 pm

Marci

Marci

Proč k nám z Eternity nepřijdou třeba Wraith nebo Nirko ? Sad
Jinak NEUTRAL, při zmínce o bugování spíš mírně PROTI

31Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 1:48 pm

Thali

Thali

Ja i tak zustavam PRO. Ta zminka o bugovani me moc nerozhazela, kazdy udela picovinu (vime sve). Navic, jak napsala kxena, jediny pokus o bug u nas a byl by nahlasen GMku.

32Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 5:58 pm

xenasvk

xenasvk

no dnes som s nim bol SWP trash a musim uznat, ze vyzera to byt rozumny chalan, bol aj proti tym najmensim bugom, ako je strielanie do mobiek, ktore su v combate ale nevybehnu na partu... Smile navyse ma alta prot warra Jakodara...

takze u mna to je jednoznacne PRO... Smile

33Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 7:32 pm

jahan

Vesemir napsal:No tak ja tu ešte čosi dodám...

To jsem rad ze nas tam nevidis,protoze mi skoro nechodime a porad afkujem a ty mas vzdycky pravdu a vsechno vi nejlepe...........

34Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 7:37 pm

psychaz

psychaz

hele ať si ho klidně vezmou, uz se nemuzu dockat až zas nekdo začne píčovat že je na raidu tísíc rogun a že sme tu k hovnu
na co se budu rozčilovat
kdyby ste radši brali classy který potrebujem

35Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 7:44 pm

xenasvk

xenasvk

psychaz, zda sa ti, ze je z coho vyberat? Very Happy ze si poviem, potrebujeme napriklad retri palacha, a bum, čáry-máry fuk, máme retri palacha? Very Happy

36Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 7:51 pm

psychaz

psychaz

xenasvk napsal:psychaz, zda sa ti, ze je z coho vyberat? Very Happy ze si poviem, potrebujeme napriklad retri palacha, a bum, čáry-máry fuk, máme retri palacha? Very Happy

tim že nabereme uplně zbytečnou rogunu to opravdu vyřešíme , zapněte mozky omg

37Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty RE: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 8:03 pm

Jehnátko

Jehnátko

v guilde jsou potreba 3 roguny petr nehraje tim ze naberem prasaka se neco konecne udela a uvidite co takze nelamejte hul bude to v pohode Very Happy

38Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 8:04 pm

lorain

lorain

a to ja sem zase PRO proti nemu nic nemam a myslim ze je docela v pohode:), pokud mas jeste hodne sunmote a si ochotny neco udelat pro guildu tak ja nemam cim s cim by si vycnival, i meele dmg se obcas hodi, jinak te zdravim:)

39Mcprasak - Rogue - Stránka 2 Empty RE: Mcprasak Tue Apr 06, 2010 12:46 am

Quake

Quake

Testován na dnešním SSC, vše probíhalo v pohodě, EQ dostačující, většina je pro, takže bych mu šanci dal...uvidíme, co v něm je Smile

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: