Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Mcprasak - Rogue

+17
xenasvk
Drederiq
Immortalis
Thali
dJn3o
galloper
Vesemir
kxann
psychaz
Sajdi
Siem
Notorious
Kira
Jehnátko
Drobec
MandiaK
Mcprasak
21 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Mcprasak - Rogue Empty Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 3:01 am

Mcprasak

Nickname: Mcprasak
WoW hraji: 1 Rok

Class: Rogue
Race: Blood Elf
Main Spect: Combat
Za tuto postavu hraji: 1 rok
Played postavy: 80 dní

Zkušenosti:
T4 dungy full
T5 dungy full
BT/HS full
SWP kalecgos brutallus (skoro i felmyst)

Talent build: 20/41/0
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&rogue&0053201054000000000000233050020050150023211510000000000000000000000

Armory:
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Mcprasak&realm=Narnias

Staty:

HP:

Attack power: 2038
Crit chance: 29.23%
Hit rating: 293
Haste: 140 (8,88%)
Armor ignore: 203
Resillience: -

Profese: LW/ENG
Sekundární: FA

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? ne

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? - Eternity...Většina pravých starých etenitáků skončila...a ti co ještě zůstali pomalu taky přestávaj hrát.

Přoč chceš jít právě k nám ? - myslím že na hordě jste na tom nejlíp, rád bych si ještě dost zaraidil s dobrým kolektivem, poznal nové hordáky v akci a dál progressoval:)

Co nám můžeš nabídnout ? Dobrý dmg, pomoc se surky farmením atd (když se nudim tak farmirm, potom mi to hnije v bance :-P)

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? Pokud se raiduje tak podle potřeby, a když s eneraiduje tak podle toho co je zaden, ale průměrně tak 4 hodiny :-P

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? J celkem dost lidí:-)..vyjmenuji pár s kterými jsem ve Wow asi nejvíc v kontaktu : Kira, vesemir, Jehnátko, Thali a pár dalších:-)

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? VT non-stop:-)

Město:Beroun
Věk: 16
Večerka: Když si přivstanu tka i 25 hodin denně (je to jen na mě:-) )

2Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 3:31 am

MandiaK

MandiaK

Jednoznačne je to lowík..
ale namotany lowík Razz a takych je potreba...
minula guilda umna velke -(majnus)
a hlavne je to melee
takze
Neutral

3Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 9:34 am

Drobec

Drobec

hmm rogun je asi najmenej potrebna clas u nas teda som skôr proti ale ak sa nemýlim maš alta prot wara čo je u mna jedno velke + a ak by ti nerobilo problem isť niekedy za neho tak som ZA

4Mcprasak - Rogue Empty RE:Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 10:25 am

Jehnátko

Jehnátko

ja sem PRO par mist z postu rogun se nam uvolnilo petrpan ted nehraje ja moc casu na raidy nemam takze tu jsou jenom jahan a psychaz ale jednoho nahradnika to chce no staty pekne TB taky neni se o cem bavit PRO a z tim varem bych to tak horke nevydel drobec z tankovani se proste nevyvliknes Evil or Very Mad

5Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 10:55 am

Mcprasak

No je pravda že mám prot warra:D, ale že bych rád tankoval, to v žádnym připadě. Nicméně po domluvě určo můžu zajít nějakej ten raid taky tankovat.

6Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 11:02 am

Kira

Kira

Budeš mi tankovať SWP trash!!!!!!!
je to síce buznička ale ZA

7Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 11:25 am

Notorious

Notorious

buznička? šup s ní do gay lords Very Happy PRO

8Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 12:29 pm

Siem

Siem

PROTI mam jediny duvod a to Meleek a este k tomu roguna... muj nazor je ze dve aktivni roguny +jedna ímou roguna s azzinotkama v guilde staci.

9Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 12:52 pm

Sajdi

Sajdi

Jsem PRO,sice sem tam na tom worldu nějaký to slovo proti nám padlo,ale to asi od každýho Very Happy Wink

10Mcprasak - Rogue Empty Mcprasák - Rogue Sun Apr 04, 2010 1:02 pm

psychaz

psychaz

PROTI

nevim jestli chlapec neumí číst ale Rogue je ta poslední classa kterou teď potřebujem

navíc poslední Rogue - Pertpan co sme vzali vůbec nechodil raidy a nechápu pročho máme ještě v guildě
a stejně tak ostatních přes půl roku nehrajících členů

aktivních Rogue máme dost, Jahan a Já sme na raidech pořád a Jehně tak napůl

a jestli někdy doberem classy který potřebujem a lidi zapnou mozky tak snad někdy zabijem i ilidana a Felmysta

11Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:03 pm

kxann

kxann

Najednu stranu mate pravdu,meleecek je opravdu dost. Na druhou stranu ,co si budem nalhavat, je DMG vetsinou slaby. Takze proc nevzit Prasaka do guildy a kdyz bude aktivni a hlavne LEPSI dmg nez ostatni ho nebrat na raidy? Preci jenom SWP to uz je hard core raid kde kazdy 1 DMG muze rozhodovat.. takze za mne PRO

12Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:05 pm

Vesemir

Mam zhruba podobný názor ako Kxann,PRO.

13Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:14 pm

galloper

galloper

jehne si asi nekukal armory moc pozorne ... kazdopadne by som urcite zmenil tie gemy v botach a opasku, myslim ze fialove 5agi 7stam su lepsie a do toho opasku tiez nieco ine, podla mojho nazoru sa taktiez nevyplati surefooted do bot, pretoze 10hit vs.12 agi vytazi agi, uz len keby si to preratas na epik sutre Smile aj ked ten hit tam mas mozno koli dotiahnutiu capu, takze to len tak dodatocne....inak predavat lw patern za 10k goldov je pekne vydieracske, naviac mele bez totemov, dufam ze ukaze aspon top dps Smile takze neutral a jehne tak ako drobec tymto sa nevyvleces z dmgovania !!! Very Happy:D:D
p.s.: dorobil by som sha tar na exhalted, flasky za marky sa podla mna hodia, ne? Smile

14Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:36 pm

dJn3o

dJn3o

Mcprasak, nic proti, ale co jsem s tebou byl 1x areny tak jsem se stebou v tech arenach stydel, podle me ti ta roguna moc dobre nejde.

Za mě neutral

15Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:41 pm

Kira

Kira

waw tak to si s ním bol tie arény fakt vela krát... a myslím že to že mu to nejde v arénach nedokazuje že za rogunu nevie hrať..

16Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:46 pm

Mcprasak

To Djneo .- nechápu porč řešíš arény když s ejedná o PvE:-)...jo PvP mi nejde nehraju to tolik:-)...a PvE je něco jiného a pokud vím raid jsi smenou nebykl:-)..kdo byl ten ví:-)

17Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:53 pm

Sajdi

Sajdi

Dj to sem netahej vůbec,pvp není pve Very Happy

18Mcprasak - Rogue Empty RE:Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 2:59 pm

Jehnátko

Jehnátko

jo o tech hovnech co ma na eq vim ale nemuzu nekomu kecat do neceho kdyz to ej jeho vec jo kdyby byl u nas uz by to mel jinak....a areny nic neresi ja sem taky na areny lama a v pve sice taky ale ne az tak moc....a neboj vlado ja se z toho vyvlecu Very Happy

19Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 3:05 pm

dJn3o

dJn3o

No právě to je to, PVE je neco jine nez PVP, ale prave v PVP ukazes jak rogunu (potazmo svoji classu) umis ovladat.
V pve si stoupnes za bose, nejpouzivanejsi ability si das na tlacitka 1, 2, 3 a valis je dokola, ja vim ze shaman je to same, chain heal, lesser heal atd, nerikam, ale prave to PVP ukaze jak svoji classu ovladas jak jsem rekl.

To je to same jako by se vzal do guildy člověk co je Arc Mage, mel T6 a byl to uplnej noob, co Arc mage potrebuje, 1 tlacitko (Arcane Missiles).

Podle me by hrac mel umet classu ovladat a znat ji, nerikam ze ji neznas, ale umet ji pouzit mimo PVE kde je postup danej příkladně ukázáno na tom Arc Magovi.

Nebudu to tu dal rozvijet, za me tak ci tak neutral, i proto protoze nevim jaky je stav rogun v guilde.

Mimo to nic proti tobe nemam ...

20Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 3:12 pm

Mcprasak

Nicmé=ně když sji u toho PvP, tak jsem s tebou tu 1 noob arénu byl když ještě sjem musel subtetly, protože mutilate nefungovalo...ted když už mi fachá mutilate tak se tak aspon trochu věnuji PvP...stebou jsme jel subtetly, a když sjem v subtetly tak by se smenou styděl i twink...asi tak...

21Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 3:31 pm

Thali

Thali

Djneo. ja jsem na PvP absolutni lamka. A myslim, ze to neznamena, ze svou classu neovladam ci neznam.

PvE neni jen stani za bossem. Ano, v ve vetsinu pripadu ano, ale pak nastanou vyjimky a tam s rpave ukaze. A to uz vubec nemluvim o herach, ktere je na PvE pomerne narocne (at si kdo chce riak co chce).

K Mcprasakovi. Chodi stare raidy, cili jendo +
Snad zvlade dat DPS a EQ, druhe +

Ze je rogun hodne, je bohuzel pravda (celkove melee), ale to neznamena, ze by Mc nemohl nahradit nekoho s horsim DPS.

Aktivni je pomerne dost, za me PRO (stim, ze nema narok lootovat Azzinotky Very Happy )

22Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 10:58 pm

Immortalis

Immortalis

Mno, ja su v pvp taky lama ale pvp a pve jsou 2 rozdilny veci. Za me NEUTRAL pac taky myslim ze by bodl spis nejakej aktivni mage.

23Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Sun Apr 04, 2010 11:39 pm

Drobec

Drobec

Mc nechceš nam porozpravať niečo o tom ako si si požičal huntra alebo drujda ? a čo sa s nimy stalo ? PROTI

24Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 12:07 am

Drederiq

esi umi kick a ma macro na switch tak ma dost sanci, ale je to noob takže PROTI bounce

25Mcprasak - Rogue Empty Re: Mcprasak - Rogue Mon Apr 05, 2010 2:30 am

Mcprasak

Drobec?, mluvíš o Blondákovi a Pazurovi?

Jo, je pravda, že jsme bugoval...nezklamal jsme tím jenom tebe..ale plno né jen GM ale i hráčů na OG...hold poučil jsme se až když už s edá řéíct bylo pozdě...ale co bylo to bylo a to ted nezměním, jestli mi někdo dělá špatné jméno, jakožto v Termitech, což ymslím že například eldoren, prootže zrovna myslím že on je tvlj bratr nebo tak něco, tak je to jejich věc, ale každý at si uděl názor sám:)..já jsem takove jakej jsem a snažím se dělat co nej:)...( btw...bugerů je až moc, jen pár s ejich ale projeví na povrch...hold jsme jeden zb těch co se proflákli...moje chyba...)

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: