Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

rogue i pvp ale i pve

+3
Sajdi
Scoby
diktys
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1rogue i pvp ale i pve Empty rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 12:23 am

diktys

diktys

Nickname :Diktys
Class : Rogue
Race : Undead

Talent build : PVE 13/41/7 ale pvp si taky občas hodim
WoW hraji : 3-4roky
Za tuto postavu hraji : tak 2 roky

Zkušenosti : myslim si že mam dobre

Staty :
HP: 10504
Mana :nemam no
Energy : 110
Rage : -

Attack power : 2178
Hit rating : 200
armor : 4000
crit : 32%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 430

Každý class vyplňuje to svoje

Stručný popis EQ:
Equip : Full set s3 pvp ale mam i full pve headka- [Grimgrin Faceguard],
neck - medailon of karmbol,-nebo guardia back- [Dory's Embrace],wrist- [Deadly Cuffs],legsy - [Deathmantle Legguards]
janka zbtaně mam - [Heartrazor] [Dagger of Bad Mojo] ale zbrani mam hafo dobrych jak pvp tak pve např z bosse v ZA stama mam hodně zbraní i s fenixe a badge [Vanir's Left Fist of Savagery] [Vanir's Right Fist of Brutality] [Talon of the Phoenix]
Chybí ti nějaké enchanty ?nechybi v pvp ale v pve 1
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ? mam oboje

Chybí ti nějaké gemy ?nechybi
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?oboje
Mám PvE - mic mi nechybi krom sholderu ktere mam s3

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? byl sem v Madness a ta je pvp a nic se tam neděje

Přoč chceš jít právě k nám ?
slyšel sem že ste good pve guilda tak mně bavi chodit pve a bavit se v kolektivu

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?neznam zatim

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? neni neumim stim ale naučim

Profese : Ench 375,tailor-375
sekundární : FA 375, Cook 350,

věk : 16
město : Přibor

Něco o mě : jsem normalni klučina pro každou srandu a rad kecam s někym jak na skypu tak po něčem jinym :-)a rad jezdim na frystalle :-)

2rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 2:05 am

Scoby

PRO ale jak mi bude ninjovat itemy tak proti Very Happy obvzlaste t6 Very Happy

3rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 10:43 am

Sajdi

Sajdi

Scoby s tim musis pocitat :-P ...ale to ted neresit....No Staty se mi libi v celku dost....Ikdyz co ja vim jak to ma roguna mit :-D .... Me je sice taky 16 ale byvam tu dlouho tak by me zajimalo Jak dlouho muzes byvat na raidech (Myslim ty vecerni hodiny :-D :-) )) ... Smile Smile cyclops Ono se to totiz mnohdy portahne do dost pozdnich hodin :-P

4rogue i pvp ale i pve Empty RE: Diktys Sat Jul 04, 2009 10:58 am

Quake

Quake

Ten EQ, co jsi vypsal určitě není k zahození, ale vzhledem k množství HP, Hitu a critu si myslím, že s timto EQ jsou vypsané AP dosti "pofidérní". Z čehož vyplývá moje první otázečka, ty staty jsi vypsal čistě unbuffed, nebo jsi měl zaplý nějaký ten buff, či trinketík?
A otázečka číslo dvě, jenž vyplynula z tvého věku...Jak dlouho můžeš být ve všední den vzhůru? Nám se totiž občas raidy protáhnou do pozdních hodin.

5rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 11:10 am

Skeletonek

no ja bych se na to taky koukl rad hit a crit prumer no jdeto a AP je dost luxus teda jestli unbuffed. Napis mi nekdy ve hre ja bych te inspektnul na nick skeletonek

6rogue i pvp ale i pve Empty RE: Skeletonek Sat Jul 04, 2009 11:13 am

Quake

Quake

Inspect domluvíme společný s dalšími rogunami, co se k nám hlasí, teď mi jde odpověďi na otázky... a neboj, na inspect tě taky pozvu Smile

7rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 2:42 pm

diktys

diktys

jo quake nemněl sem nic zaple žadny trnket opravdu at viš .klidně urobim screen jestli nevěřiš .:-)jinak mužu hrat tak do tech 4 hodin rana pak už opravdu osinam .jiank kdy budu končit v noci to rodiče neřeši tak vždy mužu jak dlouho chci .

8rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 2:43 pm

diktys

diktys

inspect rad podstoupim

9rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 2:45 pm

diktys

diktys

jinak at viš scoby mně už inspecnul a každy zvas muže taky nevadi mi to a stači se jen domluvit kdy a v kolik .

10rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 3:34 pm

Angeljakkdy

Angeljakkdy

diktys napsal:
Zkušenosti : myslim si že mam dobre

Dobrá odpověď no Very Happy ...btw. proc jeste neni CM rogun?

11rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 3:35 pm

diktys

diktys

tak ted mně pravě inspecnul Jehnatko,Violin,Skeletonek, a Thali povědali mi že mam tam jakysik gem co mi je naprd at vymněnim, jinak staty pry mam slušny pve talenty sem hodil a zkoušeli mně v dmg pry dobre .budu se snažit vylepšit určitě ten gem a další.

12rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 3:36 pm

diktys

diktys

Angeljakkdy tak myslim si že sem něco už odchodil tak proto si to mylsim ale jasne je že sou tu hooodně lepších

13rogue i pvp ale i pve Empty Prihlaska Sat Jul 04, 2009 4:22 pm

Naamaah

Naamaah

Staty ma pekne, muze byt dlouho online... sem PRO

14rogue i pvp ale i pve Empty Re: rogue i pvp ale i pve Sat Jul 04, 2009 4:31 pm

Sajdi

Sajdi

Tak ja jsem teda urcite PRO ...Dlouho byt muze ..aj ja sem byl na Inspectu :-D cyclops cyclops cyclops bounce bounce cheers cheers a vypadalo to dobre....

15rogue i pvp ale i pve Empty RE: Diktys Mon Jul 06, 2009 10:19 am

Quake

Quake

Inspect proběhl, pár zhovadilostí co měl na eq si už vyměnil, u přihlášky měly všechni vesměs kladný názor, takže mi nic nebrání tě na tu zkoušku vzít Smile

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Gubi - rogue
» Rogue
» Rouge
» Psychaz - Rogue
» Nemaa-rogue

Povolení tohoto fóra: