Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Gubi - rogue

+13
Rhoninsk
Siem
xenasvk
Blindie
Kira
Quake
Tasartir
psychaz
wook
Vesemir
galloper
Thali
Gubi
17 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Gubi - rogue Empty Gubi - rogue Thu Jun 24, 2010 8:35 pm

Gubi

Nickname: GUBI
WoW hraji: 3 roky s pár přestávkama

Class: Rogue
Race: Undead
Main Spect: Combat
Za tuto postavu hraji: 2 a půl roku přibližně
Played postavy: 72dní 5hodin

Zkušenosti: Kara,ZA,... v BT az na Ilika odesla jsem par dni pred tim než poprvé padl Very Happy, a SWP pouze lehký progres Kalecgose

Talent build: 20/41/0
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&rogue&0053201053100000000000233052000050150023211510000000000000000000000

Armory: teď bohužel nefungují, ale přibližně bojky/T6/repka
Screen z raidu: já si screenuju tak maximálně blbosti :)v raidu na to neni čas

Staty:
HP: 9034
Attack power: 2058
Crit chance: 30,53%
Hit rating: 320
Haste: 66
Armor ignore: 329

Profese: LW, ENG, Skinn - všecko na full
Sekundární: Cooking(286) a FA(375)

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?
neměly by Smile

Je toto tvoje pravá main postava ?
Main, ale když jsem začínala hrát byl main warrior, ale zustala z něj zeleninka

Máš nějaké ALTy ?
Mám: locka Deadynka, priesta Winky, warriora Bugy, a lowika huntera Neechan

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Tears of Lost Heroes, odešla jsem kvůli problémům v RL které jsem si potřebovala vyřešit a wowku jsem věnovala víc než málo času.

Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtěla bych zase začít hrát, chodit raidy a vy jste Jedna z nejlepších guild a jako lowik sem k vám dycky chtěla Very Happy

Co nám můžeš nabídnout ?
No přece sebe:) to vám musí stačit Very Happy

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?
Podle nálady a chuti, někdy hodinku jindy deset.

Znáš někoho z DL ?
Nejspiš ne (teda krom Jehnátka), ale ráda bych to změnila

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
vůbec, na VT jsem zvyklá

Město: Znojmo
Věk: 20
Večerka: od večera do rána a taky obráceně Smile

Něco o mě: :face:normální holka co se ráda odreaguje u wowka Smile poznává nové přátele, hraje volejbal a miluje vodní dymku:P

Naposledy upravil Gubi dne Thu Jun 24, 2010 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát

2Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Thu Jun 24, 2010 8:41 pm

Thali

Thali

+ vodni dymka a zena
- warrior s nickem BUGY

Suma sumarum, pro

3Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 11:07 am

galloper

galloper

"a jako lowik sem k vám dycky chtěla " konecne nekto napisal cosi lichotive k dovodu preco chcek nam, nie veci stylu chcem eq/inde je full stav Very Happy:D
kazdopadne co sa tyka rogun tak nvm mno ako si kto pomeni main chary na wotlk / kto pojde z rogunov prec, kazdopadne zozaciatku sa budu behat 10many kde sa do zostav vojde kazdy a pak ty najlepsi budu chodit 25-ky Smile cize nevidim v tomto moc dovod neprijatia, jedine sa bojim ze zachvilu nas tie holky ovladnu bo chalanov v g bude menej Very Happy
pro

4Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 11:16 am

Vesemir

Hmm...Gubi alebo Zaikan?2 roguny nabrate nebudu podla mna...

NEUTRAL

Naposledy upravil Vesemir dne Sat Jun 26, 2010 11:59 am, celkově upraveno 1 krát

5Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 11:22 am

wook

wook

Já bych řekl že u nás místo pro rogunu je. Takže jsem za sebe PRo.

6Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 1:23 pm

galloper

galloper

wook napsal:Já bych řekl že u nás místo pro rogunu je. Takže jsem za sebe PRo.
vidis wook ja som aj zabudol ze mame ted o roguna menej + psychaz ten ma kluka, cize 2 aktivne roguny niesu zas tak vela a tym padom miesto pre dalsie je Smile)

7Gubi - rogue Empty Rogue Fri Jun 25, 2010 1:35 pm

psychaz

psychaz

galloper napsal:
wook napsal:Já bych řekl že u nás místo pro rogunu je. Takže jsem za sebe PRo.
vidis wook ja som aj zabudol ze mame ted o roguna menej + psychaz ten ma kluka, cize 2 aktivne roguny niesu zas tak vela a tym padom miesto pre dalsie je Smile)

Hej nejsem ted moc online ale forko sleduju Very Happy

8Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 4:16 pm

Tasartir

jeslti bych si měl vybrat mezi Gubi a Zaikenem tak jsem pro Gubi, takže PRO

9Gubi - rogue Empty RE: All Fri Jun 25, 2010 4:23 pm

Quake

Quake

Na wotlku můžeš mít na raidě i 5 rogun když na to přijde. Můžeš je klidně dát do healerské party a je to jedno...k patchy 3.3.3a je to třetí nejlepší dmg, takže to na škodu není, proto uvažuji o přijetí obou rogun, ještě to promyslím...

10Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 5:34 pm

Kira

Kira

je to Undeadka som ZA Razz ale ked tak by som zobrala aj Zaikana..

11Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 5:51 pm

Thali

Thali

5 rogun a treti enjlepsi dmg? Mozna na officu, u ne. I na TBC je ROguna top melee dmg a jak vidis, moc se to neprojevuje. A k cemu ti bude v parte 5x roguna, kdyz cement, warr daji vic a jeste umi boostovat (a to pomerne radikalne)?

uz jsem dal pro, ale s rogunama bych to neprehanel, zase takovy top, abych jich bylo na raide 10 to neni.

12Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 7:15 pm

Kira

Kira

thali namiesto shamanov budu roguny Very Happy

13Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 7:46 pm

Blindie

Blindie

pro pokad si da foto do galerie Very Happy

14Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 8:17 pm

xenasvk

xenasvk

ja som PRO Smile ale musis poriadne expit, aby sme ta co najskor dostali do raid tempa Smile

15Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 10:14 pm

Gubi

Fotka nepřipadá v úvahu:) a expit jistě, budu budu mezi prvníma Smile možná What a Face

16Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Fri Jun 25, 2010 11:12 pm

Kira

Kira

tá ti dala Blindie Very Happy

17Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 12:43 am

Blindie

Blindie

Kira napsal:tá ti dala Blindie Very Happy
kdyby mi dala tak bych o tom neco musel vedet Very Happy , jinak zpět k přihlašce nějak mi tam chybí odkaz na armory potažmo facebook Very Happy

18Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 1:44 am

Gubi

pokud vím tam armory nefungují takže proto tam odkaz není Razz

19Gubi - rogue Empty RE: Thali Sat Jun 26, 2010 2:57 am

Quake

Quake

Thali napsal:5 rogun a treti enjlepsi dmg? Mozna na officu, u ne. I na TBC je ROguna top melee dmg a jak vidis, moc se to neprojevuje. A k cemu ti bude v parte 5x roguna, kdyz cement, warr daji vic a jeste umi boostovat (a to pomerne radikalne)?

"radikálně"? Nebuď k smíchu, s warrem ti souhlasím, je to nejlepší dmg tohoto patche, ale třeba enhacemnt je tak leda na buffy, stačí ti na raidě jeden. Jeho maximální DPS se pohybuje kolem 11,5k ku rogunám které dávají 14.5k a warr 15k...jak říkám stačí jeden encha a to bohatě. Projížděl jsem si logy nejlepších hráčů ofiku a kupodivu sem zjistil že i ele si dost vodí enače s průměrnýma DPS kolem 12,5k.

Je jasné, že tu nebudeme mít ofik, ale vycházím z inforvmací k patchy 3.3.3a a tady mají značně navrch melee, navíc nemusíš specificky stavět party, jelikož boosty jsou z 90% do celého raidu, tak proč tedy nevyužít potenciálu melee?
Neříkám, že si teď pointujeme 10 rogun, ale pokud bude jedna dvě navíc tak se tím nic nezkazí…

20Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 11:24 am

Thali

Thali

Ja to vidim jako radikalni boosty oba. POkud se nepletu, WF dava +20% speed, do toho zapocitej BL a ano, je to radikalni (muzes se opet zasmat Smile ) booster. Warr prida cca 600 AP + 5% critu. Taky neni k zahozeni.

Na officu mozna staci tito dva a zbytek melee roguny, ale urpimne, nevidel jsem zadnou rogunu (mozna kromne prasaka) co by umela z roguny neco vytahnout. Ja jen chci rict, ze snad nebude na raidu ted 8 rogun, pac je to dobre z officu. Opakuji, roguny mely posrat ostatni dmg uz i na TBC a stavalo se tak? Ne...

CHapu, ze chces rict, ze ti staci ti bufferi dva pro raid a zbytek poradne melee, ale problem je, ze ti boosteri (radikalni Very Happy ) porad predmguji vetsinu nasich rogun Smile

zaver necham na kazdem zvlast Smile

21Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 12:04 pm

Vesemir

Pokial to je na Wotlku,resp. na narniase to bude robené štýlom že shamani budu mocť davať rozne ranky totemov a nebude sa to prekrývať viac cementov sa bude hodiť viac ako viac rogun.

22Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 12:15 pm

Siem

Siem

nerad se zucasnuju takoveho zbytecneho flamu ale zda se mi ze dost lidi zapomina nebo nevi ze uz buffy stejneho razu se od wotlk nestakuji.
K tomu dmgi sami uvidite jak to bude pac patch 3.3.3a + t7 = fail dle meho roguna tu muze bejt sebelebsi imba ale na t7 se proste neprosadi ownit dmg budou classy ktere dostali boosty prizpusobene patchi. Dle meho nejlepsi meleek tu na t7 bude DK/feral Smile thats all aneb roguna bude v me pameti vzdy class navic Cool

23Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 12:32 pm

Rhoninsk

Rhoninsk

fotku ! fotku ! fotku ! Very Happy:D:D inac proti ked nebude Very Happy

24Gubi - rogue Empty Re: Gubi - rogue Sat Jun 26, 2010 1:13 pm

Cocus

Rhoninsk napsal:fotku ! fotku ! fotku ! Very Happy:D:D inac proti ked nebude Very Happy

trapny :/ kdyz uz ona, tak vsechny devcata co tu mame...

jinak asi PRO

25Gubi - rogue Empty RE: Siem Sat Jun 26, 2010 1:24 pm

Quake

Quake

T7=T5TBC=SUX...moje grafy vychází z téměř full EQ, je jasné že si na to ještě počkáme, ale jednou se dočkáme...

RE: Vesemir
S tou blbostí 5-ti vyhozených totemů už spíše nepočítej...

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: