Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Pertpan-Rogue

+15
psychaz
dJn3o
Jehnátko
galloper
Drobec
Immortalis
xenasvk
Marci
Notorious
Thali
Sajdi
Ljuderendann
Kira
Ciri
pertpan
19 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Pertpan-Rogue Empty Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 3:16 am

pertpan

Nickname:Pertpan
Class:Rogue
Race:Undead

Talent Build:PVE 20/41/0
WoW hraji asi 2,5 roku
Tahle postava je moje první mam na ni asi 98 dni played

Zkušenosti:Progressoval sem všechny t5 a t6 raidy v Blacklistu

Staty:(unbuffed)
HP: 9974
Mana : -
Energy : 100
Rage : -

Attack power : 1983
Hit rating : 242
armor : 3808
crit : 29,59%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :

resillience : s pvp eq 330

Stručný popis EQ:
Equip :Full epick t6 5/8
weapons : Blade of Infarny+ s3 sword

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?

Mám PvE - Ne, nechybí

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?

Mám PvE - gemy mi žádné nechybí

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Instinct neaktivita členů předtím Blacklist

Přoč chceš jít právě k nám ?
Slyšel sem od znamých že jste dobrá guilda tak zkouším jestli mam šanci se dostat do vašeho dobrého kolektivu

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Verunka,Notorious,Drobec,Immortalis,Marcelka,Djneo

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?

Ne používám ho denně

Profese:
Ench 375,BS 375 , MIN 375

věk :
18
město:Uničov

Něco o mě :Poznáte sami Very Happy

Naposledy upravil pertpan dne Sun Feb 14, 2010 8:02 pm, celkově upraveno 1 krát

2Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 4:08 am

Ciri

Ciri

dnes som s nim bol niekolko heroicov a kara, na VT niekolko hodin. povahovo aj skillovo sa zda byt v pohode
na skusku by som bol PRO

3Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 1:03 pm

Kira

Kira

som ZA boli sme s nim vcera kara a vyzera byt v pohode + ma celkom ukludnujuci hlas Very Happy

4Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 1:56 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

pro

5Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 2:03 pm

Sajdi

Sajdi

Taky jsem s ním byl kara a zdá se být v poho+Jehně tu věčně není,Psychaz ten občas jo a jediný kdo tak chodí pořád je Jahan takže aspon dvě roguny na raidu Smile

6Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 3:36 pm

Thali

Thali

Neznas Davida SMolika? Z Unicova

7Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 4:48 pm

Notorious

Notorious

Já sem PRO včera sme byli Kara a znám ho i z pár hero dungu, na VT mu to kecá, taktiky zná, equip dobrý. Příjemnej člověk. Myslim si, že takový se vždy hoděj Smile

8Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 6:52 pm

Marci

Marci

Jehně asi napíše, že aktivních rogun máme dost, ale aktivních lidí moc není, takže rozhodně PRO. Asi bych měla napsat ještě něco, ale všechno tu už zaznělo Smile.
Známe se asi čtvrt roku a byli jsme spolu hodněkrát hero (a včera můj vůbec nejrychlejší Karazhan Smile). Pert nepatří k těm, co chodí raid jen proto aby jim tam něco padlo a taky nepatří k těm co řeknou že nejdou, protože už jim tam nic nepadá. Nenaloguje se v osm, aby v deset šel off. Když řekne že tu druhý den bude, tak tu bude. Svoji classu ovládá a taktiky zná... myslím že to bohatě stačíSmile.

9Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 8:12 pm

Sajdi

Sajdi

Marci napsal:Jehně asi napíše, že aktivních rogun máme dost, ale aktivních lidí moc není, takže rozhodně PRO. Asi bych měla napsat ještě něco, ale všechno tu už zaznělo Smile.
Známe se asi čtvrt roku a byli jsme spolu hodněkrát hero (a včera můj vůbec nejrychlejší Karazhan Smile). Pert nepatří k těm, co chodí raid jen proto aby jim tam něco padlo a taky nepatří k těm co řeknou že nejdou, protože už jim tam nic nepadá. Nenaloguje se v osm, aby v deset šel off. Když řekne že tu druhý den bude, tak tu bude. Svoji classu ovládá a taktiky zná... myslím že to bohatě stačíSmile.
Dodatek,taktiky zná ze starého jádra Smile Razz ,ale vše se doučí rychle Smile

10Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sat Feb 13, 2010 9:47 pm

xenasvk

xenasvk

pro

11Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sun Feb 14, 2010 3:13 pm

Immortalis

Immortalis

Znam ho dlouho, v pohode clovicek, ostatni uz tu zaznelo
Za me PRO

12Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sun Feb 14, 2010 6:02 pm

Drobec

Drobec

v poslednom čase si s nim kecam na vt a chodím spolu aj nejake tie hera a fakt sa mi zdá byť v pohode sice 3 roguny na reid je moc no stejne by som bol za

13Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sun Feb 14, 2010 6:09 pm

galloper

galloper

Vidim docela fajn ohlasy, equipovo fajn aj ked myslim ze jehne bude mat vyhrady (hit) tak sa to da prekonzultovat. Dalsia vec neaktivita clenov s podobnym eq. Za mna PRO

14Pertpan-Rogue Empty Pertpan-Rogue Sun Feb 14, 2010 6:17 pm

Jehnátko

Jehnátko

no takze moje vyjadreni ktomudle eq vypada byt v poho je jak to vypada fanda vsech t6 ze stareho jadra take proto ten low hit jinak nevym co tady skiful vypisuje jehne tu porad neni prosim debilka co hovno vy ad se k tomu nevyjadruje nesnasim tydle keci...jinak za mne zatim neutral poradim se z ostatnima CM ale nevim jak rikam roguny jsou na lepsich raidech 3 a nevypada to ze on by chtel jenom chodit grula tym padem spatny ohlas rogun u nas jelikoz ani oni nemaj dobre party na predvedeni dmg takze uvidim jak sem uz napsal po porade Rolling Eyes

15Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Sun Feb 14, 2010 7:35 pm

dJn3o

dJn3o

já jsem taky PRO
Perta znám jak z wowka dlouho dobu, tak i z reálného života, a musím říct že je to v pohodě típek.

Perte jinak si zapoměl připomenout že znáš i Verunku Cool

16Pertpan-Rogue Empty Pertpan - Rogue Sun Feb 14, 2010 8:04 pm

psychaz

psychaz

Skiful napsal:Taky jsem s ním byl kara a zdá se být v poho+Jehně tu věčně není,Psychaz ten občas jo a jediný kdo tak chodí pořád je Jahan takže aspon dvě roguny na raidu Smile

Sajdi ty se radsi starej o sebe a to svoje AFKování. Promin ze si udelam přestávku od wow na jeden den v týdnu. Rogun máme na každym raidu tři prdele. Tak mlč. Tyhle keci nesnášim, zameť si před svým prahem.

Ted k Pertpan : Equip máš v poho, ale sem PROTI, jak sem už psal Rogun máme aktivních dost a na raidu jsou min vždy dvě. A abys dělal náhradníka třem aktivním rogunám je zbytečný když na každém raidu jsou min dvě.

17Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Mon Feb 15, 2010 1:35 am

MandiaK

MandiaK

jednoznacne PREPROZA!

18Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Mon Feb 15, 2010 10:12 am

Thali

Thali

Ptal jsem se, jestli nezna Davida SMolika, ale odpoved zadna

19Pertpan-Rogue Empty RE: Pertpan Mon Feb 15, 2010 10:48 am

Quake

Quake

Inspect proběhl, poradili jsme mu koupit pár věci za BoJ a změnit pár enchu. Uvidíme jak se s tím vypořádá...zatím NEUTRÁL.

20Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Wed Feb 17, 2010 10:48 am

lorain

lorain

ja sem urcite PRO sice rogun mame dostatek ale eq ma pohodovy a snazi se:)

21Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Thu Feb 18, 2010 4:25 pm

Verunka

Verunka

Já jsem jednoznačně PRO, znám ho z reálu a je v pohodě a raidovat chodí zodpovědně a co jako, že rogun je tři prdele. Zatím co sem viděla tak nejste schopní poskládat raid v 18:00 hodin, ale tak nejdříve a to ještě těžko v 20:00, morálka jak prase. Já vím raidy sem zatím nechodila, pač sem měla pc na opravě,sem tam sem byla za DJ. A když sem se podívala kolikrát DJ do počítače tak sem nestačila divit. TAkže abych to schrnula Pert je člověk zodpovědný, který když řekne, že tu bude na raid tak tu bude v těch 18:00 a ne jak zbytek světa až se jim zachce a za další nemá ve zvyku byt afk jak další část guildy, také velice oblíbená činnost u nás. A pochybuju, že budou všechny roguný pořád online, když se mu napíše na icq tak klidně logne a půjde.

22Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Thu Feb 18, 2010 9:57 pm

Marci

Marci

Verunka napsal:Já jsem jednoznačně PRO, znám ho z reálu a je v pohodě a raidovat chodí zodpovědně a co jako, že rogun je tři prdele. Zatím co sem viděla tak nejste schopní poskládat raid v 18:00 hodin, ale tak nejdříve a to ještě těžko v 20:00, morálka jak prase. Já vím raidy sem zatím nechodila, pač sem měla pc na opravě,sem tam sem byla za DJ. A když sem se podívala kolikrát DJ do počítače tak sem nestačila divit. TAkže abych to schrnula Pert je člověk zodpovědný, který když řekne, že tu bude na raid tak tu bude v těch 18:00 a ne jak zbytek světa až se jim zachce a za další nemá ve zvyku byt afk jak další část guildy, také velice oblíbená činnost u nás. A pochybuju, že budou všechny roguný pořád online, když se mu napíše na icq tak klidně logne a půjde.

tak většina z toho patří spíš sem Smile
https://darklords.catsboard.com/off-topic-f6/ja-mam-vesie-autiko-t585.htm

23Pertpan-Rogue Empty Re: Pertpan-Rogue Fri Feb 19, 2010 11:47 am

Thali

Thali

Btw, vsichni jste pro, ale jaksi reagovat na prispevky neumi? Tim jsem neutral.

Je sice pekne, ze bude o jednoho pocitbveho online vic, ale jak jsme se rpesvedcili na Brutallusovi, raid nejde poskladat jen z rogun, cili by opravdu vetsinu zapasu sedel na lavicce

24Pertpan-Rogue Empty RE: Pertpan Fri Feb 19, 2010 2:07 pm

Quake

Quake

Včera jsme ho vzali na jednoho testovního bossaka a vše proběhlo v pohodě. EQ dostačující a itemy, které jsme mu doporučili vyměnit, už téměř všechny má, takže

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: