Drederiq-shaman
tauren
nickname: Drederiq
clas: shaman
rase: tauren
WoW hram: 2roky denne
za shamana : 2roky denne
Zkusenosti: znam taktiky na veskere 10 i25 man raidy,byl jsem SSC,Eye mimo kaela,Hyjal a BT prvy boss,ZA-fc, vim kde najdu co nevim
Talent build: 41-0-20 Elemental
Staty:
HP: 9637
Mana: 9053
BonusDMG: 1038
BonusHeal: 1080
Hit: 102
Crit: 23.29
Haste: 87
Mana regen: 225
Eq: head engienering lepsi ze SWP,guar. neck, chest trash BT to same back, guard.bracer, mace Kael MGT HC, shield BT trash, totem mecha loot, gate halazi,pasek z craftingu Moonsoon belt, ruky za BOJky. Finger ze SWP forg. power,druhy vindicator, trinkety za boj a neco za repu
Enchanty: mam full
Gemy: mam full
Odesel sem z guildy Templars of blood, je tam good kolektiv ale slaby progres, nechce se jim wipovat
K vam bych chtel jit protoze jste PVE s good progresem a jsem ochotny se guilde naplno venovat
VT mam , problem neni
Profky: engienering full a dalsi na altech
Věk: 24, jsem z Chrudimi u Pardubic
WoW se venuji dva roky, jsem dost aktivni hrac, prakticky kdyz nejsem v praci tak hraju. Na narniasu mam 4x70lvl u hordy (rogun Quxx,lock Dano,shaman Drederiq,warior Akhnakhbar + neaktivni alianci pac sou trapni a smrt jim treba
tauren
nickname: Drederiq
clas: shaman
rase: tauren
WoW hram: 2roky denne
za shamana : 2roky denne
Zkusenosti: znam taktiky na veskere 10 i25 man raidy,byl jsem SSC,Eye mimo kaela,Hyjal a BT prvy boss,ZA-fc, vim kde najdu co nevim
Talent build: 41-0-20 Elemental
Staty:
HP: 9637
Mana: 9053
BonusDMG: 1038
BonusHeal: 1080
Hit: 102
Crit: 23.29
Haste: 87
Mana regen: 225
Eq: head engienering lepsi ze SWP,guar. neck, chest trash BT to same back, guard.bracer, mace Kael MGT HC, shield BT trash, totem mecha loot, gate halazi,pasek z craftingu Moonsoon belt, ruky za BOJky. Finger ze SWP forg. power,druhy vindicator, trinkety za boj a neco za repu
Enchanty: mam full
Gemy: mam full
Odesel sem z guildy Templars of blood, je tam good kolektiv ale slaby progres, nechce se jim wipovat
K vam bych chtel jit protoze jste PVE s good progresem a jsem ochotny se guilde naplno venovat
VT mam , problem neni
Profky: engienering full a dalsi na altech
Věk: 24, jsem z Chrudimi u Pardubic
WoW se venuji dva roky, jsem dost aktivni hrac, prakticky kdyz nejsem v praci tak hraju. Na narniasu mam 4x70lvl u hordy (rogun Quxx,lock Dano,shaman Drederiq,warior Akhnakhbar + neaktivni alianci pac sou trapni a smrt jim treba
Naposledy upravil Drederiq dne Mon Dec 28, 2009 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát