Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Drederiq-shaman-prihlaska

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Drederiq-shaman-prihlaska Empty Drederiq-shaman-prihlaska Mon Dec 28, 2009 5:22 pm

Drederiq

Drederiq-shaman
tauren

nickname: Drederiq
clas: shaman
rase: tauren

WoW hram: 2roky denne
za shamana : 2roky denne

Zkusenosti: znam taktiky na veskere 10 i25 man raidy,byl jsem SSC,Eye mimo kaela,Hyjal a BT prvy boss,ZA-fc, vim kde najdu co nevim Smile

Talent build: 41-0-20 Elemental

Staty:
HP: 9637
Mana: 9053
BonusDMG: 1038
BonusHeal: 1080
Hit: 102
Crit: 23.29
Haste: 87
Mana regen: 225

Eq: head engienering lepsi ze SWP,guar. neck, chest trash BT to same back, guard.bracer, mace Kael MGT HC, shield BT trash, totem mecha loot, gate halazi,pasek z craftingu Moonsoon belt, ruky za BOJky. Finger ze SWP forg. power,druhy vindicator, trinkety za boj a neco za repu

Enchanty: mam full

Gemy: mam full

Odesel sem z guildy Templars of blood, je tam good kolektiv ale slaby progres, nechce se jim wipovat

K vam bych chtel jit protoze jste PVE s good progresem a jsem ochotny se guilde naplno venovat

VT mam , problem neni

Profky: engienering full a dalsi na altech
Věk: 24, jsem z Chrudimi u Pardubic

WoW se venuji dva roky, jsem dost aktivni hrac, prakticky kdyz nejsem v praci tak hraju. Na narniasu mam 4x70lvl u hordy (rogun Quxx,lock Dano,shaman Drederiq,warior Akhnakhbar + neaktivni alianci pac sou trapni a smrt jim treba Smile

Naposledy upravil Drederiq dne Mon Dec 28, 2009 10:16 pm, celkově upraveno 1 krát

2Drederiq-shaman-prihlaska Empty Re: Drederiq-shaman-prihlaska Mon Dec 28, 2009 6:13 pm

Sajdi

Sajdi

Tvuj pristup k alikum se mi libi Very Happy Jsem PRO ...Noirus totiz zas nehraje tak by se jeden ele Hodil Smile prestoze je moc shamanu cyclops cyclops

3Drederiq-shaman-prihlaska Empty RE: Drederiq Mon Dec 28, 2009 6:56 pm

Quake

Quake

Vyplň přihlášku podle vzorové přihlášky. Potom se můžeme bavit.

4Drederiq-shaman-prihlaska Empty Re: Drederiq-shaman-prihlaska Mon Dec 28, 2009 10:16 pm

Drederiq

Quake napsal:Vyplň přihlášku podle vzorové přihlášky. Potom se můžeme bavit.

opraveno, doufam dostatecne Smile

5Drederiq-shaman-prihlaska Empty RE: Drederiq Tue Dec 29, 2009 12:19 pm

Quake

Quake

OK, napiš mi ingame. Pokecáme a ještě se ti kouknu dukladněji na EQ.

6Drederiq-shaman-prihlaska Empty Re: Drederiq-shaman-prihlaska Tue Dec 29, 2009 3:51 pm

dJn3o

dJn3o

jakozto Elemental se mi zda ten BD 1038 dost slabej, to mam i ja v resto EQ ...

7Drederiq-shaman-prihlaska Empty RE: Drederiq Mon Jan 04, 2010 11:38 am

Quake

Quake

Ele není o BD, já mÁm taky jenom 1100, zato 39%critu unbuf, který on nemá Smile... EQ má takový lehce podprůměrný, ale přesto bych ho na zkoušku vzal. Nějaké ele shamany máme, ale krom mě nejsou moc aktivní. Takže na test...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: