Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška

+7
Peluch
xenasvk
Thali
lorain
saveme
Ithilius
Stormmaker
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Empty Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Wed Apr 29, 2009 8:52 pm

Stormmaker

Stormmaker

Nickname : Stormmaker
class : Shaman
Race : Tauren

talenty : PVE 0/47/14
WoW hraji : jej tak rok, možná rok a půl
Za tuto postavu hraji : played mam 10 dni (jop vim, ze nic moc) bez doby potřebné k naexpeni Smile

Zkušenosti : noo tak 5 i 10 men mam vše, 25 men - Gruul, Magtheridon a SSC, The Eye, BT, snad za chvilku i Sunwell Very Happy

Staty : ( unbuffed )
HP: 8 230
Mana : 7 521

Attack power : 1 214 (bez trinketů a weapon enchantu), když vše critne tak až 1 700
Hit rating : 80
armor : 5 390
crit : 22.29%
BH : 364
BD : 364
Defense : 350
dodge : 18.75%
parry :
resillience : 0

Equip :Skoro full epic až na boty a jeden trinket, jinak z Heru a KZ, neco za BOJ
weapons : Dragonstrike (moongose) a Vanir's left fist of Savagery (za BoJ z QD)

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Blacklist, přebytek členů

Přoč chceš jít právě k nám ?
Upřimně moc toho o vás Lidi nevím, to že ste vnikli do BT a zabili chudáka Akkamu o tom vím ... a gratuluju. Ale jinak ?? no asik kvuli pratelum a znamým (starým i novým). Pro trochu noveho EQ, zkusenosti a snad i za přátelským a pohodovým kolektivem.

Znáš někoho z DL ? Ithilias nebo Ithilius ?? ted si nejsem jisty, Violin a jestli tam mate Klokanka tak i toho znam.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Nooo ... Very Happy myslim ze by to neměl být problém.
Nepovinné údaje:
Profese : BS 375, min 375, skin 375.

Něco o mě : No jmémo mé jest Michal. Sem docela pohodový kluk poslouchajici Hip Hop, právě začínající DoTař a student Filozofický fakulty města Plzeň. (nejsem Šprt Very Happy fakt ne)

věk : 19
město : ROkycany (pul hodky cesty od Plzně)

2Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Empty Souhlas Wed Apr 29, 2009 9:19 pm

Ithilius

Ithilius

Jsem pro prijeti, pac toho kluka znam a hraje za shamana dobre a jeho styl se mi libi =) navic je to nej kamos a rucim za nej svym pupkem (i dyz sem hubenej a pupek malej Very Happy ), ze wowko hrat fakt umi a neni to zadna lamka Twisted Evil

3Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Empty RE: prihlaska stormmaker Wed Apr 29, 2009 9:45 pm

saveme

saveme

Shamanov mame veľa pochybujem o prijatí. Teda za mňa PROTI

Anonymní

Anonymní

No ja ho měl v guildě byl to dobry kamarad ale pak se neco dodrbalo ale cosme sio to smesi. Ma humor tady manhunta ale dase to přežít:D a myslím si že ++ se vzdy odpuzuje takze tu bedem mit krotitela munhunta. Vecinou nepokoje hned ukonci. Je sverazny. Ale jinak v poho ja jsem Pro

lorain

lorain

nevim, jak sme na tom se shamanama, ale taky si myslim, že jich mame dost, ale pokud je to pohodej chlap a nebudou s nim problemy... proč ne? ale toto bych nechal spis na vedeni, kdo je potřeba a na shamanech, jestli je potřeba dalši...

Thali

Thali

Mne je do toho prd, ale shamanu mame plnou zadek. Uz se nedostavaji ani na raid pomalu
(skiful) a vzali jste uz zkutrra stim, ze nebude chodit...Chcete brat dalsiho?

xenasvk

xenasvk

shamikov mame ako nasranych, ale ak hra aktivne, tak som PRO, pretoze aj vcera v SSC sme uz museli brat na bossa Fierru, takze v tomto smere som PRO

Peluch

Peluch

Shamanu je dost jen kvuli toho jsem Proti

Manhunt

Manhunt

Shamanu mame plnou zadek a jeste par jich je navic. Kvuli jednomu ssc nelze povolit dalsi prijeti.

10Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Empty RE: Stormmaker Thu Apr 30, 2009 1:35 pm

Quake

Quake

Jako představitel shamanů se shodnu s ostatními, shamanů mámo opravdu přebitek...ptát se tě už jako druhého, jestli by ti nevadilo býti až druhořadým účastníkem raidu, je směšné, protože tvůj reason odchodu z BL vypovídá o stejném problémů...takže co s tebou ? :-/
Nechám si to dnes prjít hlavou, v pátek s tebou ještě pokecám a až potom řeknu konečný závěr...

Blind3rr

Blind3rr

shamanu máme hrozně moc....
jsem PROTI

Kryse

Kryse

Prva vec ako uz bolo spomenute shamanov mame hafo takze neviem ako casto by si sa dostal do raidu.

Druha vec je ze z pohladu shamana su tvoje staty len priemerne nie zle, ale ani dobre takze za mna PROTI

13Stormmaker - Enha Shaman - Přihláška Empty RE: Stormmaker Fri May 01, 2009 1:50 pm

Quake

Quake

Takže rád bych tě vzal, podle toho, co jsi psal, jsou tvé zkušenosti bohaté, ale shamanů máme obecně mnoho, natož enha... takže je mi líto

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: