Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska Thecore - Shaman

+6
Drobec
deadtray
Tasartir
xenasvk
Sajdi
Thecore
10 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska Thecore - Shaman Empty Prihlaska Thecore - Shaman Sat Jul 04, 2009 6:50 pm

Thecore

Zdravim,

Nickname: Thecore
Class: Shaman
Race: Tauren
Talenty: 0/7/54

Skusenosti: Kara,ZA,Gruul,Maghteridon,SSC,EYE som byval RL (100% uspesnost),Hyjal Summit
WoW hram: cca 3 roky

Staty:

HP: 9217
Mana: 10608
BD: 878
BH: 2315
Mana regen: 319

Popis EQ:
Full PvE ... Uroven T5 + Nieco z hyjalu

Chybaju mi nejake enchanty:
Nie.

Chybaju mi nejake gemy:
Nie.

Predosla guilda:
Beast of Twillight, rozpadla sa.

Proc chces jit prave k nam ?

Vypadate celkom good co je z hladiska PvE. Mozno zazit nove zazitky, omrknut BT, spoznat new ludi.

Komunikacia cez VT:
Ano

Profesie:
Enchanting: 375 (viem aj mongoose)
Alchemy: 375
Herbalism: 390

Vek:
17

Nieco o sebe:
Tak isto ako Tekenx studujem (spoluziaci) Smile...
Vo volnom case sportujem, aktivne hram basketbal, velmi aktivne hram WoWko.

2Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sat Jul 04, 2009 8:01 pm

Sajdi

Sajdi

Myslim ze pocet shamanu je u nas az prilis velky....presto bych byl aj mozna PRO... BH hezky..

Naposledy upravil Skiful dne Thu Jul 09, 2009 11:42 am, celkově upraveno 1 krát

3Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sat Jul 04, 2009 8:30 pm

xenasvk

xenasvk

ja som PRO, cez prazdniny sa nam dobry heal hodi, po prazdninach asi tiez Very Happy

4Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sat Jul 04, 2009 9:33 pm

Tasartir

ja byhc byl PRO jen mam dotaz nebyl jsi v GoD?

5Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sat Jul 04, 2009 10:26 pm

deadtray

deadtray

prosimta nemas nieco spolocne s nickom Goral?co sa tyka byval gildy presal pokud vim i na TWINSTAR ale tam sa rozpadla o tom viem .ja som ale inak som PRO

6Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sun Jul 05, 2009 2:00 am

Drobec

Drobec

ZA už par krát sme potrebovaly heal a nebolo nikoho

7Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sun Jul 05, 2009 12:51 pm

Thecore

Tak v GoD som nikdy nebol a s Goralom nemam nic spolocne.

8Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Sun Jul 05, 2009 11:51 pm

Kryse

Kryse

Ten equip sa zda celkom pohode. Sice shamanov mame hafo ale heal by sa hodil.

Moja otazka znie: Do kolkej vydrzis raidovat?
Hravas systemom "wipe a domov"?

Napis in game urobime inspect nech som mudrejsi.

9Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Wed Jul 08, 2009 1:44 pm

lorain

lorain

hej ja si myslim že tato otazka... do kdy dokažeš raidovat... by se měla oběvit už ve vzorove přihlašce stejne se na to někdo dřiv či pozdej zepta....
a ted k tobe ten mr se mi zda nejaky maly ale nevim jak na tom schamani jsou ale BH zase slušny a kvalitni heal by se nam opravdu hodil
takze pockam jak se vyjadřiš na dobu hrani ale jinak sem pro

10Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Wed Jul 08, 2009 11:27 pm

Haabo

Thecore naprosto nocni tauren, hraval jsem s nim v GoD.. tehdy to bylo sileny spat se chodil o pul treti rano - takze vydrzi Smile Jinak byl to tam nejlepsi healer, neco jako je u nas Angelka. takovyho Tasartira strčí do kapsy. ja jsem taky PRO

11Prihlaska Thecore - Shaman Empty Re: Prihlaska Thecore - Shaman Thu Jul 09, 2009 8:19 am

Thecore

Tak zasa samozrejme ako kedy ale hlavne cez tyzden mozem do noci raidovat. Nie vzdy to cez weekend okolnosti dovolia.

12Prihlaska Thecore - Shaman Empty RE: Thecore Thu Jul 09, 2009 12:03 pm

Quake

Quake

Mě se docela i zamlouváš, napiš mi in-game o inspect...

13Prihlaska Thecore - Shaman Empty RE: Thecore Sat Jul 11, 2009 4:43 pm

Quake

Quake

Inspect proběhl, EQ je v pohodě, nějaké ty zkušenosti tam budou, heal se hodí, takže

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: