Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Verunka

+7
Jehnátko
xenasvk
galloper
Drobec
Immortalis
pipatko
Verunka
11 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 11:27 pm

pipatko

pipatko

Marcy, mě rozhodně nevadíš a sama víš, že se ti občas snažím pomoct nebo poradit...

Problém vidím právě v tom, že Immo nenechá ty dámy vyjádřit... Za tebe napsal přihlášku, na otázku, kterou jsem položil Verče (proč nemáš profese a v jakou dobu může hrát) mi opět odpovídá on, jako kdyby ona neměla mozek a nemohla mi sama odpovědět...
A proč hledá blízké lidi mimo guildu? To je spíš otázka pro něj, než pro mě... Já se vždy snažím vyjít aspoň trochu se všemi... Vlastně bych řekl, že např. s jeho otcem si rozumím hodně dobře, i když ne vždy souhlasím s tím co dělá.

27Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 2:29 am

Marci

Marci

pipatko napsal:Marcy, mě rozhodně nevadíš a sama víš, že se ti občas snažím pomoct nebo poradit...

Problém vidím právě v tom, že Immo nenechá ty dámy vyjádřit... Za tebe napsal přihlášku, na otázku, kterou jsem položil Verče (proč nemáš profese a v jakou dobu může hrát) mi opět odpovídá on, jako kdyby ona neměla mozek a nemohla mi sama odpovědět...
A proč hledá blízké lidi mimo guildu? To je spíš otázka pro něj, než pro mě... Já se vždy snažím vyjít aspoň trochu se všemi... Vlastně bych řekl, že např. s jeho otcem si rozumím hodně dobře, i když ne vždy souhlasím s tím co dělá.

Já to nemířila na tebe Smile, ale na ty kterejm vadím. Spolu vycházíme, ne ?
A tu přihlášku jsem původně napsala já, ale někam úplně jinam Very Happy blondýna. Immo ji jen přepsal. A už by jsme to neměli dál řešit, nepatří to sem a je to trošku tenkej led Smile.

28Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 12:00 pm

Immortalis

Immortalis

pipatko napsal:PRO, ale rada pro tebe... Nenech Imma za sebe mluvit, nebo dopadneš jak jiní, které tak moc propagoval v rámci guildy, až je některým lidem znechutil...

A tak koho mas na mysli?

29Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 4:34 pm

pipatko

pipatko

Marci napsal:
Já to nemířila na tebe Smile, ale na ty kterejm vadím. Spolu vycházíme, ne ?
A tu přihlášku jsem původně napsala já, ale někam úplně jinam Very Happy blondýna. Immo ji jen přepsal. A už by jsme to neměli dál řešit, nepatří to sem a je to trošku tenkej led Smile.

No nevím, jestli spolu vycházíme Smile Ještě jsme si spolu nikam nevyšli lol! lol!
Já sice nejsem blonďák, ale v tomhle s tebou souhlasím Smile jocolor

30Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 5:32 pm

Immortalis

Immortalis

pipatko napsal:PRO, ale rada pro tebe... Nenech Imma za sebe mluvit, nebo dopadneš jak jiní, které tak moc propagoval v rámci guildy, až je některým lidem znechutil...
nemam k tobe opravdu co dodat... u me jses "hrdina" kterej nema ani odvahu se vyjadrit k jasne polozene otazce... Jo a pokud mas problem se mnou tak mej alespon tu hrdost ze si to nebudes vybijet na jinych, to je myslim ta nejvetsi ubohost. Ted se ukaze co jsi zac, mas hrdost? Tak se tak chovej........

31Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 6:59 pm

pipatko

pipatko

Immo, já už jsem ti odpověděl, že to nechci rozebírat na veřejném fóru a možná to ani nechci rozebírat vůbec veřejně.
Problém s tebou nemám, nikdy jsi mi nic neudělal a to že se ke mě chováš chladně neberu jako nějakou špatnost, prostě jsme si k sobě nenašli cestu, to se prostě v životě stává... Na ostatních se nevybíjím, a pokud Verče přišlo nějak špatné, že jsem se jí zeptal na dobu hraní a proč nemá profese, tak se jí omlouvám... Jen jsem ty odpovědi nechtěl slyšet od tebe, ale od ní... A dál se v tomhle fóru nebudu vyjadřovat (možná Very Happy )

32Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 8:07 pm

Verunka

Verunka

Jo a nechci, aby ste mi říkali Verčo to mi hodně vadí, děkuji. :-) A hrat můžu jak dlouho chci nikdo mě nijak neomezuje na čase hraní. :-) Hele, že se tak blbě ptám nemá se tu náhodou řešit moje přihláška a né vaše osobní problémy? :-D

33Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Verunka Sat Dec 26, 2009 8:22 pm

Sajdi

Sajdi

ano reste to jak deb..... na verejnych mistech Mad Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

34Přihláška Verunka - Stránka 2 Empty RE: Verunka Sun Dec 27, 2009 2:03 pm

Quake

Quake

Zase přihláška plná OT, příště takovéto přihlášky kompletně promažu. Blbosti si řešte v offtopicu.
K příhlášce, EQ je takový spíše průměrný, warru v poslední době moc není, navíc tě nechci s Neem rozdělovat, takže budiž...

PŘIJATa

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: