Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Verunka

+7
Jehnátko
xenasvk
galloper
Drobec
Immortalis
pipatko
Verunka
11 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Přihláška Verunka Empty Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 5:36 pm

Verunka

Verunka

Nickname : Verunka
Class : Warrior
Race : Undead

Talent build : PVE 17/44/0
WoW hraji : 2 roky
Za tuto postavu hraji : 2 roky (když mám čas, studuji vysokou školu - TUL)
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many - nejenom trash

Staty : ( unbuffed )
HP: 10724
Mana : -
Energy : -
Rage : 100

Attack power : 1798 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 138
armor : 10330
crit : 28.23%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 10.15%
parry : 7%
resillience : nemám PVP EQ

IQ : asi hodně když mám titul Bc. a pokračuji ve studiu na TUL - Technická Univerzita Liberec - navazující magisterské studium (Ing.) Razz

Stručný popis EQ:
Equip : Full epic.
2x T5, 2x T6 doplňky BT, hyjal.

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - Ne, nechybí..

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - Některé mám ještě rare.

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Byla jsem ve všech guildách co byl Djneo, počínajíc Hell Drivers a končíc teď Scarlet Crusade, mezi něma guildy The Awakened Path nebo Blacklist.
- odchod, buď se guilda rozpadla nebo šel DJ jinam tak jsem šla za ním Smile

Přoč chceš jít právě k nám ?
Mám tu svého přítele (Djneo), kamaráda Immortalise o jiných zatím nevím.
Důvod: občas si zajít nějaký PVE a nestát jen v SC Smile

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Djneo, Immortalis, Hanz (pokud tam ještě je)

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vůbec ne

Profese : Nevedu Laughing
sekundární : Nevedu Laughing

věk : 22
město : Prostějov, když zrovna nejsem v Libercu

Něco o mě : Šak mě kdyžtak časem poznáte :-)

Naposledy upravil Verunka dne Thu Dec 24, 2009 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát

2Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 5:46 pm

pipatko

pipatko

Srát na to (dámy prominou), vyškrtněte někdo tu kolonku IQ z tý vzorový přihlášky Very Happy
Ještě by to chtělo uvést dobu hraní...
A jen se mi nelíbí, že nemáš vůbec žádný profese, na tom by chtělo trochu zapracovat.
Zatím NEUTRAL

3Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 5:47 pm

Immortalis

Immortalis

Rozhodne pro, jak uz jsem psal v /g skvela holcina a i dmg ma peknej.
Za me PRO Twisted Evil

4Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 5:50 pm

Immortalis

Immortalis

jinak pipatko, co se tyce profesi ja mam vsechny krome herbalu a alchemky a Verunka ma pristup na moje postavy... Co se tyce doby hrani vzdycky (at uz v TAP nebo BL) byla po celou dobu raidu online, takze v tom problem taky nevidim.
tzn mas jeste nejake pripominky? Basketball

5Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 5:56 pm

Verunka

Verunka

pipatko napsal:Srát na to (dámy prominou), vyškrtněte někdo tu kolonku IQ z tý vzorový přihlášky Very Happy
A jen se mi nelíbí, že nemáš vůbec žádný profese, na tom by chtělo trochu zapracovat.
Zatím NEUTRAL

Profese má Djneo udělané takže mě vším sponzoruje a co se týče např. Blacksmithingu, tak PVP nechodim (Stormherald), a co se týče PVE, tak tam nejsou moc dobre zbraně, což mám určitě lepší.
Navíc na to nebyl vůbec čas Smile

6Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:07 pm

Drobec

Drobec

Verunka napsal:
pipatko napsal:Srát na to (dámy prominou), vyškrtněte někdo tu kolonku IQ z tý vzorový přihlášky Very Happy
Zatím NEUTRAL

Profese má Djneo udělané takže mě vším sponzoruje a co se týče např. Blacksmithingu, tak PVP nechodim (Stormherald), a co se týče PVE, tak tam nejsou moc dobre zbraně, což mám určitě lepší.
eng hedka SWP planik a BS chestka SWP taktiež a podla mojdo su to najlepšie veci v hre na furywara :-P inak som za no inspekt by som hadam aj mohol spraviť tak ma v hre kontaktuj

7Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:07 pm

pipatko

pipatko

Immortalis napsal:jinak pipatko, co se tyce profesi ja mam vsechny krome herbalu a alchemky a Verunka ma pristup na moje postavy... Co se tyce doby hrani vzdycky (at uz v TAP nebo BL) byla po celou dobu raidu online, takze v tom problem taky nevidim.
tzn mas jeste nejake pripominky? Basketball

Immo, děkuju, ale takhle to vypadá, že se neumí sama vyjádřit Very Happy Podle mě je možná právě tohle nejhorší, co můžeš pro někoho při vstupu do guildy udělat - nenechat ho si prošlapat svojí cestičku...

8Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:10 pm

pipatko

pipatko

Verunka napsal:Profese má Djneo udělané takže mě vším sponzoruje a co se týče např. Blacksmithingu, tak PVP nechodim (Stormherald), a co se týče PVE, tak tam nejsou moc dobre zbraně, což mám určitě lepší.

Nejde o to, že po guildě nic nebudeš chtít, jde o to, abys jí i ty byla něčím schopná přispět...
Jinak mi tu od tebe stále chybí ta doba hraní Smile

9Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:13 pm

Immortalis

Immortalis

ok, jinak co potrebujes z LW, BS, eng, ench, skinningu nebo miningu? Verunka ma pristup na moje postavy a muze guilde co se profesi tyce nabidnout to same... Kolik profesi mas ty? Rolling Eyes

10Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:21 pm

pipatko

pipatko

Immortalis napsal:ok, jinak co potrebujes z LW, BS, eng, ench, skinningu nebo miningu? Verunka ma pristup na moje postavy a muze guilde co se profesi tyce nabidnout to same... Kolik profesi mas ty? Rolling Eyes

Mám 3 profese na main postavě a 3 profese na altovi Smile Nepotřebuju mít 10 postav Smile Jinak mám přístup na další 2 postavy, takže kromě engu, LW a skinu mám všechny, některý i víckrát Smile

Tady nejde o to, jestli si ty postavy může půjčit, spíš se ptám na její ochotu pomáhat ostatním... A na to mi ty odpovědět nemůžeš Smile

11Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 6:35 pm

galloper

galloper

immo a co tak nechat ju pisat svoje nazory a netahat ju za rucku ako male dieta? Hlasi sda sem ona alebo ty? ... inak co sa tyka eq tak asi fajn, to nech posudi drobec ... btw k tym profesiam mam tez x postav s x profkamy ale to by som asi do prihlasky nezahrnal...

12Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 7:10 pm

xenasvk

xenasvk

ja by som bol PRO, eq dostatocny, a nebudeme delit dve hrdlicky Very Happy

13Přihláška Verunka Empty RE:Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 8:23 pm

Jehnátko

Jehnátko

hmm liberec tak to muze bejt inspect i na pivku Very Happy ale tak k prihlasce chtelo by to nechat ji vyjadrovat samotnou jak sama rika ma asi hodne iq ing titul za dvermi takze vyjadrovani nebude problem doufam Smile jinak eq pohoda vek pohoda jak rek pipak jeste porad chybi doba hrani ale to snad uz ona sama ne immo nebo nekdo jinej takze za mne PRO ad se vyjadri ostatni CM a tak nejak secko Very Happy

14Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 9:16 pm

Verunka

Verunka

No takže profese nemám proto, že na to fakt nemám čas. Ono je taky někdy dobrý bejt raději více v tom reálným životě jaksi, že. Hold asi nebudu takovej velkej hráč jako někteří jiní v guildě, ale ráda si zajdu na raid. Co se týče pomoci pro guildu tak sice nemám žádné profese, ale vždy sem to vynahrazovala tím, že sem sháněla surky to mě totiž docela baví jako odreágování od učení (clothy na tailoring, primaly nebo věci na repku), myslím si že tohle určitě každého nebaví a někteří přivítají když jim to dám a nebudou to muset namlátit sami. Jinak když je raid tak jsem tam po celou dobu až do konce. A myslím si, že nejsem tak špatný hráč jsou lepší adepti na mnohonásobné umírání. :-D Takže jak chcete. Dopředu, ale říkám že se věnuji víc své škole pač to je pro mě daleko přednější než nějaký eq a repka... Ale nemusíte se bát hrát budu, ale nebudu tam 24/7 jako někteří adepti. :-D Takže posuďte sami jak uznáte za vhodné. :-) A ještě jsem chtěla říct to, že s Immortalisem jsme velcí kamarádi a neni nic špatného na tom když o mě zde řekne něco hezkého lepší než by řekl pravý opak, lepší hezké doporučení než kopanec do prdele. :-D

Naposledy upravil Verunka dne Thu Dec 24, 2009 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát

15Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Thu Dec 24, 2009 9:17 pm

dJn3o

dJn3o

Myslím že můj názor nikdo nepotřebuje znát Razz

16Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 1:25 am

pipatko

pipatko

PRO, ale rada pro tebe... Nenech Imma za sebe mluvit, nebo dopadneš jak jiní, které tak moc propagoval v rámci guildy, až je některým lidem znechutil...

17Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 4:33 am

Immortalis

Immortalis

mas na mysli nekoho konkretniho?

18Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 4:38 am

pipatko

pipatko

Ano... ale tohle nechci rozebírat na veřejném fóru...

19Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 1:11 pm

Verunka

Verunka

Neboj se, mám vlastní ústa a když se mi chce tak je dokážu použít, až by si se možná divil. A obhajovat se také umím sama. Jediné co mě trošku zarazilo to, že mě vlastně vůbec neznáte a na základě toho, že Immo řekl na mě kladné hodnocení tak hned říkáte, že mluví za mě. To neni vůbec pravda. Rada pro tebe pipatko pro změnu ode mě dokud někoho nepoznáš tak neříkej, že za něj někdo mluví. :-)

20Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 3:48 pm

pipatko

pipatko

No když se tě na něco zeptám a odpoví mi Immo, tak to vidím tak, že za tebe mluví Very Happy

21Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 4:17 pm

Verunka

Verunka

To mu mám zakázat aby se tu vyjadřoval?
Vyjadřuje se sám za sebe, vuči mě jako kamarádce. Co je na tom těžkýho pochopit?

22Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 6:47 pm

pipatko

pipatko

Ne, zakázat mu to nemůžeš... Proto se s ním pokus promluvit... Tímhle tě totiž víc poškozuje, místo aby ti pomohl...

23Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 7:16 pm

Immortalis

Immortalis

Veru, neres to, pro pipatko je tezke cokoliv pochopit... On neprekousne ze nema duvod se srat zase do nejake prihlasky a vyhledavat jen nedostatky...

24Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 8:47 pm

pipatko

pipatko

Podle equipu jsem pro, skill neznám, povahu taky ne, ale proč jí nedat šanci.

galloper napsal:immo a co tak nechat ju pisat svoje nazory a netahat ju za rucku ako male dieta? Hlasi sda sem ona alebo ty? ...

Immo, nejsem jediný, kdo si tohle myslí... Zatím mi připadá jako velice rozumný člověk. Jak jsi psal, nehledám na každé přihlášce to nejhorší, jen podle mě mám právo se zeptat na něco, co mě na přihlášce zarazilo...

25Přihláška Verunka Empty Re: Přihláška Verunka Fri Dec 25, 2009 10:16 pm

Marci

Marci

pipatko napsal:PRO, ale rada pro tebe... Nenech Imma za sebe mluvit, nebo dopadneš jak jiní, které tak moc propagoval v rámci guildy, až je některým lidem znechutil...

Ehm, jako by se tu trošku mluvilo o mě a mé protekci Smile Jestli moje přítomnost v DL někoho znechucuje, stačí když se dotyčný vyjádří. Nerada bych někomu překážela. Jsem sice jen pitomá blondýna, ale "Leave Guild" snad najdu...
Immo je gentleman, za dámu je schopen položit život (ne, vůbec nepřeháním) a to se dnes už jaksi nenosí Sad V jeho případě je to spíš o tom, že hodně stojí o přítomnost dotyčného člověka ve své blízkosti (byť virtuální), jako "propagaci" bych to rozhodně neviděla. Ostatně, přihlášky jsou od toho, aby se tu vyjádřili i ostatní a pokud všichni řeknou NE, myslím že to nezachrání ani Immortalisův rank. BTW, zkus se spíš zamyslet nad tím proč hledá blízké lidi mimo guildu...

Za Verunku jednoznačně PRO, sice se vůbec neznáme, ale myslím že další holka v guildě neuškodí, spíš naopak...

P.S. Omlouvám se za OT...

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: