Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Djneo

+17
jahan
Ovcezlesa
MandiaK
Hanz
galloper
Angeljakkdy
pipatko
lorain
Thali
xenasvk
Quake
kxann
Kelinicuss
Sajdi
Hydralix
Immortalis
dJn3o
21 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Wed Dec 16, 2009 2:45 am

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Šamanů je moc PROTI

27Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Thu Dec 17, 2009 1:12 am

jahan

Ovcezlesa napsal:Šamanů je moc PROTI

Plně souhlasím PROTI

28Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Thu Dec 17, 2009 1:51 am

Blind3rr

Blind3rr

PRO

29Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Thu Dec 17, 2009 6:03 am

pipatko

pipatko

V ZA mě sice nedal, ale tam mě nedá nikdo Smile Viděl jsem, i když jsem nebyl vnt, tak jsem PRO

30Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty DjNeo Thu Dec 17, 2009 11:00 am

psychaz

psychaz

No myslím si že Šamanů je tu jak cikánů Very Happy , za mě NEUTRAL

31Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Thu Dec 17, 2009 11:26 am

Thali

Thali

Vcera celkem pekne uhealovali ZA ve dvou Very Happy (idkyz na to maji EQ), ale dokazali uhealovat me na nalorakovi, tak jsem

PRO

32Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Thu Dec 17, 2009 7:01 pm

Coursedone

Coursedone

Mozno by sa aj odomna patrilo aby som sem prispel svojou malickostou

Neviem ci si spominas ale par krat si prisiel do kontaktu aj somnou a nejak obzvlast si ma zrovna neoslnil hlavne co sa uz povahy tyka, ale chapem ze kazdy ma svoj den
len ty si ich mal dost pravidelne

Dalsia vec
Asi niejake ine meno nebolo tolko pretriasane na Worde ako tvoje - alebo bolo jednym z najznamejsich a pokial si dobre spominam nekolovali o tebe prave najpeknejsie veci(dokonca sa domievam ze nekolovalo nic pozitivne DDD) samozrejme ze som clovek rozumny a na klepy moc nedam aj ked na niekoho nadava a ma vazne v zuboch 90% populacie serveru tak to uz o niecom sveci a na ohovarani to stat cele asi nebude

Dalej co sa tyka tvojich vyrokov voci DL
Troska mi je divne tvoje vysvetlenie - rivalita DL -BL
Pripustam ze nejaka tam bola zdrava rivalita je prospesna len asi presne nevies co to znamena
Ja som tiez podpichavel ludi na worde a aj v reale (Ljude) ale vsetko vramci hranic srandy
Pokial viem tak tvoj druh rivality zahrnal naozaj grobiamske vyjarovanie a priam chrapunske ataky na niektorych nasich clenov
O EQ sa bavit nebudeme v podstate neni ocom tu ja osobne by som riesil hlavne osobnost

Ak chces ist knam do gildy prosim - nebranim sa tomu len som sem musel napisat preco vlastne dostavas akoze druhu sancu
Ale budes musiet radikalne zmenit svoje spravanie inak tu dlho nepobudnes
Dalsia vec
Ak nahodou budes prijaty tak by som pekne prosil aby si sa apon na cas zdrzal komentarov na ostatne gildy - nepotrebujeme negativnu reklamu

A este posledna vec
Zhodnotenie tvojej prihlasky je aj tak koniec koncov plne v rezii Kryseho a musim ta upozornit ze je zvlast dosledny v ukludnovani takych nespratnikov ako si ty a ma moju plnu podporu DDD

Final verdikt Neutral s jemnym nadychom negativizmu DDD

33Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Mon Dec 21, 2009 6:48 pm

dJn3o

dJn3o

Tak co tedy už to trvá poněkud dlouho ...?

34Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty Re: Přihláška Djneo Mon Dec 21, 2009 9:07 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

Dj. a na mna si zapomnel Smile

s tymto človekem sem nikdy nemnel žádný konflikt (asi proto, že sem sa s nim nikdy moc nebavil Smile)..
takže byl bych pro.
leda by mnel nejaké výhrady CL šamanú, že by ich bylo nejak moc, lebo co..

35Přihláška Djneo - Stránka 2 Empty RE: Djneo Wed Dec 23, 2009 12:21 pm

Quake

Quake

S Djneem jsme mluvili na VT, zda se být v pohodě. EQ je dostačující, takže i přes to, že je shamanů v poslední době dostatek, bych mu šanci dal...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: