Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska-tasartir

+8
saveme
Koulin
xenasvk
Quake
Coursedone
Lhikan
Scoby
Tasartir
12 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26Prihlaska-tasartir - Stránka 2 Empty Re: Prihlaska-tasartir Sun Apr 12, 2009 3:12 pm

Thali

Thali

Prosim vas, vy co pisete proti jen proto, ze to tady pisou ostatni, tak radsi nepiste!!! Psali jsme to hodnekrat, vyjadrujte se prosim jen vy, co jste obeznameni...A ne jen, ze jste slyseli, ze nekdo slysel, ze je to kokot...
Aj kdyby byl, tak testovaci obdobi to prokaze (muze trvat treba i mesic) a pak nadavejte,ale aby se nedostala sance jen kvuli lidem, co sem proste pisou, aby meli vic prispevku....
(Sorry deadtray, skiful, mam vas rad,ale jsem jen uprimny Very Happy )

27Prihlaska-tasartir - Stránka 2 Empty RE:tesartir Sun Apr 12, 2009 3:35 pm

Quake

Quake

RE: thali
no ono o tohle taky de, i to je jedna z věcí kterou beru v potaz, protože tady na tesartira nejsou jen pomluvy, ale také vysvětlení co se tam asi událo, a když si člověk, nezasvěcen do jeho osobnosti, přečte tyto podklady tak si také může udělat nějaký ten názor, a ten já rozhodně neodsuzuji, sice na něj beru menší zřetel ale také to je přece jen názor...

P.S. pokud bych to měl brát stylem jako ty (neznaš ho osobně, tak nemužeš říkat žadný názor) tak by tím pádem mohli o našem systému lootování hlasovat 4 členové Very Happy protože ostatní ho taky nezažili a přečetli si jen jeho klady a zápory z čehož si vydedukovali závěr Smile ... doufám, že si pochopil co se ti básník snažil říci...nebylo to nic proti tobě Smile

RE: tesartir
Takže po domluvě s ostatními jsem se rozhodl tě vzít do nějakéhosi zkouškového období, kde budeš mít přiležitost ukázat se v plné své parádě a dokázat nám, že nejsi to, co o tobě tvrdí ostatní...

PŘIJAT

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: