Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska-tasartir

+8
saveme
Koulin
xenasvk
Quake
Coursedone
Lhikan
Scoby
Tasartir
12 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Prihlaska-tasartir Empty Prihlaska-tasartir Thu Apr 09, 2009 8:57 pm

Tasartir

Nickname : Tasartir
class : Shaman
Race : Tauren

talenty : PVP 0/20/41 , PVE 0/5/56
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : 1.5 rok

Zkušenosti : BT,SSC,EYE,MAGA,GRULL,HYJAL......

Staty : ( unbuffed )
HP: 10 000
Mana 11 000

Energy :
Attack power :
Hit rating :
armor : 14k cca
crit :
BH : 2159 + 4x22 ale to bych nejdriv musel sehant sockety Very Happy
BD : 894
spell penetration :
spell haste :
Defense :
dodge :
parry :
resillience : nejste PVE ? jinak v PVP mam 450 Very Happy

Equip : T5 uroven , neco za bojky (chest ,kalhtoy urovne T6) , PVP : S4

Přoč chceš jít právě k nám ? : kamosi,moc kamosu Very Happy a raidy 25men

Je pro tebe problém používat VT ? : umim

2Prihlaska-tasartir Empty Tasartir Thu Apr 09, 2009 9:04 pm

Scoby

No nic proti tobě heal si skvělý ale fakt nemám s tebou dobré skušenosti hlavně na 25 man raidoch co si robil že si daval eq na heal altům když sme byly na guildovním raidu tak si bral lidi z Blacklistu a nadával si a si panovačný člověk ,který nedokáže nic pochopit co se má a co nemá za mně určitě ne takovýhleho člověka tu opravdu nechci!za mě jednoznačně ****NE*****

3Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Thu Apr 09, 2009 9:13 pm

Lhikan

Lhikan

já jsem PROTI nebudu tu psát náke dlouhé slohovky proč ale prostě jsi mi nesedl Very Happy Very Happy

4Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Thu Apr 09, 2009 11:45 pm

Anonymní

Anonymní

Jak se říká Lomikare lomikatre do roka a dodne se sejdem u božího soudu. Tak bych tam mohl dat Tasartire ale neni to doroka ale je to po měsíci. Ses zbláznil ne proti tomu jak si mě nařl že mužu za pekovo ban si sem dovolíš dat příhlášku Very Happy PROTI PROTI

5Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 12:31 am

Tasartir

klokanek napsal:Jak se říká Lomikare lomikatre do roka a dodne se sejdem u božího soudu. Tak bych tam mohl dat Tasartire ale neni to doroka ale je to po měsíci. Ses zbláznil ne proti tomu jak si mě nařl že mužu za pekovo ban si sem dovolíš dat příhlášku Very Happy PROTI PROTI

ja jsem te narkl ze muzes za pekovo ban ? Very Happy cha cha cha za ban muze on sam kdyby nebyl blbej a nebugoval Very Happy
pockat
ZFAK ? ze jo Very Happy ale ja te nenarkl z tho ze muzes za jeho ban jen jsem se ptal na to oc rikali lide
a dukazy byli proti tobe byl ovas tam vice a tys dsotal mam za to mensi trest a lide oc tma byli to svadeli prave na tebe sam se zamysli jak bys jednal asi ty

6Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 2:02 am

Lhikan

Lhikan

klokanek napsal:Jak se říká Lomikare lomikatre do roka a dodne se sejdem u božího soudu. Tak bych tam mohl dat Tasartire ale neni to doroka ale je to po měsíci. Ses zbláznil ne proti tomu jak si mě nařl že mužu za pekovo ban si sem dovolíš dat příhlášku Very Happy PROTI PROTI
OMG to si tady nemuže dát přihlášku?? dělal jsi tenhle web ty nedělal tak newím co tady pišeš za hovadiny

7Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 2:18 am

Coursedone

Coursedone

klokane nehnevaj sa ale mohol by si sa sem tam aj lognut do hry a nie stale vypisovat na fore
to ze ti niekto vadi este neznamena ze si nemoze podat prihlasku
neviem co si o sebe myslis ale zjavne to je dost skreslene a ma egomaniacky smer tak prestan trepat na fore a prezmenu zacni chodit raidy forum neni setko je pekne ze sa snazis ale uz to prehanas

8Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 4:51 am

Quake

Quake

Zatím jsem tu čest bohužel neměl, z vyprávění od vícero lidí vím, že eq hodně dobrý ale ta osoba, která to ovládá trošku pokulhává... Pokud je to opravdu pravda co jsem slyšel, tak jsem v zásadě proti, ale těžko se mi soudí, když tě neznám... nechám vyjádřit ještě ostatní Smile

9Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 8:00 am

xenasvk

xenasvk

mno hrac a heal schopnosti velmi dobre... mno, ja by som bol PRO ak teda dokaze polavit v pokusoch o riadenie a necha sa ovladat vedenim Smile

10Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 11:24 am

Koulin

Koulin

Klokane a Tasartire .. tady není místo pro vaše rozepře .. tady
se má řešit budoucnost postavy Tasartir .. zda-li bude či nebude
přijat .. tak prosím tohle vynechte Wink

Tasartir a Eq : Nemyslím si .. že by na tom byl zas tak hrozně ..
ještě bych ho nechal někým inspectnout .. ale co jsem ho tak sem
tam zahlídl, tak to není špatné.

Tasartir a osobnost : Pamatuju si .. když jsem hrál ty 2 týdny za
Hydralixe .. a DL teprve začínali .. TO jakým způsobem se choval ..
mi nepřišlo zrovna ok. Co se chápavosti týče .. tak jsem mu něco
vysvětloval asi 6x ohledně guildy a on to stejně nepobral. Možná
to byl jen momentální výpadek .. těžko říct.
Když DL byli v počátcích .. tak se hodně snažil přebat lidi z naší
guildy .. i přes to .. že jsme se domluvili na tom .. že se jako
guildy necháme prozatím být .. protože se diskutovalo dokonce i
o spojení guild. To Tasartir neuposlechl a snažil se přetahovat
lidi dál .. i když neuspěšně.

Tasartir in-game : Nemuzu ho moc posuzovat .. protoze jsem s nim
byl akorat asi 2x 5man .. ale zdál se mi takovej prostě méně chápavej.
Možná ho tu zná někdo líp .. a tohle vyvrátí .. já bych byl
jedině rád.

Takže takový je můj pohled na tohoto hráče a já zatím nejsem
přesvědčený o opaku .. takže já jsem

PROTI

11Prihlaska-tasartir Empty Re:Prihlaska-Tasartir Fri Apr 10, 2009 11:35 am

saveme

saveme

S tymto clovekom som dlhy cas chodieval ARENY bolo to uplne v pohode dokázali sme si vymysliet taktiku bolo to fajn ako cloveka som ho hodnotil pozitivne síce mozno trochu prehana reaguje v afekte ale kazdy sme iny.
Môj názor je PRO.
Zanho hovori eq ktorý je fakt mooc good ,mozno ma svoje muchy ale urcite som za skusku kde sa preveri aky v skutocnosti je a je na vedeni guildy ako sa rozhodne!
P.S.: este si pametam na jeho posobenie v GoD kde sa zucastnoval skoro kazdych raidov cize skusenosti ma bohate ...proste som za skusku a ak sa neosvedci "kick"

12Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 12:37 pm

Quake

Quake

Ještě včéra jsme trošku přemýšlel co s ním, ja jsem člověk co si rád ověří lidi sám a kdybych slyšel jen řeči od klokánka, tak bych to bral spíš na lehkou váhu, protože vím, že občas přehání(nic proti, ale mám tě trošku prokouklého Razz ).

Asi před pár dny jsem po dlouhé době kecal s dlouholetým kamaradém Monsem (byl to vlastně jeden s vůbec prvních členů DL, ale teď působí v GoD). A když jsme začali řeč o vývoji naší guildy, tak jeho první otázka byla: "Vzali jste i Tasartira?" což mě značně zarazilo, tak mu říkám "ne, a on na to, že to je dobře, protože je to "blb" a prakticky "kvůli němu se TB rozpadli... Znám monseho už dlouho a je to hodně neutrální člověk, který věci bere hodně s nadhledem, ale aby tohle o někom řekl, tak v tom musí být opravdu něco velkého...

Nějaký ten názor jsem si z toho vyvodil, jen se bojím, aby byl správný a zbytečně tu nezavrhl člověka s dobrym EQ.

13Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 12:48 pm

Thali

Thali

Zdrzuji se hlasovani, Tas vi proc...
Ikdyz Monse ma pravdu, TB se rozpadlo kvuli Tasove scence v raidu...

14Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 9:55 pm

Tasartir

necchci se tu nijak hajit ale TB se nerozpadlo kuli me , už to zacalo když PEKO dsotal PERMA BAN a vedeni prelso pod ldi ikterí na to sral ia chodili si BG , / Thali nvm proc se zdrzujes hlasovani / a pokud vim skoro vsechny raiddy se jsem v TB organizoval ja kdyz me tam pak nejaky expert s hlaskem 5tiletreho dite otravoval ti mze jsem m unedal item tka me to opravdu vyvedlo z míry , sksute si organizovat raid kdyz vma leavujou lidid a podobne a jeste vam tam nekdo na TS nadava vid SCOBY !!!!!

15Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Fri Apr 10, 2009 10:56 pm

Douky

Douky

Scoby napsal: daval eq na heal altům
Ne cely problem vznikl tim, ze se nikdo nehlasil o plate heal boty ze SSC trashe, ktere ten raid padly podruhe. Poprve sli PRAVE nejakemu heal altovi nebo co to bylo za narychlo logly char od GuMa. No a kdyz padly podruhe a NIKDO NIC NEPSAL a ani nebyl zadny char,ktery by to upotrebil v raidu, jsem ja napsal "tak na dis?" a rollnul sem ja a asi dalsi 3 lidi.. ja vyhral (vyhravam vse krom toho co doopravdy potrebuju=)) a Tasartir to hodil mi (za uplynulych nekolik minut stale zadne ZASTAVTE nebo tak). Posleze prisla zprava od GuMa na muj ucet "Douky,ty ninjo, jeste raz a letis" (byl master looter). Proti tomu jsem se ohradil, ale to je ted jedno. Tasartir rekl, ze mi to dal on, tak at rve po nem, což se také stalo =). Načež mu odmítli vrátit raid leadera. Nestojim na zadne strane barikady nebo tak (dislou vec sem dal do GB), ale vetsina guildy vubec nevi, jak to vzniklo, ale dobiraji si ho stejne. Tasartir ten raid udelal a zaridil, to je fakt, RL mu pak nevratili i kdyz chtel, taky fakt. Vzal nekoho z Blacklistu, pohadal se s GuMem, ktery ho poté alibisticky kickl z guildy. Nicmene se tam tou dobou nikdo nesnazil udrzet guildu v provozu tak jako on (nebo jindy nez sem byl online a v tom pripade se omlouvam=D). Tasartir tenkrat přesto došel celý raid s guildou a zadny urazeny odchod se nekonal, ty pubertalni decka, jak ho nekdo predtim nazval, se pokud vim chovavaji jinak.

Je dobry heal, je dobry hrac a je bud trochu problemova osobnost NEBO si akorat nesedl s Hanzem (tehdy GuM). Nemam vam do toho co kecat, ale kdo tam byl, je neobjektivni a kdo tam nebyl si nemuze udělat obrázek o jeho osobě. Pokud je dobry hrac - zaslouzi si sanci. Pokud je to idiot - dostane kick. Je to prece jednoduche ne? Ale mlcim, mlcim, pěna, pěna, to já jen tak, že v telce v pátek zas nic není tak si tu píšu eseje.

16Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sat Apr 11, 2009 12:50 am

Lhikan

Lhikan

Tasartir napsal:necchci se tu nijak hajit ale TB se nerozpadlo kuli me , už to zacalo když PEKO dsotal PERMA BAN a vedeni prelso pod ldi ikterí na to sral ia chodili si BG , / Thali nvm proc se zdrzujes hlasovani / a pokud vim skoro vsechny raiddy se jsem v TB organizoval ja kdyz me tam pak nejaky expert s hlaskem 5tiletreho dite otravoval ti mze jsem m unedal item tka me to opravdu vyvedlo z míry , sksute si organizovat raid kdyz vma leavujou lidid a podobne a jeste vam tam nekdo na TS nadava vid SCOBY !!!!!
v tom máš pravdu jak Peko dostal ban tak se to nějak zvrtlo a hodně lidí odešlo pak to bylo chvíly bez vedení a to už jsem leavnul i já

17Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sat Apr 11, 2009 11:56 am

Koulin

Koulin

Pokud se TB rozpadlo kvůli němu .. tak jak by se DL mohli rozpadnout
kvuli nemu ?

Když bych to měl brát hnedka z tý nejhorší stránky:

Pokud by se něco dělo na VT .. dostane mute .. a v guildě mu hodíme
mute také.

Co se lootu týče .. tak loot rozdává Blinderr, Quake a nebo já ..
takže si nemyslím, že by měl nastat podobný problém jako v TB..
A i kdyby nastal .. tak raidy chodíme téměř každý den .. takže boty
z trashe padnou urcite ..

V nejhorsim pripade ho kickneme no .. i takova je moznost.

Muj nazor na tasartira zmenil Douky .. tak mu bud vdecnej Tasartire ..

Protože já jsem v TB byl asi hodinu že ? S hydralixem .. a už jen
po té hodině co jsem tam byl .. a něco jsem vám tam říkal o DL ..
tak jsem si tam připadal divně. Prostě se mi nezdálo .. že by měli
takové zázemí .. a chovali se tam jak smečka psů .. a i tohle může
mít vliv na psychiku lidí ..
A potom může dojít i k něčemu takovému ..

Vím .. hodina v cizí guildě je málo . a kdybych tam zustal dyl tak
bych MOZNA zjistil ze to tak neni .. ale myslim, ze to tak bylo.

I pres to vsechno co jsem o tasartirovi napsal predtim .....
Tak ..... Kazdy by mel dostat dalsi sanci .. a pokud nám dokaze,
ze tady uz to delat nebude .. bude se chovat normalne .. a stat
za guildou .. Pak bych byl pro TESTOVACI obdobi .. kdy by
jsme se presvedcili sami o tom .. jak to doopravdy je

Chtel bych, aby se k tomu ostatní co nejdříve vyjádřili. Kuju

18Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sat Apr 11, 2009 12:10 pm

Thali

Thali

Pokud myslis ostatnimi i ne GuM z guildy, tak ja se tedy vyjadrim :-)
To co psal DOuky, jsem ja psal tesne pred SSC vcera....Hodne lidi Tasartira pomlouva a nebo odsuzuje a pritom to delaji jen proto, ze to slyslei od nekoho jineho!! A ja nemam rad tyhle vlezdoprdelky, ktere se chcou zalibit (kuprikladu GuM)....
Ja na Tasa vzpominam jako na nejlepsi heal z TB...a taky jako na nekoho, na koho kazdy nadaval, ale ja stim osobni zkusenost nemel, tak se ktomu nepridavam.
Souhasim s Koulinem. Jelikoz tato guilda funguje jinak jak TB, tak neni problem Tasa po neuspokojivem testovacim obdobi neprijmout.

19Prihlaska-tasartir Empty Re:Prihlaska-Tasartir Sat Apr 11, 2009 2:44 pm

saveme

saveme

Jasnacka Tasartir je dobry healer neni o com a to co ludia o nom pisu je len preto ze ho nepoznaju ...ja som PROako som uz raz napisal ..nech sa vyjadria ostatní sak za skušku nič nedáme a ako napisal koulin sak mame ML loot council takze zadne ninja akce nepripadaju do uvahy Evil or Very Mad

20Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sun Apr 12, 2009 2:50 am

xenasvk

xenasvk

za skusku nic nedame, PRO PRO a este raz PRO

urobte to pre mna ;-)
radsej jeho ako niektorych hracov bez EQ ktorym davate PRO... Twisted Evil

21Prihlaska-tasartir Empty RE: xenasvk Sun Apr 12, 2009 12:58 pm

Quake

Quake

Jak už jsem napsal, tady neřešíme jeho eq, jako spíš jeho charakter, ano dávali jsme "pro" spoustu hráčům co měli horší eq, ale u těch byla daleko lepší pověst...ale to bylo jen tak okrajově...dnes si promluvím ještě jednou s CM a potom z toho vyvodím konečný závěr...

22Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sun Apr 12, 2009 2:13 pm

deadtray

deadtray

Ja nevim eq urco dobry ale nzenam te a no ked sa pozrem co pisu ostatni co ses za osobu spis porti No

23Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sun Apr 12, 2009 2:16 pm

deadtray

deadtray

ale neznam te tKZE NEMOHU SUDIT JA SEM PRO I PORTI Smile

24Prihlaska-tasartir Empty Proti :( Sun Apr 12, 2009 2:18 pm

Sajdi

Sajdi

PROTI podle toho co se tu rika No

25Prihlaska-tasartir Empty Re: Prihlaska-tasartir Sun Apr 12, 2009 2:23 pm

Anonymní

Anonymní

Ja jsem pro pod jednou podmínkou že okamžitý náznak toho že nás rozčiluje by byl okamžity kick

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: