Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

vogel-hunter

+9
galloper
Sajdi
Siem
Hydralix
kxann
Jehnátko
Thali
piggy
vogel
13 posters

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Goto down  Zpráva [Strana 2 z 2]

26vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 11:27 am

vogel

nevim jak uz to mam visvetlit:D oki skusim to trochu rozepsat, mam dve postavy a to huntera a priesta ( priesta jsem expil kvuli pofesy ) asi nebudu jedinej kdo ma na narniasu dve a vic postavy, byl jsem delsi dobu bez guildy jelikos je teske sehnat dobrou guildu, tak jsem si dal prihlasku za prista do BL, nakonec me vzali a nahlasil jsem priesta jako mailna, a pozadal jestli by me vzali jako alta huntera a to zduvodu abych vedel co je v planu atd, tak nakonec jsem mel u BL obe postavy, V BL jsem byl cca jeden tyden, z hunterem jsem zacal chodit areny s pigym a zjistoval jsem si o vse guilde par info, a nakonec jsem pozaal pigyho jestli mi pomuze s prihlaskou do vase guildy, nez jsem tak ucinil napsal jsem dopredu guilde BL ze si davam prihlasku do jine guildy,

27vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 11:30 am

vogel

Drobec hoj jj pokat projdu prihlaskou jiste bych nahlasil obe postavy kvam je nesmysl mit postavu rozhazene po jinych guildach

28vogel-hunter - Stránka 2 Empty RE:vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 12:15 pm

Jehnátko

Jehnátko

No jeste sem si spomel tadle postava nejak casto meni majitele ne? znamej ji taky jednou koupil a hral za ni pokud neodesel co je na tom pravdy a jakou mame jistotu ze nejsi jenom nejakej kupujici ktery k tydle postave lehce dospel a potom ji treba proda znovu?

29vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 2:07 pm

pipatko

pipatko

Lol, tady je toho k řešení... já bych se spíš zeptal, jestli jsi ochoten chodit i T4 raidy a přivést si k nám i svého priesta jako alta... jinak za mě PRO, co tu není kanaja, máme o huntera míň... (ať byl jakej byl, aktivita mu nechyběla)

30vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 2:14 pm

vogel

Falco hoj nevim oto zeby huntera mel nekdo jiny nez ja:D

31vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 2:15 pm

vogel

pipatko hoj jiste ze bych chodil vse co seda Very Happy nezalezi mi jaky je to raid a ano pokat by to bylo mozne si kvam dovest alta jako prista budu jen rad

32vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 3:22 pm

Thali

Thali

Drobec, trochu mimo ne?Very Happy To tam pise celou dobu a ty mu napises, ze nemuze mit postavu u nas a u BL....a o radek nad tim psal, ze leavne s obema Very Happy

Ja nevim, mne se celkem zamlouva.....a hlavne je trpelivy...j bych po vetsine vasich dotazu se na to vysral a zustalv BL Smile

PRO

33vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 4:59 pm

vogel

Thali hoj:D jsem trpelivej clovek:P jinak uz nemam ani jedno acc v zadne guilde:D

34vogel-hunter - Stránka 2 Empty RE: Vogel Mon Nov 02, 2009 11:42 pm

Quake

Quake

Pořád čekám, že přijde nějaký fakt, po kterém budu moct tuto přihlášku uzavřít... zatím to na to nevypadá, takže budu muset hodit řeč ve hře... tvůj nick je Vogël, nebo s normálním "e" ?

35vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Tue Nov 03, 2009 1:26 am

vogel

Quake hoj myslim ze jsem vse viresil bohuzel jsem zjistil ze na huntera me neustale nekdo nelze a tak jsem udelal jedinou vec a to ze jsem smazl acc huntera jinak dik all za vase pro i proti

36vogel-hunter - Stránka 2 Empty Re: vogel-hunter Tue Nov 03, 2009 1:35 am

Siem

Siem

hodne zajimave Laughing Laughing

37vogel-hunter - Stránka 2 Empty RE: Vogel Tue Nov 03, 2009 3:30 pm

Quake

Quake

Otazkou je jestli leze někdo na postavu tobě, nebo ty někomu Smile což bylo i rozebírano v přihlášce Smile tvým činem bych se spíš přiklonil k variantě číslo dvě, přece jenom pár lidí z naší guildy znalo původního majitele postavy...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 2 z 2]

Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra: