Nickname : Leser
Class : Huntik
Race : Orc
Talent build : PVE 0/31/30 mam to takto MM/Surv
WoW hraji : 3-4 rokov +-
Za tuto postavu hraji : Asi tak rok dva Played mam 20days
Staty : ( unbuffed )
HP: 12,5k
Mana : 6,7k
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1970
Hit rating : 95
armor : 8221
crit : 44,36%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :16,50%
parry :
resillience : s pvp Eq 384
Stručný popis EQ:
Equip : Full s4 full enchanty ... Battle master a insignia [Pracuje sa na crit trinketu Z BM] full Guardian a Ring of thousand Marks [KZ]
Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - Podla mna su PvP a PvE skoro rovnako az na stamku a resil co mam v headke ale pracujem na +34 Ap do headky :)a inac mam all na crit a AP takisto Gemy na Agi a stamku niektore ktore nesli an agi a Ap bo crit
Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - Gemy mi nechybaju ziadne ... Mam PvP a jasne ze zmenim [V pripade prijatia]
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? No odysiel som z Pikachu powa [PP] dvovod je ten ze som tam bol nieco ako nedoceneny
Přoč chceš jít právě k nám ?
No hlavny Dvovod je ze ste PvE guilda ... Potom je pravda to ze ludia co nemaju t6 EQ davaju len t4 a full s4 huntera nezoberu do t6 guildy ked nema aspon t5 a kedze sa vlastne asik ani nechodia neni moc kde nabrat z worldom pochybujem a potom si myslim ze ste good kolektiv ... uz len podla Pipatka good typek ochotny a typujem ze ste taky all tak mozno budem patrit medzi vas
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Pipatko par Heroicov som snim zasiel
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
NN ja rad chodim na VT a rad pokecam
Profese : Skinning 160+ planujem doskillit oc najblizsie
věk : 15
Dedina : vola sa to Nova Dedinka a pravym nazvom Šap.
Něco o mě :No som mlady hravam WoW XD rad spoznavam novych ludi ... Priznam sa o PvE neviem toho vela ale rychlo sa ucim
A este chcem dodat ... Typujem ze ma nevezmete ale tak za pokus to stalo ... ked dorobim nejaky ten PvE EQ urco to skusim znova Cital som historiu a tak jak tam bolo pisane ,,Nemame v umysle spomalit" takze to asi nepojdem do vasej guildy ale ako som povedal za Pokus to stalo Tak budem sledovat vyjadrenia a moc ma tu neznicte
Class : Huntik
Race : Orc
Talent build : PVE 0/31/30 mam to takto MM/Surv
WoW hraji : 3-4 rokov +-
Za tuto postavu hraji : Asi tak rok dva Played mam 20days
Staty : ( unbuffed )
HP: 12,5k
Mana : 6,7k
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1970
Hit rating : 95
armor : 8221
crit : 44,36%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :16,50%
parry :
resillience : s pvp Eq 384
Stručný popis EQ:
Equip : Full s4 full enchanty ... Battle master a insignia [Pracuje sa na crit trinketu Z BM] full Guardian a Ring of thousand Marks [KZ]
Chybí ti nějaké enchanty ?
Mám PvE - Podla mna su PvP a PvE skoro rovnako az na stamku a resil co mam v headke ale pracujem na +34 Ap do headky :)a inac mam all na crit a AP takisto Gemy na Agi a stamku niektore ktore nesli an agi a Ap bo crit
Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - Gemy mi nechybaju ziadne ... Mam PvP a jasne ze zmenim [V pripade prijatia]
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? No odysiel som z Pikachu powa [PP] dvovod je ten ze som tam bol nieco ako nedoceneny
Přoč chceš jít právě k nám ?
No hlavny Dvovod je ze ste PvE guilda ... Potom je pravda to ze ludia co nemaju t6 EQ davaju len t4 a full s4 huntera nezoberu do t6 guildy ked nema aspon t5 a kedze sa vlastne asik ani nechodia neni moc kde nabrat z worldom pochybujem a potom si myslim ze ste good kolektiv ... uz len podla Pipatka good typek ochotny a typujem ze ste taky all tak mozno budem patrit medzi vas
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Pipatko par Heroicov som snim zasiel
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
NN ja rad chodim na VT a rad pokecam
Profese : Skinning 160+ planujem doskillit oc najblizsie
věk : 15
Dedina : vola sa to Nova Dedinka a pravym nazvom Šap.
Něco o mě :No som mlady hravam WoW XD rad spoznavam novych ludi ... Priznam sa o PvE neviem toho vela ale rychlo sa ucim
A este chcem dodat ... Typujem ze ma nevezmete ale tak za pokus to stalo ... ked dorobim nejaky ten PvE EQ urco to skusim znova Cital som historiu a tak jak tam bolo pisane ,,Nemame v umysle spomalit" takze to asi nepojdem do vasej guildy ale ako som povedal za Pokus to stalo Tak budem sledovat vyjadrenia a moc ma tu neznicte
Naposledy upravil Lesserik dne Fri Jan 01, 2010 4:22 pm, celkově upraveno 1 krát