Za chyby v pravopise se omlouvám. Čj nesnášim.
Nickname : Ntw
Class : Hunter
Race : Orc
Talenty : PVP 42/19/0(neni problem retalent)
WoW hraji : 4roky
Za tuto postavu hraji : 1mesic(played mam 38 hodin)
Zkušenosti : 5many/all; 10many/all; 25many měl sem čest i s Panem Kaelem:) krom Bt/Hyjalu a SP znám všechny:) co neznám rád poznám časem:)
Za eq mne neodsuzujte hned. Vše se dá dohnat. Na Kara eq mam. Gruul též. Jeden ranged se snad hodí. Když se de s fajn gildou tak ne vždycky záleží na equipu to si přiznejme. Samozřejmě nesmíme být zelenky. Což já nejsem. Jinak wow se věnuju když můžu. Dost času mi zabírá škola (hold gympl no), ale když to de sem u wowo pořád. Denně. Hrát můžu poměrně dlouho. Sem tam mám výpadky netu, což mne štve. Ale za to já nemůžu, to O2. Tak toť vše a teď čtěte dál:).
Staty : ( unbuffed )
HP: 10025
Mana : 5878
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1048
Hit rating : 16
armor : 5470
crit : 19.12%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 363
dodge : 12,52%
parry : 5,52%
resillience : 115
Equip : 5*Epik jeden WoE. Chtěl bych jet PvE. PvP smrdí, ale kde jinde nabrat eq:(
weapons : Crystalforged War Axe, Valanos' Longbow
Chybí ti nějaké enchanty ?
Zatím žádne na můj eq zatim nejsou třeba. Chtěl bych ale PvE
Chybí ti nějaké gemy ?
To samé jako Enchanty
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Unification Horde - Gilda se ani nesloží na 5man. Je to hrůza. Žádná komunikace.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtěl bych být v nějakém pohodovém kolektivu. Užít si. Pomoci ostatním. Tu pomoc čekat i od druhých. A samozřejmě raidování! Jen ne PvP. Podělit se o zkušenosti.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Bohužel zatím sem neměl tu čest. Snad se to změní.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Pohoda. Nemam problémy:)
Něco o mě :
věk : 16
město : Liberec
pohlaví : muž
stav : zadaný
Nickname : Ntw
Class : Hunter
Race : Orc
Talenty : PVP 42/19/0(neni problem retalent)
WoW hraji : 4roky
Za tuto postavu hraji : 1mesic(played mam 38 hodin)
Zkušenosti : 5many/all; 10many/all; 25many měl sem čest i s Panem Kaelem:) krom Bt/Hyjalu a SP znám všechny:) co neznám rád poznám časem:)
Za eq mne neodsuzujte hned. Vše se dá dohnat. Na Kara eq mam. Gruul též. Jeden ranged se snad hodí. Když se de s fajn gildou tak ne vždycky záleží na equipu to si přiznejme. Samozřejmě nesmíme být zelenky. Což já nejsem. Jinak wow se věnuju když můžu. Dost času mi zabírá škola (hold gympl no), ale když to de sem u wowo pořád. Denně. Hrát můžu poměrně dlouho. Sem tam mám výpadky netu, což mne štve. Ale za to já nemůžu, to O2. Tak toť vše a teď čtěte dál:).
Staty : ( unbuffed )
HP: 10025
Mana : 5878
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1048
Hit rating : 16
armor : 5470
crit : 19.12%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 363
dodge : 12,52%
parry : 5,52%
resillience : 115
Equip : 5*Epik jeden WoE. Chtěl bych jet PvE. PvP smrdí, ale kde jinde nabrat eq:(
weapons : Crystalforged War Axe, Valanos' Longbow
Chybí ti nějaké enchanty ?
Zatím žádne na můj eq zatim nejsou třeba. Chtěl bych ale PvE
Chybí ti nějaké gemy ?
To samé jako Enchanty
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Unification Horde - Gilda se ani nesloží na 5man. Je to hrůza. Žádná komunikace.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Chtěl bych být v nějakém pohodovém kolektivu. Užít si. Pomoci ostatním. Tu pomoc čekat i od druhých. A samozřejmě raidování! Jen ne PvP. Podělit se o zkušenosti.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Bohužel zatím sem neměl tu čest. Snad se to změní.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Pohoda. Nemam problémy:)
Něco o mě :
věk : 16
město : Liberec
pohlaví : muž
stav : zadaný