Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

vogel-hunter

+9
galloper
Sajdi
Siem
Hydralix
kxann
Jehnátko
Thali
piggy
vogel
13 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1vogel-hunter Empty vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 4:07 pm

vogel

Nickname : vogel
Class : hunter
Race : ork
Talent MM
Za tuto postavu hraji : cc 1 rok
Zkušenosti : Všechny 5many, 10many, 25many ( vse co je funkcni na narnu
Staty HP: 1385
Mana : - 7048
Energy :
Rage : -

Attack power : 2545 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 64
armor : 7166
crit : 27.56%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 20%
parry : 5%
resillience : 74=

IQ :0 :d

Každý class vyplňuje to svoje

Stručný popis EQ: wrist - oko trash
domajz105: hands t6, head t6 , ruce t6.
domajz105: legy ,t5
neck- za repku s isle
polearms- BT 1 boss
Back - 60 bojek
boty- za bagety
fingr BT trash
waist- LW
Gun - vengeful
Chest-hyjal
druhy fingr- band of the eternal devastion

Chybí ti nějaké enchanty ? ee
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ? jsem predevsim PVE - pvp hraji jen kdyz neni co delat
Mám PvE - Ne, nechybí..
Chybí ti nějaké gemy ? doufam ze ne

z vase guldy znam PIGGY - a par lidi

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? gulda v BL mam huntera jako alta ( chci ho nekdo zaradit jako maina

2vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 4:12 pm

piggy

piggy

kluci jeho staty sem mu dyktoval na skype a on to kopíroval Very Happy tak omluvte to domajz 105 jo dík Very Happy a jinak já ho znam už dlouho zapomel napsat vek je mu 27 a rád kecá na VNT Very Happy snad vám ta prihláška tak vadit nebude Very Happy

3vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:10 pm

Thali

Thali

Nechapu to stou minulou guildou.

Mas maina v BL a tento hunter je tvuj alt a chces ho knam dat jako Maina? Blbe jsi to napsal, zkus to prosim vysvetlit

4vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:15 pm

vogel

jj chci se venovat jen hunterovi takze huntera chci mit jako alta a zabavit se vsech jinych posatv

5vogel-hunter Empty RE:vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:21 pm

Jehnátko

Jehnátko

LOL co sme nejaka altovni guilda bo co di si do EMPIRE tam jsou skoro vsichni nekoho alti PROTI navic huntery jsou na tom docela dobre a mame jich dost aktivnich

6vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:45 pm

kxann

kxann

jehne nevim co to trepes ze empire sou jen alti Very Happy ..jinak nevim jestli je hunteru dost(siem,petiko a kdo dal?) kdyz ted kanaja odesel...pokud by byl hunter jako main tak urcite PRO jestli je to tvuj alt tak urcite PROTI

7vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:56 pm

Hydralix

Hydralix

CO SI myslis PROTI

8vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 5:59 pm

Thali

Thali

Jj, nejde to tak. Aby jsi mel maina v BL a alta u nas.
Nejde o to, ze bych nemel BL rad...naopak, ale takhle to proste mezi temi top guildami nechodi. Je mi lito, ale za me VTOMTO pripade a STAVU proti...

Je tajne, kdo je ten tvuj main v BL?

9vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 7:16 pm

vogel

oki navisvetlenou mam v BL priesta jsem tam cca 1 tyden eq na priestovi mam low a nechce se me ho zbyrat takze hledam guildu pro huntera na priesta chodim jen kvuli profesy da se rict. mozna jsem se spatne vijadril alt je hunter pro BL je alt priest. priesta jsem expil kvuli profesy.

10vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 7:19 pm

Thali

Thali

A kdybychom te prijali, jak by to vypadalo? S postavami?

11vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 7:45 pm

vogel

jak? je to pece jednoduchy priesta bych vihodil z guildy BL nechci postavy ve vsech guildach

12vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 8:02 pm

Thali

Thali

PRO

13vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 8:17 pm

Siem

Siem

Moc se mi nelibi cachry nebavi me main char moje guilda mi ho nechce vymenit za alta tak leave. Hunteru mame malo ale zas a porad sem proti MM PvE talentum nebudu znovu psat proc ale kazdemu jak jeho jest. PRO

14vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 8:44 pm

vogel

Siem dik za tve pro ale asi si nerozumime nepisu tam ( moje guilda mi ho nechce vymenit za alta tak leave)

Very Happy

15vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 9:07 pm

Sajdi

Sajdi

Cetl jsem,Cetl jsem Very Happy az jsem se docetl ke konci vsechno prispevku,a Jsem PRO cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

16vogel-hunter Empty RE:vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 11:14 pm

Jehnátko

Jehnátko

hmm me se to nelibi vim ze ted BL nabiraly zelenky ale porad proti samy cachry z charami to bude zase jak kanaja PROTI

17vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 11:20 pm

vogel

hoj Falco asi me nerozumis co pisu:D

18vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Wed Oct 28, 2009 11:33 pm

Siem

Siem

Myslim ze sem to pochopil asi jako Falco ze mas proste maina nvm koho ale chces hrat maina hunta avsak v BL ti to umoznit nechteju tak hledas jine misto kde bys mel hunta jako maina. Nebo nejak upresni duvod odchodu z predchozi guildy.

19vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Thu Oct 29, 2009 12:01 am

vogel

oks neptal jsem se BL jestli mi vemou majna jako huntera. duvod odchodu z BL je ten ze na muj vkus se tam hoby deje. rad se pridavam do jakekoliv akce coz u BL jsem zatim ... tim nechci rict ze BL je spatna guilda ale nejsou tam tak caste akce jak jsem od takove guildy ocekaval.

20vogel-hunter Empty RE: vogel-hunter Thu Oct 29, 2009 1:29 am

Jehnátko

Jehnátko

ee pockej popremyslim ne porad sem PROTI nemam todle rad ze zmenamy postav a buh vy co s v BL pekni si tam zustan zeptej se ze chces hunta a ad ti to trpej tam diki

21vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Thu Oct 29, 2009 4:57 pm

galloper

galloper

Nejak sa mi to tu zda prilis zamotane, zatial sa nevyjadrujem, ale zaujima ma, ak to neni tajomstvo , kedze mas v bl maina priesta(ak som tomu pochopil, lebo v kazdom prispevku to mas inak popletene...), kde si mal predtym maina huntera, lebo t6 z worldom asi neziskas Razz

kxann:hunetry:(siem,petiko, immortalis, mandiak)-sa mi az tak malo nezda , ale o tom potom ked sa vyriesi povod tvojich postav Very Happy

22vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Thu Oct 29, 2009 6:57 pm

vogel

Very Happy oki abych to ulechcil tak uz nikde nemam sve postavy v guilde jinak huntera jsem mel v guilde v SA odte doby jsem pro huntera nejak nezhanel guildu cca pred tydnem jsem skusil guildu BL ( ten pribeh uz znate )

23vogel-hunter Empty xD Thu Oct 29, 2009 7:47 pm

MandiaK

MandiaK

Equip celkom slusny, ale pripada mi to ako pripad "nemenovaneho huntera" ktory chcel alta do inej guildy a musel leave nasu guild, a ked ho nezobrali to "olutoval"
Zatial Proti

Ale ja tu mam to najmansie slovo Smile
.....................

24vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 12:12 am

vogel

MandiaK ( nikam jsem zatim huntera necpal do BL me vzali za prieta ( huntera jsem si tam dal jako alta ani me nenapadlo se BL zeptat jetli me vemou za maina huntera )

25vogel-hunter Empty Re: vogel-hunter Sat Oct 31, 2009 3:41 am

Drobec

Drobec

alt z inej g ? hmm to sa mi nejako nezda ak chceš ísť k nam tak aj z meinom alebo vobec prebežne PROTI

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: