Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska Mastablasta

+6
Drobec
Tasartir
galloper
Sajdi
stred123
MastaBlasta
10 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska Mastablasta Empty Prihlaska Mastablasta Sun Aug 23, 2009 3:52 pm

MastaBlasta

Mastablasta-Warrior

Nickname : Mastablasta
Race : Tauren

Talent build : PVE 8/10/43
WoW hraji : 4 roky
Za tuto postavu hraji : 2.5 roku
Zkušenosti : Všechny raidy ( z offiku )

Staty : ( unbuffed )
HP: 15 586
Mana : -
Energy :
Rage : 0/100

Attack power : 806
Hit rating : 64
armor : 18 146
crit : 12.3%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 484
dodge : 21.01 %
parry :19.33 % Block : 26.18 %
resillience : s pvp eq 170 3x S1

IQ : 148

Stručný popis EQ: 2x T5 full epic tank pve
Equip : Full epic.
weapons : Kings Defender Shield: Bulwark of the Amani Empire

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE - mam
Mám PvE - Ne, nechybí..

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? High Society - rozpad

Přoč chceš jít právě k nám ?
Protože začínam hrat znova na narnu a neznam to uz tady tak dobre ... chci to skusit u vas

Znáš někoho z DL ? Ne neznam

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Neni ... mikrak mam

Profese : BS a Min 375
sekundární : Nemam

věk : 28
město : Liberec

Něco o mě : Kourim Piju Soulozim ... Navrhuju raketoplany pro NASA a minule sem na zahrade pitval ufona ... moc rad si povidam s mim psem a vybiram mu blechy z kozuchu ... a jeste se rad hram s panenkama no vite Barbie a Ken proste sou bezva... furt se takhle podrbu za uchem a jdu hrat WOW ko Smile to sem já

2Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Sun Aug 23, 2009 6:35 pm

stred123

Ja myslim že warru uš máme dostatek PROTI

3Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Sun Aug 23, 2009 7:44 pm

Sajdi

Sajdi

souhlasim se stredem Smile PROTI What a Face cyclops

4Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Mon Aug 24, 2009 12:46 pm

galloper

galloper

Hmm tu by som asi vazne zauvazoval o pocte warrov z dovodu toho ze tuna ani neide o pocet ako o ten skill Smile aj ked treba zvazit ci by pak mal vobec miesto na raide Razz cize tak neutral

edit: mno viem ze drobec ma casto vela reci ale nepaci sa mi ako sa k nemu v prihlaske spravas, ci uz ma pravdu alebo nema da sa to vysvetlit normalne a nie domyslat si tu nieco o pomste... Smile

Naposledy upravil galloper dne Wed Aug 26, 2009 2:39 am, celkově upraveno 1 krát

5Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Mon Aug 24, 2009 4:39 pm

Tasartir

PRO PRO PRO , v High Society jsem zacinal a vlastne ziskal i nejaky EQ , byla to super parta lidi skoda ze odesli na OFFIK ale ted ktobe . no EQ si myslim ze je docela slusny jsou veci kde muzes zlepsit ale to neni problem u nas dohnat a co tak bude o jednoho tanka vic apson budou tanci na hera KZ a podobny veci na ktery se moc tankum nechce Smile

6Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 1:26 am

Drobec

Drobec

určite nie už len ked pozeram na tie staty tak presne viem ake ma všade sokety 15,586HP a 484 drfens znamena all stam proste bubla na hp a presne viem staty keby presoketuje cca 13,5k hp a 510 defens no myslim ža na prijatie by mal byť zaklad defens 550+ a stan 15k+ tak PROTI inak aj tak tankov mame dosť

7Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 9:47 am

Hydralix

Hydralix

Ja si ho tiez pametam z HS Smile a tiez som ZA vedel dobre tankovat

8Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 12:34 pm

MastaBlasta

Drobče ... kdyz me neznas tak me nesud .... sockety si nevidel ... povacsine parry ... doodge+stam... miluju kdyz me sudi nekdo kdo me nezna ... kdyz ja tankoval ty si jeset cucal palec v perinke a kolejbal se v koliske afro lol!

9Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 4:53 pm

Drobec

Drobec

no teraz myslim niesom len proti ale apsolutne proti nemam rad ludi čo nezesu krytiku ale e si to ty z radostov si ta inspektnem lebo chcem vidieť ako si dosiahol take staty teda ten rozdiel medzy hp čo je na urovni t5 a defens čo je na urovni AC normal

10Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 7:31 pm

Drobec

Drobec

a ešte drobnosť aky maš nik in game ,,Mastablasta" mi piše pleyer not found

11Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 8:23 pm

MastaBlasta

... Nekdo tady ma nervy :-D mazla se mi postava no už se to resi neboj :-) ja ti neutecu

12Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Tue Aug 25, 2009 8:26 pm

MastaBlasta

Drobče a to mam brat ted tak ze se mi mstis ze kdyz si bejval v High Society tak sem te nebral na raidy protoze si ak skakal jak sasek ?

13Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Wed Aug 26, 2009 11:13 am

Drobec

Drobec

ja nemam nič proti tebe osobne v High Society som nikdy na narniase nebol ja len že ked som pisal predchadzajuce prispevky nemal som naladu tak sa ti ospravedlnujem ale stejne sa mi nezdaju tvoje staty...

14Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Wed Aug 26, 2009 1:00 pm

MastaBlasta

Poho ale to me fakt zarazila takova kritika :-) no k tym socketum ... http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Mastablasta&realm=Narnias koukni a sam ohodnot ....vim ze staty nejsou supr ale pred 2 lety kdyz sem odchazel na offik sem mel nej tank eq na servru:-D nemohu zato proste ze doba jde dal Smile

15Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Wed Aug 26, 2009 4:01 pm

Drobec

Drobec

no tak čo sa tika eq je slušny no tie sokety neviem maš tam dosť zlich napr streng+stam alebo agy+sam tie by som určite menil s2 ramena tie treby meniť chest za 100boj ench na back daj 12defens alebo 12dodge to je na tebe ale 120 armor ti neprida skoro nič na chestu by som dal tiež 15defens alebo +6all stats na wrists 12stam a ruky 10 stam alebo 2%tret boty by som dal tiež 12 stam no a na svord daj ench na 15 pary+50%disarm. určite pred 2 rokmy si bol jeden z najlepšich trocha si to tu pametam vtedy kto mal t5 bol king a t6 nemal nikto no ako vidiš časi sa menia teraz už funguje viac menej všetko teda aj eq ludi pokročil a aj napriek predchadzajucej vymene nazorov vidim že niesi lamka ako som si na začiatku myslel a za nedostatočny eq proste nemôžeš ale ak si mal tento eq pred 2 rokmy tak si myslim že nebude pre teba problem pochodiť par heroikov a nafarmiť boj prerobiť enchy a sokety a podať si prihlašku znova zatial môj nazor pretrvava eq je nedostatočny proti

16Prihlaska Mastablasta Empty Re:Prihlaska Mastablasta Wed Aug 26, 2009 5:23 pm

Jehnátko

Jehnátko

no nevim ja sem PROTI moc konfliktni clovek lechce vyprovokatelny a nelibi se my to moc sice eq docela ujde ale warioru mame dostatek a kdyz uz nekoho tak rozhodne nekdo kdo se nerozciluje a neurazi hned lidi z guldy Evil or Very Mad

17Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Wed Aug 26, 2009 11:11 pm

MastaBlasta

Ok tady bych rad uvedl nove staty ktere sem po predelani enchu a socketu dosahnul : Block 28.72%
Parry 19.97%
Dodge 25.87%

DEFENSE : 520
HEALTH POINT : 14 693 ===== TANK EQUIP
AMOR : 17 888

DAMAGE FURY EQUIP : Full epic ZA KZ T4 raids eq : ATTACK POWER : 2084
CRIT CHANCE : Pocitam kdyz budou enchanty tak 28 % v battle stanci
HIT RATING : 145
HASTE : 46

18Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Thu Aug 27, 2009 2:04 am

Drobec

Drobec

no tak ten dmg už vyzera o niečo lepšie videl som aj tank eq a myslim že je dostatočny na t5 možno aj t6 raidy

19Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Thu Aug 27, 2009 2:07 pm

Quake

Quake

Jako sorry chlape, ale obouváš se tu do našeho tanka, a ty sám si měl při podávání přihlášky sockety i enchanty totalně na ho****, takovéto sockety by dal dokupy člověk, který dostal tanka poprve doruky a osoketil to dle anglického popisku statu u postavy... nevím co máte vy dva mezi sebou, ale tím, že je drobec naším členem se dostal skillově na hodně dobrou úrovneň, neříkám, že patří mezi nej tanky guildy ale rozhodně není špatný...

P.S. Rada pro tebe, když už se chceš někam dostat a podávaš někam přihlášku, tak to rozhodně není vhodná chvíle pro projevování hrdinství...ještě bych bral to, že se snažíš nějak obhájit, ale přístup typu "hraju to tisíc let, sem nejlepší, vim všechno nejlépe, ostatní sou odpad" rozhodně neschvaluji. Neber špatně co se ti snažím říct, jde mi jen o to aby jsi se nad tím zamyslel.

2. P.S. BTW, odkud jsi z LBC?...je nás tady docela dost co to hrajeme, tak jen tak pro zajímavost, že by jsme si mohli někam vyjít...

20Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Thu Aug 27, 2009 2:40 pm

MastaBlasta

Sockety sou blbe podle armory ... vcera me Drobec inspektnul... nikdy sem o sobe netvrdil ze sem nej ... tohle si vyprosim a k tomu Drobcovi myslim ze stacilo napsat LOW STATY a ne jeste me buzerovat a dodavat ze asi sem nevacsi lama tank .. nemohu zato ze armory je chybne ..

21Prihlaska Mastablasta Empty Re: Prihlaska Mastablasta Thu Aug 27, 2009 8:09 pm

xenasvk

xenasvk

EQ mi je ukradnuty, ale pripomínaš mi prístup Nakaschiho... kto vie, vie... PROTI

22Prihlaska Mastablasta Empty RE: Mastablasta Sat Aug 29, 2009 6:59 pm

Quake

Quake

Takže sesumírované, EQ spíše průměrný, warriorů teď máme poměrně dost, navic jak už bylo řečeno, troška konfliktní človět to asi bude a podal si přihlášku současně do další guildy a takoveto lidi nepotřebujeme, jde jim většinou jen o EQ a ne o guildu jako "takovou"...bohužel

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: