Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Jahan-rogue

+11
Ixal
diktys
Thali
Tasartir
Scoby
Skeletonek
Quake
Sajdi
Jehnátko
lorain
jahan
15 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Jahan-rogue Empty Jahan-rogue Tue Aug 11, 2009 11:00 pm

jahan

Nickname : Jahan
Class : Rogue
Race : Elf

Talent build : PVE 17/44/0
WoW hraji : 2roky
Za tuto postavu hraji : 2roky

Zkušenosti : Všechny hera,10 raidy i 25 raidy,nejen trash,vetsinu full clear
Staty : ( unbuffed )
HP: 9624
Mana : -
Energy : 100
Rage : -

Attack power : 1940 (s trinkety a weapon enchanty bez buffu)
Hit rating : 252
armor : 3829
crit : 32,18%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 32,51%
parry : 10,00%
resillience : 0 mam jen v bance par S2 veci

IQ :snad dostatecne :-)

Každý class vyplňuje to svoje

Stručný popis EQ:
Equip : Full epic. 3xT6 zbyte EQ za BOJ
weapons : Complet set The Fists of Fury

Chybí ti nějaké enchanty ?
Mám PvE - Ne, nechybí mam 2x mongoose

Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? z RS me kickl,ale duvod neni asi snizovali stavy

Přoč chceš jít právě k nám ?
Chci k vam protoze me bavi PVE a chci chodit raidy na urovni

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Neni rad posloucham a nemam problem mluvit

Profese : Mining 375, herb 375 ,masters potion-alch 375.
sekundární : FA 375,
věk : 23
město : Rakovnik

2Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 12:21 am

lorain

lorain

no ne dalsi RS to ste tam meli dobrou ocistu, to GuM hravlo v palici:D
no tak myslim ze sme na tom s rogunami tedka docela dobre a nejsem si jisty zda je potreba dalsi, ale samozrejme necham vyjadreni a konecne rozhodnuti na jehneti

3Jahan-rogue Empty re:Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 12:48 am

Jehnátko

Jehnátko

No tak to konec co to je ja se nedivim tem rs ze to cistej kdyz sem tohodle typka potkal poprvyv nejaky hero nebo co tak se my zdal v poho z eq ale nahle me vyved z omylu kdyz se me zeptal kde mu padaj t6 rukavice koukal sem jak puk clovek co ma 3xt6 pise todle nevim treba mel chvilkovou slabost nebo co ale nevim prijde my to spi ze ho nekam naportovali nevedel kde je a co tam dela lootnul nejakej token a sel do SC dobry kdyz opomenu todle tak staty jsou pekne hit crit i ap jsou v pohode na t6 rogue ale jaksi si myslim ze rogue mame dost a aktivnich a ne zrovna nejhorsi dmg ja sem spise proti ale pockam na ostatni vyjadreni Smile

4Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 12:53 am

Sajdi

Sajdi

No s tim co rikal jehne nevim moc...presto ze mame rogun dost bych byl ozna aj pro ale proazim jsem NEUTRAL

5Jahan-rogue Empty RE: Jahan Wed Aug 12, 2009 1:00 am

Quake

Quake

Takže EQ v pohodě, zkušenosti tudíž taky. Věk je taky v cajku, takže nebude muset chodit spát v 11 hod, když se nám raid malinko protáhne. Jsem PRO a myslím, že se pro jeden zkušenej a dobrej DMG misto určitě najde...každopadně si ještě počkám na pár dalších komentů Smile

6Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 1:09 am

Skeletonek

jako dmg ma docela luxus, blbosti na raidech nedela EQ na urovni, akorat ze mame tich rogun dost no ja se radim na neutral taky

7Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 4:02 am

Scoby

proti rogun je dost

8Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 10:26 am

Tasartir

a Víte proč byl vyhozen z RS ? myslim ze nejaky duvod mit museli aby ho vyhodili tkaze jsem PROTI a i kdyb nebyl z RS tak jsem stejen PROTI protze Skeletonek a Jehne jsou skro na kazdym raidu a Scoby by chtel chodit taky a nedostane se vetsinou takže další rogui nepotrebujem

9Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 11:38 am

Thali

Thali

Tasssartire, z RS vyhodili snad 50% hracu bez duvodu a nejake i me zname, cili ze byl vyhozen, bych jako zapor rozhodne nevidel.

Rad bych ho u nas uvital (slysel sem, ze am pekny dmg, ale radsi bych snim prva neco zasel, nejaky rychly hero) ALE velky problem je vtom, ze rogun mame hodne (ikdyz hodne kvalitni roguny asi 1-2) a bohuzel 3 roguni na raidu uz jsou moc (stvym EQ by jsi urcite chtel chodit raidy,ale nemel by jis jistotu).

10Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 12:00 pm

diktys

diktys

Proti myslim si že Rogun je dost

11Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 1:12 pm

Ixal

Ixal

Jednoznacne PROTI je to strasny noob co nevie rogunu ! minule mi zaspamoval chat ako dement Smile mas cestne miesto v mojom IGNORE takze PROTI

12Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 5:20 pm

jahan

Tasartir napsal:a Víte proč byl vyhozen z RS ? myslim ze nejaky duvod mit museli aby ho vyhodili tkaze jsem PROTI a i kdyb nebyl z RS tak jsem stejen PROTI protze Skeletonek a Jehne jsou skro na kazdym raidu a Scoby by chtel chodit taky a nedostane se vetsinou takže další rogui nepotrebujem
jako duvod vyhozeni se mi doslechlo ze nechodim na raidy,ale duvod nevim,na raidy jsem se snazil choditt,ale kdyz jsem v praci minimalne do 16:00 a raid byl od dvou tak me oak uz nevzali kolikrat,ale jestli je to pravda nevim.

13Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 5:21 pm

jahan

Falco napsal:No tak to konec co to je ja se nedivim tem rs ze to cistej kdyz sem tohodle typka potkal poprvyv nejaky hero nebo co tak se my zdal v poho z eq ale nahle me vyved z omylu kdyz se me zeptal kde mu padaj t6 rukavice koukal sem jak puk clovek co ma 3xt6 pise todle nevim treba mel chvilkovou slabost nebo co ale nevim prijde my to spi ze ho nekam naportovali nevedel kde je a co tam dela lootnul nejakej token a sel do SC dobry kdyz opomenu todle tak staty jsou pekne hit crit i ap jsou v pohode na t6 rogue ale jaksi si myslim ze rogue mame dost a aktivnich a ne zrovna nejhorsi dmg ja sem spise proti ale pockam na ostatni vyjadreni Smile
a nehrala zrovna sestra za me?:-)

14Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Wed Aug 12, 2009 5:30 pm

jahan

Ixal napsal:Jednoznacne PROTI je to strasny noob co nevie rogunu ! minule mi zaspamoval chat ako dement Smile mas cestne miesto v mojom IGNORE takze PROTI
jo to si pamatuju moje macro HEAL!mel jsem slabou chvilku a nasralo me wipovani v heru:-)Sry

15Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Thu Aug 13, 2009 10:57 am

Ixal

Ixal

jahan napsal:
Falco napsal:No tak to konec co to je ja se nedivim tem rs ze to cistej kdyz sem tohodle typka potkal poprvyv nejaky hero nebo co tak se my zdal v poho z eq ale nahle me vyved z omylu kdyz se me zeptal kde mu padaj t6 rukavice koukal sem jak puk clovek co ma 3xt6 pise todle nevim treba mel chvilkovou slabost nebo co ale nevim prijde my to spi ze ho nekam naportovali nevedel kde je a co tam dela lootnul nejakej token a sel do SC dobry kdyz opomenu todle tak staty jsou pekne hit crit i ap jsou v pohode na t6 rogue ale jaksi si myslim ze rogue mame dost a aktivnich a ne zrovna nejhorsi dmg ja sem spise proti ale pockam na ostatni vyjadreni Smile
a nehrala zrovna sestra za me?:-)

Chlapče spmataj sa ... hrala za teba sestra ? a zrazu si uz pamatas ako si mi spamoval whisp ? topis sa vo vlastnych klamstvach Very Happy ach jaj

16Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Thu Aug 13, 2009 1:26 pm

xenasvk

xenasvk

Ixal, ser na to, sam si u nas 2 tyzdne, takze tvoj nazor zatial neznamena nic Very Happy

17Jahan-rogue Empty RE:Jahan-rogue Fri Aug 14, 2009 12:03 pm

Jehnátko

Jehnátko

hej nevim fakt ale spatky k tematu kolik je sestre? Very Happy

18Jahan-rogue Empty RE: Xenasvk Fri Aug 14, 2009 12:59 pm

Quake

Quake

2 tydny? 5 dní pokud vim...

19Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Fri Aug 14, 2009 1:07 pm

jahan

Quake napsal:2 tydny? 5 dní pokud vim...
nn je ji 20,ale uz odjela do Anglie,takze smula:-D

20Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Fri Aug 14, 2009 1:31 pm

Neferian

Neferian

jahan napsal:
Quake napsal:2 tydny? 5 dní pokud vim...
nn je ji 20,ale uz odjela do Anglie,takze smula:-D

Quake odpovidal na pobyt Ixala zde Very Happy .

Záleží to na Jehnem a Quakovi no, ale taky si myslím, že rogun máme docela dost.

21Jahan-rogue Empty RE: Jahan Fri Aug 14, 2009 1:34 pm

Quake

Quake

20? tak to je akorát Very Happy, kdy že se vrací?

22Jahan-rogue Empty RE: Jahan-rogue Fri Aug 14, 2009 11:13 pm

Jehnátko

Jehnátko

hmm pekne Very Happy no nic napis my in-game hodime rec a nejakej ten inspect Very Happy

23Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Fri Aug 14, 2009 11:14 pm

stred123

Mne se Zda že je good ale ma neak moc Hitu a AP sou taky dostacujíci ja som PRO

24Jahan-rogue Empty Re: Jahan-rogue Sat Aug 15, 2009 1:51 pm

Kalgys

Kalgys

S timhle borcem sem par heraku odchodil..... equip luxus...co dodat, rogun je dost ale na BT se imba dmg hodi...a jestli otevrou SWP tk jeste vic...ja sem urco PRO

25Jahan-rogue Empty RE: Johan Mon Aug 17, 2009 12:52 pm

Quake

Quake

Takže po konzultaci s CM, jenž nakonec změnil názor jsme se rozhodli ti dát šanci, tvůj EQ je docela v pohodě a nějaké ty zakladní zkušenosti tam taky jsou...takže

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: