Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Corruption-rogue

+5
kxann
Han
Jehnátko
Sajdi
Neferian
9 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Corruption-rogue Empty Corruption-rogue Thu Oct 08, 2009 5:11 pm

Neferian

Neferian

Nickname : Corruption
Class : Rogue
Race : Undead

Talent build : PVE 20/41/0 (uprava na PvE)
WoW hraji : 4 roky
Za tuto postavu hraji : Nepamatuju se
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a cast 25manů - nejenom trash

Staty : ( unbuffed )
HP: 9 900
Mana : -----
Energy : 110
Rage : ----

Attack power : 1640 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 186 (byl zvednut během 2dnu o 60)
armor : 3784
crit : 26%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge : 28%
parry : 5%
resillience : s pvp eq 310

IQ : Velke :-D teda aspon myslim, ale nechci se precenovat.

Stručný popis EQ:
Equip : Full epic. 1/3 pvp eq. Snažím se nabrat PvE
weapons : s2 + s2 + gun z profese

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - nechybi

Chybí ti nějaké gemy ?
Ne
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Jsem u Templars of blood, ty davaj jenom KZ... do jine me nechteji... Tak jsem chtel jit za svym bratrancem Neferianem.

Přoč chceš jít právě k nám ?
Kvuli dobremu kolektivu. Jste nejlepsi PvE guilda.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Neferian , Kxann

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Vubec neni problem...

Profese : Zatim ne, ale budu na ni pracovat.
sekundární : FA 375,
věk : 15
město : Příbram

Něco o mě : Rad hraju wow a bavi me i fotbal ^^.

**Upraven hit a talenty

Naposledy upravil Neferian dne Sat Oct 10, 2009 11:19 am, celkově upraveno 1 krát

2Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Thu Oct 08, 2009 5:13 pm

Neferian

Neferian

Opět se nejde registrovat na forko takže sem dal přihlášku za něj, jinak myslim, že snahu nabrat eq má, hraje každý den, takže za mě Pro

3Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Thu Oct 08, 2009 6:00 pm

Sajdi

Sajdi

no ja jsem razantne PROTI,tech rogun ,obecne tech meelecek co mame v guilde my snad nemaji nikde...sry ale fakt je tu mrda meelecek Sad

4Corruption-rogue Empty RE:Corruption-rogue Thu Oct 08, 2009 9:05 pm

Jehnátko

Jehnátko

Ach jo dalsi protekcne zalozeni hrac Very Happy Very Happy ne tak k prihlasce je pravda ze tu mam melee dmg dost hlavne rogue takze uz jenom z tohoto pohledu pravdepodobne ne a i kdyby to nebylo musel bych byt proti pvp hrac ze znamkami pve eq se moc na raid nehodi malo ap crit podprumerny a hit je o neco lepsi nez sem videl u jinich pvp lamek ale nestaci kdyz ma rogue hit-cap 360-370 takze za mne proti sry ale nepomoch by si zapracuj este skus jinou guildu z progresem ssc a oka a potom podej prihlasku znovu diki Smile

5Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Thu Oct 08, 2009 11:45 pm

Han

Han

No já nvm ty staty..asi jen ten hit je slabší. Tak 300 je uz hodně dost, ale aspon tech 200 kdybys měl. Nebudu říkat esli jsem pro nebo proti a jen se chci zeptat. V kolik máš večerku přes všední dny a pak o víkendu Smile

6Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Fri Oct 09, 2009 2:47 pm

Neferian

Neferian

To neber jako zkoušku protekce, ja sem mu narovinu řikal, že šanci nema, ale chtěl to zkusit Smile takže za pokus se nic nedá Wink

btw, upravene staty..

7Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Sat Oct 10, 2009 12:36 pm

kxann

kxann

no bylo tu uz vic protekcnich prijeti a podle mne kdyby chodil jen t5 raidy a casem by se ukazalo ze to za rogunu fakt umi tak proc nedat sanci? steje ty t5 uz moc lidi nechodi.za mne PRO jako protekcne Very Happy ale PROTI kvuli stavu rogun no Sad === sem PRO

Naposledy upravil kxann dne Sun Oct 11, 2009 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát

8Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Sun Oct 11, 2009 7:29 pm

deadtray

deadtray

mellecek je sice dost ale prave vela ludom sa t5 dungy chodit nechce a t6 by urcite davali prednost inym to je jasne ale keby nam niekto chybal preco ho nevziat ja si myslim ze miesto prenho by sa tu mozno naslo na tie t5 dungy postupne mozno aj na dalsie ja bych mu sanci dal

9Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Sun Oct 11, 2009 8:46 pm

Soliderman

Měl sem možnost poznat toho člověka a jeho nasazení do hry je velké a ještě o to větší o to dostat se k nám a chodit aktivně všechno a equipovat se ... myslím že takový lidé by měli být v guildě a proto bych mu dal šanci se k nám dostat :-) .... sem PRO

10Corruption-rogue Empty RE:Corruption-rogue Mon Oct 12, 2009 12:56 am

Jehnátko

Jehnátko

nj ale berte to tak roguny na raidu jsou vzdy minimalne dve ne-li vyc i na t5,jo chapu treba je nasazeni a podobne ale takovych tu bylo okusili t6 a konec nechci rikat ze on zrovna jo ,.....ale spis de o to ze by byl prebitecni hrac moc by se ani na ty t5 dungy nedostaval se kouknete do guildy uz ted odmitam roguny na raid co bych delal snim? Ja nevim ja sem to rek rovnou ad zlepsi eq to znamena hit 200 minimalne 1800ap a 25-30% crit(podle toho jaka specializace) a muze vystridat nejakou neaktivnejsi rogunu na t5 a potom casem na t6 mozna.....jinak by nepomoch a roguna neni zadny booster je to proste jen dmg a aby mel dmg musi myt taky odpovidajici staty aspon minimalni...tod vse ende

11Corruption-rogue Empty Re: Corruption-rogue Mon Oct 12, 2009 9:21 am

Thali

Thali

To byla rec jak vino Jimmy. Hlavnes posledni vetou souhlasim.
Jsem proti, taky tu mam par znamych rogun (spis jendu rogunku), ktera ma lepsi staty a nedava si sem prihlasku, kvuli poctu zlodeju a meleecek vseobecne.

A hlavne se mi nelibi, ze v prihlasce hned zduraznuje, ze je bratranek Nefa. Pripada mi, jako by si myslel, ze kdyz to uvede, automaticky ho prijmeme.

Btw. Mozna to jehne bude brzo tridit a ty mene aktivni roguny poleti. Snahu o zlepseni statu u tebe vidim, zlepsil si hit (na ukor AP). To je +

12Corruption-rogue Empty RE: Corruption Tue Oct 13, 2009 6:16 pm

Quake

Quake

Takže konečně jsem si našel chvilku uzavřít i tuto přihlášku, když jsme před týdnem zamítli rogunu s daleko lepším EQ tak je téměř jasné, jaký bude závěr tady. Ten počet meele se zatím nemění, pořád jich je prostě moc a rogun jak by smet. Dalo by se bavit o přijetí dalšího meele, ale to by musel být jeden z méně početných class a rozhodně s lepším EQ. Si v kontaktu s Nefem, takže si myslím, že tě o stavu bude informovat. Pracuj zatím na EQ a zkus to později...bohužel

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: