Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska Tekenx - Druid

+4
Blind3rr
Sajdi
galloper
Tekenx
8 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska Tekenx - Druid Empty Prihlaska Tekenx - Druid Sat Jul 04, 2009 12:49 pm

Tekenx

Ahoj,

Nick: Tkenex
Class: Druid
Race: Tauren
Talenty: Momentalne Balance 48/0/13

Skusenosti: Tak mam prejde dungy od WC az po Hyjal Summit Smile so 100% uspechom.

Staty:

HP: 10672
Manna: 8420
Crit: 20.33%
BD: 1067
Hit: 67
Haste: 69

Popis EQ:
Takze moj main eq je do Feralu. Vacsinou som byval tank 18k hp non buffed (bear) 31k armor a mam aj FR set. No mam aj do dmg
3700 AP (cat) 42%crit.
Balance mam tiez full epic, no tento EQ je tak polovica PvE a polovica PvP, snazim sa zohnat co najviac do PvE.
Resto tiez full epic. Prevazne PvE.

Chybaju mi nejake enchanty ?
Nechybaju mi ziadne :-D

Chybaju ti nejake gemy ?
Nie.

Predosla Guilda: Beast of Twillight. Dovod odchodu je bohuzial rozpad, vacsina nas presla na Twinstar.

Preco chces ist prave k nam ?
Budem uprimny chcel by som sa pozriet do oci Illidanovi Smile ... Ale tak zda sa mi, ze ste celkom fajn partia ludi. Mozno
zazijem new zazitky Smile... najdem new friends Smile

Komunikacia cez VT:
Hehe, samozrejme.

Profesie:
Enchanting: 375
Alchemy: 375
Herbalism: 390
Fishing: 375
Cooking: 375

Vek:
17 rôčkov Smile

Nieco o sebe:
Nefetujem, nefajcim, sem tam si vypijem ! lol!
Tak som normalny student. Vo volnom case rad travim cas pri sporte, s priatelmi a samozrejme WoWku Smile.
Som za kazdu srandu, ved co by to bol za zivot keby nebola sranda. jocolor
WoWko hravam vacsinou vecer, no podla toho ako sa co dohodne, tak sa snazim dojst. A kedze som na leto nezohnal ziadnu brigadu,
vypada to, ze tu presedim cele prazdniny. Twisted Evil

2Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sat Jul 04, 2009 1:54 pm

Tekenx

Pridavam staty k feral EQ:

HP: 17780
Dodge:37.12%
Armor: 30 128
Defense: 411
Crit:33.94%
Hit: 62

3Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sat Jul 04, 2009 2:32 pm

galloper

galloper

Este prosim dopln aj staty k tomu heal eq kedze pises ze mas aj taky... mno tie balance staty niesu zle, rad by som videl konkretne tvoj equip ako vizera + gemy , to iste v feral bo sa mi zda ze mas gemy do defensu co nieje ta najspravnejsia volba pri feralovi... kazdopadne takyto univerzal by sa mohol vzdy hodit zatial je moj postoj neutralny ... ak chces napis mi ingame a rad si ta inspectnem a doplnim tu moj konecny nazor Smile

4Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sat Jul 04, 2009 4:28 pm

Sajdi

Sajdi

No dneska sem si s nim dal minirec a jako takhle je to pohodar,....co se tyce prihlasky..mozna bych byl PRO ,,ale nejvic by se u nej asi vyuzil Resto a Balance..pac feralu je vazne Moc :-)

5Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sat Jul 04, 2009 6:00 pm

Blind3rr

Blind3rr

staty vypadají pěkně, i přihláška se mi líbí, bohužel poslední 2 týdny sem vůbec ve wow nebyl tak nevím pořádně jaký je momentální stav druidů...

OT: ten defensive se druidům hodí kvůli redukci šance na crit kterou by druid měl mít 2,6% Wink

6Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sun Jul 05, 2009 1:43 am

Drobec

Drobec

ja viem iba o jednej morke čo chodi raidy a ono ten +5 spel cryt je krásna vec no a ked pozriem na staty neni čo riešiť ja som za

7Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sun Jul 05, 2009 11:14 am

Thali

Thali

Jsem tez pro...a duvod? Viz Drobec :-)

8Prihlaska Tekenx - Druid Empty Re: Prihlaska Tekenx - Druid Sun Jul 05, 2009 12:49 pm

Ashmaster

Ashmaster

jak už tu říkali,v guildě je málo aktvivních balance druidů a podle statů co vidím máš good eq sice ten hit je low,ale to se dá dohnat socketama,takže já jsem PRO

9Prihlaska Tekenx - Druid Empty RE: Tekenx Mon Jul 06, 2009 11:11 am

Quake

Quake

Nevim zda proběhl inspect, jelikože jeho výsledek tu není zapsán, takže mi napiš in-game o inspect.

10Prihlaska Tekenx - Druid Empty RE: Tekenx Wed Jul 08, 2009 3:16 pm

Quake

Quake

Už jsem byl informován o výsledku inspectu. Equipově na tom určitě špatně nejsi. Vidím zde i nějakou tu všestrannost, což je další plus...nikdo se nevyjádřil v zásadě proti, takže ti dávám šanci...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: