Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska-Kanaja

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska-Kanaja Empty Prihlaska-Kanaja Wed Apr 29, 2009 1:32 pm

Kanaja

Kanaja

Nickname : Kanaja
class : Hunter
Race : Orc

talenty : PVE 41/20/0
WoW hraji : 3-4roky
Za tuto postavu hraji : 10mesiacov s prestavkama

Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i 25many - trash

Staty : ( unbuffed )
HP: 8429
Mana : 5908
Energy : -
Rage : -

Attack power : 1431 (bez trinketů a weapon enchantu)
Hit rating : 106
armor : 5628
crit : 20.34%
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 0
Defense : 350
dodge :
parry :
resillience : s pvp eq 89-este zbieram pvp ale som zamerany na pve skor

Každý class vyplňuje to svoje

Equip : Takmer som full epic. 2 pvp eq. Snažím se nabrat PvE este viac ako mam
weapons : Malchazeen, Emerald Ripper , Sunfury Bow of the Phoenix. Snazim sa zohnat lepsie Smile
Dle potřeby

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? PTP, guilda se rozpadla

Přoč chceš jít právě k nám ?
Vela som ovas pocul a sam verim tomu ze ste kvalitna guild Razz rar sa pridam do takoveho kolektivu, jako je ten váš.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ziadny rad si pokecam a lepsie sa chodia raidy s vt

2Prihlaska-Kanaja Empty Re: Prihlaska-Kanaja Wed Apr 29, 2009 2:40 pm

xenasvk

xenasvk

velmi pekne napisana prihlaska, ale v statoch huntoch sa nevyznam, ja som PRO ale nech sa radsej vyjadria hunti...

3Prihlaska-Kanaja Empty RE: Kanaja Wed Apr 29, 2009 5:35 pm

Quake

Quake

Sice pěkně napsaná přihláška, ale ty staty nic moc, ale rači nechám vyjádření na huntrech...každopádně bych provedl rači inspect ve hře, takhle podle statu se v těch huntrech prostě nevyznám...

4Prihlaska-Kanaja Empty RE:Kanaja Wed Apr 29, 2009 11:40 pm

Quake

Quake

Takže jsem dnes provedl inspect, EQ neni nejhorší, ale chce to předělat komplet všechny gemy a udělat enchanty(nemá ani jeden) takže jen z tohohle hlediska si myslím, že mu AP vzroste o dobre 3-stovky...domluvil jsem inspect na stejnou hodinu jako s warry, takže to uděláme najednou...proto žádám někoho z našich zkušených huntru, aby se inspectu zúčastnili(pátek 1.5. v 16:30)

5Prihlaska-Kanaja Empty Re: Prihlaska-Kanaja Thu Apr 30, 2009 9:11 am

lorain

lorain

tak staty docela ujdou, nevim jak sou na tom naši hunteři ale ten muj ma teda určitě horši:P pokud se bude našim huntom, tak ja bych byl pro:)

6Prihlaska-Kanaja Empty Re: Prihlaska-Kanaja Thu Apr 30, 2009 11:23 am

xenasvk

xenasvk

co sa tyka enchantov, rad posluzim... Smile s gemami moze pomoct Quake, takze to najhorsie je za nami...

7Prihlaska-Kanaja Empty RE: Kanaja Thu Apr 30, 2009 1:24 pm

Quake

Quake

Quake může pomoc i s enchantem, protože ma jak ench tak jwc Razz

Jinak už jsem o tom s ním mluvil, řekl jsem mu, že co může sehnat, ať si nechá udělat a přinejhorším mu ostatní dodělám...zadrhel byl v pár částech eq, které slíbíl, že vymění...takže to beru také jako test, jestli umí splnit co slíbil Razz
Takže zítra v pátek čaO..

8Prihlaska-Kanaja Empty omg Thu Apr 30, 2009 10:23 pm

Kanaja

Kanaja

Quake pockaj prosim ta dostal som ban na hunteraz za cheaty vraj ked som bol v arene asi 40ludi dostalo naraz ban tak musim cakat kedy mi daju unban a inak som setko splnil mam aj enchanti,nove feet(epic),sockety(kus lepsie) a aj kit mam uz ap zveceny asi o 250 a hp na 9400takmer ...

Naposledy upravil Kanaja dne Thu Apr 30, 2009 11:04 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : nastatie prave som dostal unban :))

9Prihlaska-Kanaja Empty Re: Prihlaska-Kanaja Thu Apr 30, 2009 11:00 pm

Coursedone

Coursedone

Ano takto nejak vyzera prihlaska do pve gildy >>> hit rating v tvojom pripade uz sa da aj o nom uvazovat takze je jasne zameranie eq > pve pre mna ANO

10Prihlaska-Kanaja Empty RE: Kanaja Fri May 01, 2009 1:29 pm

Quake

Quake

Takže dnes jsme to už uzavřeli, předělal jsem mu gemy a dodělal část enchantu, takže je to už mnohem lepší Smile jinak doporučuju ted šetřit BoJ na trinkety, které jsou v jeho podání žalostné, jinak si myslím že bude dobrý dmg...a to že máme málo aktivních huntru mu akorát nahrálo do karet...takže

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: