Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Kanaja

+19
piggy
Tominoo
Hydralix
Isis
Neferian
Kristof
Kelinicuss
Bustrik
xenasvk
frezar
Thali
Hanz
Sajdi
Coursedone
galloper
Drobec
kxann
Siem
Kanaja
23 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Kanaja Empty Kanaja Sat Oct 31, 2009 12:49 am

Kanaja

Kanaja

tak kde mam zacat,tak zacnem od zaciatku leavol som guild s hlavneho dovodu lebo som spanikaril ze nebudem mat vobec cas na raid ked som sa v piatok prihlasil na kickbox a v piatok som si podal prihlasku do GoD s altom a nato v sobotu som leavol guild ale nie kvoli tomu ze ma do god este vtedy pravdepodobne nevzali ja som este pred tim leavol dobrobolne a nemalo to ziadny dovod s ziadnou guild no a nato ako som leavol asi za 3hodiny mi uzatvorili prihlasku do god.nato ako som leavol som to uz po hodine zacal velmi lutovat lebo som uz v DL bol takmer rok,a velmi rad by som vtom pokracoval len by som najprv musel dostat druhu sancu vela ludi som tim nasral ze som leavol guild a najme som sa nasral sam na seba ze som taky kokot a co som za picovinu spravil.tak vas prosim kazdy sa uci na chybach ja sa vzdy ucim na vlasnich bohuzial dajte mi prosim tu 2sancu a ukazem vam ze ste neurobili zle

2Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 1:01 am

Siem

Siem

hochu ty ses moc Laughing abych pravdu rekl ve chvili kdy sem videl ze kanaja leave guild a precteni si prihlasky v god vcetne jejich reakci mi vyskocil usmev na tvari a jen sem cekal za jak dlouho se tu tato prihlaska obevi Cool nebudu se vyjadrovat zda pro nebo proti to necham na jinych, zda ma mit kazdy druhou sanci mno mno tot otazka. Mam jen velke pochybnosti zda by tu ta prihlaska byla kdyby lidem v godu jeblo a tveho alta ti prijali.

3Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 1:11 am

kxann

kxann

Možná že dost lidi ma opačny nazor ale ja sem PRO,protoze podle mne by mnel dostat druhou sanci kdyz byl v guilde tak dlouho a pomahal ji pri progressu...a kdyz proste se bude chovat jak dmnt tak ho muzem kicknout nebo ne? ja myslim ze toho vazne lituje. aspon castecne mu verim.

4Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 3:18 am

Drobec

Drobec

kanaja kanaja kanaja no čo s tebov asi si mysliš že budem proti tvojmu prijatiu ale ani sam si to neviem vysvetliť ale chybal by si mi tu sice ta beriem ak parodiu na BM hunta (to neustale resovanie peta nema chybu :-D)niesi celkom lama a ak trochu zmeniš spravanie tak možno nebudem lutovať to že napišem ZA prijatie

5Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 12:07 pm

galloper

galloper

Takze ako pri prihlaske kazdeho noveho clena ma zaujima tvoj cas raidovania, ked si vravel ze ten "box" mas kazdy den , to by znamenalo ze by si sa dostaval len na bt , tak ako to je? Smile

6Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 1:39 pm

Kanaja

Kanaja

naot som uplne zabudol takze pondelok,streda,piatok zacina mi trening 17:00 a konci okolo 20:00cca este sa ponom najem a idem hned do wow a inak ostatne dni mam cas

7Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 1:54 pm

Coursedone

Coursedone

No tak toto je velmi zaujimavy pripad

Niekto by to totiz mohli zobrat dost vazne tvoje chvanie v poslednych dnoch
V tvojom pripade ma hlavne zaskocil ten odchod teda kedze si sam dobre uvedomujes ze sa skilom pohybujes niekde medzi altom a rekrutom a robis sprostosti na kazdom raide

Druha vec je ani nacasovanie nieje idealne hlavne co sa tyka tvojej prihlasky do godu

Neviem sam co si mam presne otom mysliet ale leavnut gildu akou je DL lebo nebudem mat asi cas nic nenapisem ani sa snikym neporadim ako by sa to dalo riesit mi pride (s prepacenim) sproste aj na teba a skor narychlo vymyslene

taketo nebespecne akcie by bolo treba stopnut hned na zaciatku lebo mozu nabrat velmi nebespecne rozmery - budu si tu podavat clenovia prihlasky do konkurencnych gild s tym ze sa tiez iba pomylili

na druhu stranu je stebou sranda a nevyvolavas konflikty si pomerne kludny mierne kruto zlameny

ja by som ti aj sancu dal ale velmi velkym a dlho trvajucim vykricnikom a nechcem pocut reci typu ale ja som nevevedel ze to pet moze natahnut, ale sak ja som este dnes nic nenatiahol az teraz, ale sak to nie ja to ten bugnuty pet - a pod.

Chcem dodat este jedno ak date kanajovi 2 sancu som zvedavy ako vyriesite Tasartira lebo pospravnoti by potom aspon podla mna mal dostat 2 sancu aj on

8Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 2:54 pm

Sajdi

Sajdi

Coursi,ale trocha jina situace,Kanaja kdyz vetsinou mohl,tak sel na raid,Tasartir ne

9Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 3:01 pm

Hanz

Tak jak jsem napsal u Tasartira tak i Kanajovi bych tu šanci taky dal. Snad si toho bude vážit a nezklame...

10Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Oct 31, 2009 3:29 pm

Thali

Thali

Jsem jasnovedec. Vedel sem, ze toto Kanaj udela a tak sem nad tim premyslel uz predtim.

Cili, zachoval ses vuci DL jako spratek. Guilda ti umoznila ziskat EQ, skill (taktiky)....a ty si podas prihlasku do GOD kvuli altovi.

CHCI UPOZORNIT, ZE HODNE LIDI MA SVE ALTY V JINYCH GUILDACH A NEJSOU ZA TO HUBOVANI

Ano, kanaja je jiny, pripad, ale jen proto, ze si dal prihlasku s altem k GoD neni pro me problem. Co je pro me problem je to, ze jsi kvuli tomu chtel leavnout i s mainem.

Stejne, jako sem byl u kxanna, jsem u Tasartira, tak i u tebe jsem PRO, ale mel by jsi se zamyslet a sekat dobrotu. Mozna jsem mekota, ale mne se proste blbe vyhazuji hraci, kteri tu byli temer od zacatku..

11Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 12:58 am

frezar

frezar

hmm kanajo, nesi asi spatny clovek, ale co predvadis to obcas prestava rozum stat.. leavnul si guildu beze slova a ted chces z5? mam ti dat dalsi sanci? jen se zamysleme nad tim jak to t bude vypadat kdyz si lidi budou leavovat jak na bezicim pasu a my je budem zase brat z5.. za mne neutral ad rozhodno ti vyzsi

12Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 1:02 am

Sajdi

Sajdi

U Tasartira jsem byl PRO,tady budu taky PRO,ale Kanajo,podle me ti to pro davam protoze jsi v guilde hodne dlouho a protoze vim co od tebe cekat Very Happy,ani nevim proc jsem pro,proste jsem PRO Very Happy cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops ale myslim ze kdyby se opakovalo to ze by jsi leavnul,tak by ti asi ani buh nepomohl Very Happy Tot vse zme strany a vsimni si kolik lidi dava PRO-tak si toho cen Very Happy Wink Wink Wink Wink bounce Kazdej si zaslouzi druhou sanci Razz Smile Very Happy Wink Shocked

13Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 2:42 am

xenasvk

xenasvk

kanaja, vies, ze mi furt lezies na nervy, ale aj tak som PRO Very Happy

14Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 6:50 pm

Bustrik

Také bych se rád vyjádřil k této věci.

Kanaja

Ten člověk mě nikdy neprovokoval, nikdy jsem s ním neměl žádný problém a i když měl nějaký problém on, tak byl v klidu a řešili jsme to dále, bez nějakých výbušných nebo hysterických scén.
Náhodou mi ten člověk přijde v pohodě a navíc byl v guildě dlouho. Jsem PRO.

15Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 9:17 pm

Kelinicuss

Kelinicuss

Chybovat je lidské, za mě PRO...

16Kanaja Empty Re: Kanaja Mon Nov 02, 2009 11:12 pm

Kristof

Za mna PRO nikdy som s nim nemal ziadny problem.

17Kanaja Empty Re: Kanaja Tue Nov 03, 2009 12:42 pm

Neferian

Neferian

Vcelku napohodu člověk, snaží se napravit své chyby a to se cenní, každý může zazmatkovat, ale první si chce uvědomit následky, které z toho pak plynnou. Takže první přemýšlet než konnat ... alespon v tomto případě. Za mě Pro

18Kanaja Empty Re: Kanaja Tue Nov 03, 2009 11:07 pm

Isis

Isis

hm...moc te nemam rada Razz ale co uz s lidma kdyz te chteli s5...ses typickej " gambler " a takovych asi u nas lidi chteji...u mne NEUTRAL

19Kanaja Empty Re: Kanaja Wed Nov 04, 2009 6:04 pm

Hydralix

Hydralix

som myslel ze tu bude aj kryseho nazor Very Happy ktori ta tak ma rad takze ked ti dali pro ostatny tak preco ne ja ) kazdy moze dostat druhu sancu ze kxane

20Kanaja Empty Re: Kanaja Thu Nov 05, 2009 3:28 am

Tominoo

ZA

21Kanaja Empty Re: Kanaja Fri Nov 06, 2009 7:26 pm

piggy

piggy

Já jsem PRO Very Happy .udělal chybu a lytuje toho. jinak kanaja neni špatnej človek já proti nemu nikdy nic nemel Very Happy možná sem ho občas naštval že sem si zneho udelal srandu ale jinak je to vpoho človek .

22Kanaja Empty Re: Kanaja Sat Nov 07, 2009 3:21 pm

Fox

Taky Pro ale posral jsi to Exclamation

23Kanaja Empty Re: Kanaja Tue Nov 10, 2009 3:32 pm

Kryse

Kryse

Kanaja spravil vela hluposti.

Velkou chybou bolo hlavne leavnutie guildy a snaha uprednostnit alta v Godoch pred DL.

Dlho som uvazoval co sem napisem ale nakoniec som dospel ku konecnemu zaveru.

Na zaciatku som bol plne presvedceny o tom ze tento clovek tu nema co hladat a ze bude od neho konecne pokoj. Na druhej strane som sa nad Kanajom zamyslel. Neviem ako je to mozne ,ale nieco v kutiku mojej temnej a drsnej duse mi akosi napovedalo ze by si zasluzil este jednu a poslednu sancu.

DKP bude mat samozrejme 0 ale ako trest by som navrhoval STOPLOOT na niekolko bossov a hlavne obmedzenie komunikacie na VT na urcity cas. Aby to nemal len tak zadarmo. A udelil samozrejme dotku typu este jedna blbost= kick

Takze za mna ANO

Ps. Kanaja to ze som ti dal "Ano" este neznamena ze ta mam rad alebo zacinam mat rad.

Boh ti raz odpusti a mozno aj ja Cool

24Kanaja Empty Re: Kanaja Tue Nov 10, 2009 11:56 pm

lorain

lorain

takže sice proti tobě nic nemam, ale i tak sem PROTI

25Kanaja Empty RE: Kanaja Wed Nov 11, 2009 3:18 am

Quake

Quake

Docela dost dlouho jsem přemýšlel co s tebou. I když tu tvrdíš, jak strašně tě to mrzí, pořád se sám sebe ptám na to samé "dá se ti ještě věřit?" myslím že odpověď získám asi jen od tebe tím, že ti dám ještě jednu šanci, takže mě prosím nezklam.

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Prihlaska-Kanaja
» Kick Kanaja

Povolení tohoto fóra: