Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Prihlaska ARYSA - MAG

+9
Kryse
Thali
Manhunt
Douky
Lhikan
Quake
Sajdi
xenasvk
Stormx
13 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Prihlaska ARYSA - MAG Empty Prihlaska ARYSA - MAG Sat Apr 25, 2009 7:29 pm

Anonymní

Anonymní

Nick name: Arysa
Class: Mag
Race: Blood Elf

Talenty: trochu oboji pvp/pve
Wow hraji: asi 1,5 roku
Za tuto postavu hraji cca 1 rok

Zkušeenosti:5many 10many a 25many většinout trash

Staty:Unbuffed
HP:8073
Mana:9401

Strenhgt:30
Agility:41
Stamina:486
Intellect:496
Spirit:204
Armor:1817

Bonus dmg:948
Hit rating:63
Crit Chance:24.65%
Mana regen 224

Eqip: Vestsina pve eqip ale najde se i pvp full epic az na Trinkety a ring.

Minula velka guilda: Thunderbirts se rozpadla a od te doby sem prosel nekolik guild ale nebyly se schopny dohoudnou k 25manu jen trash.

A k vam chci protoze chodite 25 many nejen trash. A znam od vas nekolik celkem prijemnych lidi.

Znam celkem dost lidi z vasi guildy.

VT mam naistalovane Very Happy.

Mining:375 Alchemy:365 Herbalism:340

Neco o me:
vek:15
mesto:Opava

S pozdravem Arysa.

2Prihlaska ARYSA - MAG Empty Arysa Sat Apr 25, 2009 10:25 pm

Stormx

Stormx

Za mna jednoznace PROTI ak mas tak maly mana regen a spell crit tak usudzujem ze 950 dmg si dal s Arcane talentami a to je fakt slabe

3Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sat Apr 25, 2009 10:27 pm

xenasvk

xenasvk

PROTI, stacilo mi zazitok na voidovi... proste PROTI PROTI PROTI

4Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sat Apr 25, 2009 10:28 pm

Sajdi

Sajdi

Ty vole ty si sem davas prihlasku v na Voidovi si to naschval natahl na nas ??...LOL PROTI

5Prihlaska ARYSA - MAG Empty RE: Arysa Sun Apr 26, 2009 3:08 am

Quake

Quake

To, že máš nainstalované VT, je pěkné, jen jestli ho umíš nastavit a používat....
Každopádně to co jsi minule předvedl v The Eye na voidovi bylo dosti nepochopitelné, nehledě na to, že z tvé strany nepadla ani omluva. Vzhledem k tomu, že se jednalo o úmyslný čin, jsem si říkal, co jsi tím chtěl dokázat. Teď mi to už je naprosto jasné...prostě si se zachoval jako malé dítě, kterému člověk veme hračku, o čemž vypovídá tvůj věk...
No, počkám si ještě na tvoje vyjádření k zmíněnému incidentu a potom to uzavřu.

6Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 11:26 am

Lhikan

Lhikan

to co jsi udělal na Voidovi tak to je neomluvitelné prostě si myslím že ty se k nám nikdy nedostaneš i když se snažíš být dobrej ale ty nikdy nebudeš a tím že mi budeš psát at tady napíšu že jsem pro tvoje přijetí tak tím si nepomužeš. já jsem Proti a už se k tomu nebudu vyjadřovat Exclamation Exclamation Exclamation

7Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 11:29 am

Douky

Douky

Co se stalo na Voidovi?? Very Happy

8Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 12:08 pm

Manhunt

Manhunt

Arysa cast SC portal. Arysa pull Void. Arysa run away to SC.

9Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 12:13 pm

Thali

Thali

Arysa rulezzz!! Laughing
KICK BAN MUTE UNINVITE .KILL ...cokkoliv, jen ne INV!

10Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 1:46 pm

Kryse

Kryse

Pamatam si ta este z PVP skillaz a tam si dostal kick + to co s urobil na Voidovi....
PROTI

11Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 2:15 pm

Hydralix

Hydralix

hehe

12Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 3:35 pm

Douky

Douky

Manhunt napsal:Arysa cast SC portal. Arysa pull Void. Arysa run away to SC.

respekt Very Happy:D

13Prihlaska ARYSA - MAG Empty Arysa Sun Apr 26, 2009 4:49 pm

Jehnátko

Jehnátko

mam te v ignor listu...kvuli voidovi a ted koukam a ty si podavas prihlasku.......jednoznacne proti

14Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 5:03 pm

misokosik

misokosik

dovi

15Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 5:18 pm

Thali

Thali

CO to sem pise za lidi? Podle nicku takove v guilde ani nemame Rolling Eyes

16Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 5:22 pm

Douky

Douky

Thali napsal:CO to sem pise za lidi? Podle nicku takove v guilde ani nemame Rolling Eyes

No asi si duchaplne dali jine nicky na forum nez do hry... Smile

17Prihlaska ARYSA - MAG Empty PRILASKA - ZAVER Sun Apr 26, 2009 8:05 pm

Anonymní

Anonymní

Zdravim. Jak vidim tak je moje prihlaska asi jednou pro vzdy uzavrena.... Ale i tak se vam vsem chci moc OMLUVIT za moje " velmi detinske" chovaní v raidu. Mohl sem se tedka vztekat jako v raidu kvuli konecneho nezadaru prihlasky, ale vidim ze tato cesta nikdam nevede..... Tak se s vama loucim. Sbohem

Arysa

18Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 10:50 pm

lorain

lorain

Alkohol napsal:Zdravim. Jak vidim tak je moje prihlaska asi jednou pro vzdy uzavrena.... Ale i tak se vam vsem chci moc OMLUVIT za moje " velmi detinske" chovaní v raidu. Mohl sem se tedka vztekat jako v raidu kvuli konecneho nezadaru prihlasky, ale vidim ze tato cesta nikdam nevede..... Tak se s vama loucim. Sbohem

Arysa

tak k tomu se snad už ani vyjadřovat nemusim, jak čtu nejsi v guilde zadany, muj hlas na tom stejne nic nezmění...

19Prihlaska ARYSA - MAG Empty Re: Prihlaska ARYSA - MAG Sun Apr 26, 2009 11:00 pm

Manhunt

Manhunt

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: