Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Arysa-Mag (Opet xD)

+11
Douky
Nui
Kryse
galloper
Stormx
ghostrider
Sajdi
Thali
Jehnátko
lorain
Alkohol2
15 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Arysa-Mag (Opet xD) Empty Arysa-Mag (Opet xD) Fri May 22, 2009 6:11 pm

Alkohol2

Nickname: Arysa
Class:Mage
Race:BLood Elfka

Ještě nez uplne zacnu popisovat svoji postavu tak bych se chtel znova cele guilde omluvit za me dětinské chovani na Voidovy. Uz se to nebude nikdy opakovat, o tomhle se mohli presvedcit uz nekteri z vas na Kz. Je mi to opravdu moc lito. Do vasi guildy bych strasne chtel.

Talenty: PvE 20/41/0
WoW hraji: cca 1 rok
Za tuto postavu hraji: cca 1 rok

Zkusenosti: vsechny 5many i 10 many 25 many vestsinou trash

Staty: Unbuffed
HP:8033
Mana:10376

Strenght:30
Agility:41
Stamina:584
Intelect:607
Spirit:184
Armor:2011

Bonus damage:1011
Bonus Healing:660
Hit Rating:149
Crit. Chance: 30,2%
Haste Rating:159
Mana Regen:289

Equip: full PvE az na 2 věci. Full epic az na trinkety a 1 ring.
Jsem PvE a enchant mam ale ne moc. A gemy mi vůbec nechybi.

Minula guilda Legends of War a odesel sem protože jsme se zmohli jen na KZ(zadny jiny raid jsme nedavali) a Hera.

Z DL znam: Douky
Lorain
Ketch
Lhikan
VT mam a používat ho umim Very Happy.

Profese: Mining 375 Alch:258 Herb.:205

Něco o me:
Vek:15
Město:Opava

2Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Fri May 22, 2009 6:28 pm

lorain

lorain

všem nam znamy Arysa:) ja myslim, že na sobě hodně zapracoval a do guildy hoodně chce, o tom svědčí už jeho 3 přihláška, mě se zda, že veděni řikalo, at se omluvi a vytahne BD nad 1000 to už jak vidim ma a omluvy sem si tam taky všimnul;) minulou nedělu sem ho vzal na kara, pač vim, že je spolehlivej a docela se vytahl, v dmg si vedl dobře a žadnou bylbost neudělal, nebo o ni aspon nevim... ti kdo tam semnou byli mužou potvrdit, ja sem pro přijeti, nevim jak je na tom Stormix se svími mágy, ale zda se mi, že v posledni době jich moc online neni a aoe dmg se myslim vždy hodi.... ja bych mu tu šanci dal, jak se vytahne, to už je jen a jen na něm

3Arysa-Mag (Opet xD) Empty RE:Arysa Fri May 22, 2009 6:33 pm

Jehnátko

Jehnátko

opravdu zase ne ani bych nechtel vydat v guilde dalsiho cloveka typu klokanek nemam to rad co si udelal i kdyz rikas ze si si to uvedomil nevim dite zustane z detinskim chovanim proste do GoD a do BL te nevzali nebo nevim a hlasis se opet sem za mne velke PROTI...kdyz te ostatni vezmou tak budiz ale je to na ostatnich No

4Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Fri May 22, 2009 6:56 pm

Thali

Thali

To je pravda falco a sam nejsem pro ani proti, ale na druhou stranu, tasartira taky hosne pomlouvali, at ho neveme a vidite, zmenil se.....

Myslim zem kazdy se meni a zaslouzi druhou sanci..mame rank recruit, tak nevim, necham to na vas...

Naposledy upravil Thali dne Sat May 23, 2009 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát

5Arysa-Mag (Opet xD) Empty RE:Arysa Fri May 22, 2009 7:57 pm

Jehnátko

Jehnátko

njn tesratir ale neudelal nikdy nic spatnyho na raidu v nasi guilde a pokud vim nechoval se detinski to co udelal a duvod proc to delal v minule guilde to az tak nebere, dobre neni to nic dobryho pro jeho reputaci ale jeho pusebeni v DL je dobre a nedela blbost kdez to arysa to udelal primo na raidu DL a musel si byt vedom toho ze asi ho nektery lidi za to nebudou mit radi a kdyby mel aspon trochu sebeucty tak si nepodava tolikrat prihlasku a uvedomi si ze mel nejdriv premislet a potom konat jiste nerikam ze nikdo nedela chyby ale ne chyby z primim cilem a ocividne chtene rikam je to na vas jak se rozhodnete ale k moji podpore sem se uz vyjadril. Rolling Eyes

6Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Fri May 22, 2009 8:06 pm

Sajdi

Sajdi

ja sem Spis PROTI ...

7Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Fri May 22, 2009 8:28 pm

ghostrider

ghostrider

ja len poviem ze staty celkom v pohode, ale nepoznam charakter hraca.

8Arysa-Mag (Opet xD) Empty Arysa Sat May 23, 2009 12:40 pm

Stormx

Stormx

tak co s tebou
Vcera som si prezeral kolko tix magov mame a uz len na raide ich bolo 6 co je uz dost na to aby sa guilda uzavrela
napis mi niekedy o inspect ked budes mat pve handry na sebe a pve talenty lepsie si ta pozriem a vyhodime zaver

9Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Sun May 24, 2009 9:46 pm

galloper

galloper

Vsetci dobre vieme co arysa spravil v tempes kípu, natiahnutie bossa a utek do portu neni moc inteligentne a ukaze charakter hraca...Proti

Naposledy upravil Manhunt dne Sun May 24, 2009 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : spatnej dung si dal)

10Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 5:23 am

Kryse

Kryse

Nechcem sa opakovat ale kazdy vieme co nam vtedy Arysa urobil v oku....zase je pravda ze sa ospravedlnil a ze asi naozaj chce zapadnut medzi Imba DL rodinu:)a odcinit co zavinil, inak by si nadaval prihlasku znova a znova. Z mojho pohladu by sa este jeden mage hodil do guildy , magov vzdy do raidu treba. Takze to zhrniem: dal by som mu este jednu sancu dokazat nam, ze to v oku bolo len nedoroznumenie a ze by si to mohol odcinit(ospravedlnit sa) ako slusne dps na nejako tom raide.

Kazdy predsa robime obcas blbosti takze by som ho zobral na skusku a overit co dokaze a ci ma chut pomahat guilde a taktiez na sebe pracovat.....ale ak by spravil co len jednu kktinu typu KLOKAN!!! okamzity KICK,BAN,KILL,PUNCH....teda este by som uvazil prijatie a dal chalaniskovi este jednu sancu

Pre

11Arysa-Mag (Opet xD) Empty Arysa Mon May 25, 2009 1:58 pm

Stormx

Stormx

Tak rozhodol som za v tvoj neprospech z jednoducheho dovodu
Tie staty co si uviedol je cisty blud
Po porade s inym magom som sa pozeral na tvoje staty cez armory a zistili sme ze nemas dokopy ziadny haste ani hit rating a tvoj spell dmg nesiaha ani v sne ku 1000
Pri inspecte si mal hrozne talenty
Az budes nabuduce k nam davat prihlasku nepis somariny
PROTI

12Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 2:22 pm

Thali

Thali

Souhlasima respektuji storme, ale never armory.... jak ho martinus nahodil, tak jsem tam jak zelenka to uz opravdu dlouho nejsem...je to pojebane.

13Arysa-Mag (Opet xD) Empty RE:Arysa-Mag Mon May 25, 2009 3:15 pm

Jehnátko

Jehnátko

je to mozne ze to martinus zase a opet pojebal ale je to arysa ani bych se nedivil takze souhlasim ze stomxem Smile

14Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 5:44 pm

Sajdi

Sajdi

jj ty armory seou v hajzlu ja tam mam veci na 60lvl !!!!!!!!

15Arysa-Mag (Opet xD) Empty Armory Mon May 25, 2009 5:58 pm

Alkohol2

Stormx me proveroval podle zabugovanych armoru = nesedici staty. Psal sem si s nim a rek mi ze se vyjadril jasne..... Mad Takze mam smulu

16Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 6:03 pm

Nui

Nui

Já jen chci říct, že arrmory nejsou určitě aktuální, teď už má třeba jiný věci atd ... ale to si jde zkontrolovat v inspectu si Screennout jeho věci a pak porovnat s Arrmorama a taky ty staty si jde orientačně spočítat.

Podlě mě má hezký Spell DMG a hezký crit chance a taky má nějáký spell haste to mu hodní minimálně 8% né-li 10% a hit rating taky nějáký má. Podlě mě jako mág je to hezkej a kdyby bylo místo pro nabírání sem PRO, ale nevim jestli je, to ví STORMX.

17Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 6:37 pm

Douky

Douky

Vsak staty ma v poho.. a jak vidno k nam chce, uz je to jeho treti prihlaska nebo kera... mu dejme sanci :-D

PODPLATIL ME=D

Naposledy upravil Douky dne Thu May 28, 2009 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát

18Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Mon May 25, 2009 7:08 pm

DeWon

DeWon

Staty good ale momentalne mame minimalnu potrebu brat dalsich magov ja som PROTI....

19Arysa-Mag (Opet xD) Empty Arysa Mon May 25, 2009 8:14 pm

Stormx

Stormx

omfg tak aby bolo jasne inspect prebehol normalne len par veci sa mi nepacilo tak som si natychlo pozrel armory......chcem vidiet ze v arcane talentoch mas rozdiel medzi BH a DMG 350 to je proste nemozne musel by si mat intelect 1400 tim padom manu urcite nie 10k proste tim statom neverim a inspect ma tiez nejak nepresvedcil o opaku

20Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Wed May 27, 2009 4:00 am

Coursedone

Coursedone

Po dlhom case som opet zasa zavital na forum a aj ked som to nemal v plane tak k tejto veci sa jednoducho neda nevyjadrit.

Predpokladam ze uz seci vedia ze stormix je CL takze celkom nechapem tie komentare okolo jeho hodnotenia o magoch vie asi toho dost a urcite viac ako podaktori chytraci to ze je bugnute armory este neznamena ze automaticky nieje schopny odhadnut pravdivost statov

Co sa tyka samotneho fesaka tak by som to tu snim skoncil. A za klamanie aj do buducna si uz prihlasku podavat nemusi. Niekto tu spominal nieco o charaktere. Tak aky je toto charakter ked niekto klame uz aj v prihlaske.

Za mna NIE

Naposledy upravil Coursedone dne Wed May 27, 2009 4:01 pm, celkově upraveno 1 krát

21Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Wed May 27, 2009 11:33 am

Thali

Thali

A ja byt tebou, tak bych se nenavazel do nas...

Psal jsme, ze Stormxe plne respektuji a souhlasim snim, jen jsem upozornil, ze armory nefunguje (aby se rpedeslo vsem nedorozumenim)..to zas snad neni takovy hrich...

Poud je CM proti, neni dal co resit

22Arysa-Mag (Opet xD) Empty RE: Arysa Wed May 27, 2009 12:16 pm

Quake

Quake

No včera jsem si ho ještě inspectnul a ty staty určitě nebudou tak vysoké, jak psal, ja mu ovšem dávám šanci se obhájit a to prinscreenem. Už včera jsme si řekl o print, ale musel sem narychle off, přesto jsem mu stihl ukázat imageshack.us a vysvetlit mu, jak to tam uploadnou... Takže toto je tvoje poslední šance dostat se k nám, pošli sem odkaz na ten printscreen, a pak to uzavřem...

23Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Wed May 27, 2009 2:33 pm

Blind3rr

Blind3rr

pokud možno ať ten screen obsahuje celej UI, ať to není screen typu manhuntova přihláška do GoD Very Happy

24Arysa-Mag (Opet xD) Empty Re: Arysa-Mag (Opet xD) Sat May 30, 2009 12:40 pm

Quake

Quake

Takže žádná další reakce, tím pádem nám je všem jasné, že tebou uvedené staty byly lživé a tím pádem se ti zavřela brána do této guildy na věky věků... Přihlášku prosím už nepodávej, protože ji už nikdo řešit nebude a bude smazána jako spam... Sorry, ale nepotřebujeme lidi, kteří se nejdřív chovají jako děcka, načeš při omluvě a žádosti o odpuštění ještě uvádějí nepravdivé staty... můj postoj při podání téhle přihlášky byl vesměs kladný, a vážně jsem uvažoval o přijetí, říkal jsem si, tu šanci by si zasloužil, ale opak je pravdou, akorát jsi se znovu zachoval jako malé prolhané děcko, ale neboj, každý z toho jednou vyroste...za mě PROTI a

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: