Nickname: Bigßboß
WoW hraji: 3 a půl roku cca
Class: Paladin
Race: Blood elf
Main Spect: Zatím Retri , na 80lvl Holy a Protect
Za tuto postavu hraji: 2 Roky
Played postavy: 16H/32MIN
Zkušenosti:Zkušenosti mam velice skvělé jak v PVE tak i PVP . Jsem zvyklý , že když se jde raid tak si všichni zapnou TS pro lepší komunikaci . Ale nevím jak to chodí u vás. Přizpůsobím se všemu bez problému
Talent build: Zatim : 0/5/9
Armory: Jsem ještě LOW lvl tak si zbytek určitě domyslíte
Staty: HP - 859 , MANA - 819
Bonus Heal:0
Mana regen:12
Crit chance:5.04%
Spell haste:0
A.Power : 207 Unbuff
Crit chance v Melee : 8.46%
Profese: Zatím žádné , až budu 80 pojedu BS a mining
Město: Orlová-Lutyně
Věk:17 za pár měsícu 18
Večerka:Nwm podle toho jak se mi chce spát :-D asik do 3rána
Něco o mě: Jmenují se Navrátil Pavel , rád pařím s holkama . CHodím na různé akce , do hospody atd ... Však to znáte .No momentálně jsem byl na dovolené takže nebyl čas expit . Jsem zaměřený na PC a vše okolo toho , ted budu mít praxi ze školy ve firmě ASUS . Jsem kuřák ,no a nic mě ted nenapadá . KDyby nějaké otázky tak se zeptejte . Budu se těšit na odpověd , čaues bando
WoW hraji: 3 a půl roku cca
Class: Paladin
Race: Blood elf
Main Spect: Zatím Retri , na 80lvl Holy a Protect
Za tuto postavu hraji: 2 Roky
Played postavy: 16H/32MIN
Zkušenosti:Zkušenosti mam velice skvělé jak v PVE tak i PVP . Jsem zvyklý , že když se jde raid tak si všichni zapnou TS pro lepší komunikaci . Ale nevím jak to chodí u vás. Přizpůsobím se všemu bez problému
Talent build: Zatim : 0/5/9
Armory: Jsem ještě LOW lvl tak si zbytek určitě domyslíte
Staty: HP - 859 , MANA - 819
Bonus Heal:0
Mana regen:12
Crit chance:5.04%
Spell haste:0
A.Power : 207 Unbuff
Crit chance v Melee : 8.46%
Profese: Zatím žádné , až budu 80 pojedu BS a mining
Město: Orlová-Lutyně
Věk:17 za pár měsícu 18
Večerka:Nwm podle toho jak se mi chce spát :-D asik do 3rána
Něco o mě: Jmenují se Navrátil Pavel , rád pařím s holkama . CHodím na různé akce , do hospody atd ... Však to znáte .No momentálně jsem byl na dovolené takže nebyl čas expit . Jsem zaměřený na PC a vše okolo toho , ted budu mít praxi ze školy ve firmě ASUS . Jsem kuřák ,no a nic mě ted nenapadá . KDyby nějaké otázky tak se zeptejte . Budu se těšit na odpověd , čaues bando