Nickname: Dorth
WoW hraji: přibližně 5 let s pauzami
Class: Mage
Race: Blood elf
Main Spect: arcane, pom-pyro
Za tuto postavu hraji: přibližně rok s pauzami
Played postavy: 25 dní 1 hodina
Zkušenosti: znám taktiky a mám zkušenosti že všech TBC raidů (mimo SWP) classic raidů, heroiců pochopitelně. Zkušenosti s WOTLK pokulhávají, znám prozatím pouze na pár normal, ale nemám problém se je naučit.
Staty:
Strenght: 32
Agility: 48
Stamina: 570
Intelect: 509
Spirit: 171
Armor: 2572
HP: 9438
MANA: 9801
Bonus damage: 833
Crit chance: 19,25% (bez clearcasting)
Hit rating: 36
Mana regen: 108
Spell haste: 0
Spell penetration: -
Resillience: 213
Profese: Tailoring 375+ , Mining 375+ a začínám skilloval JWL zatím low
Sekundární profky: cooking, fishing i first aid, všechno low
Chybí mi pouze několik enchantů, gemy mám
Toto je moje main postava
Alta mám Awakened (65)
Z přechozích guild jsem neodcházel, chodím po menších guildách, poměrně dlouho jsem dělal GuM jedné PvE guildě ze které později přešli někteří členové právě k vám (Dark Pakt).
K vám chci jít protože u vás mám pár přátel a rád by sem zažil dobré raidování bez "random demence" (omlouvám se za výraz, ale je to nejvyýstižnější )
Znám Cocuse a Notoriouse.
Ventrilo není problém mám s ním zkušenosti z předešlého hraní, akorát momentálně nemám funkční mikrofon.
Město: Kynšperk nad Ohří (asi nikdo neznáte západ ČR)
Věk: 17 a půl roku
Večerka: to nemohu pevně stanovit, ale v 99% nebývá problém být do 22-23 vzhůru
O mě:
Ahoj, jsem Petr Vrba. Zajímám se o stormchasing (lovení bouří www.stormchaser7.estranky.cz) a několik let hraju tenis, ve kterém chci hodně dosáhnout. Mám rád legraci, teď studuji střední školu (obor IT).
To je doufám vše co potřebujete, doufám že se k vám budu moci přidat...lovu zdar
WoW hraji: přibližně 5 let s pauzami
Class: Mage
Race: Blood elf
Main Spect: arcane, pom-pyro
Za tuto postavu hraji: přibližně rok s pauzami
Played postavy: 25 dní 1 hodina
Zkušenosti: znám taktiky a mám zkušenosti že všech TBC raidů (mimo SWP) classic raidů, heroiců pochopitelně. Zkušenosti s WOTLK pokulhávají, znám prozatím pouze na pár normal, ale nemám problém se je naučit.
Staty:
Strenght: 32
Agility: 48
Stamina: 570
Intelect: 509
Spirit: 171
Armor: 2572
HP: 9438
MANA: 9801
Bonus damage: 833
Crit chance: 19,25% (bez clearcasting)
Hit rating: 36
Mana regen: 108
Spell haste: 0
Spell penetration: -
Resillience: 213
Profese: Tailoring 375+ , Mining 375+ a začínám skilloval JWL zatím low
Sekundární profky: cooking, fishing i first aid, všechno low
Chybí mi pouze několik enchantů, gemy mám
Toto je moje main postava
Alta mám Awakened (65)
Z přechozích guild jsem neodcházel, chodím po menších guildách, poměrně dlouho jsem dělal GuM jedné PvE guildě ze které později přešli někteří členové právě k vám (Dark Pakt).
K vám chci jít protože u vás mám pár přátel a rád by sem zažil dobré raidování bez "random demence" (omlouvám se za výraz, ale je to nejvyýstižnější )
Znám Cocuse a Notoriouse.
Ventrilo není problém mám s ním zkušenosti z předešlého hraní, akorát momentálně nemám funkční mikrofon.
Město: Kynšperk nad Ohří (asi nikdo neznáte západ ČR)
Věk: 17 a půl roku
Večerka: to nemohu pevně stanovit, ale v 99% nebývá problém být do 22-23 vzhůru
O mě:
Ahoj, jsem Petr Vrba. Zajímám se o stormchasing (lovení bouří www.stormchaser7.estranky.cz) a několik let hraju tenis, ve kterém chci hodně dosáhnout. Mám rád legraci, teď studuji střední školu (obor IT).
To je doufám vše co potřebujete, doufám že se k vám budu moci přidat...lovu zdar