Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Zaikan - Rogue

+14
lorain
Kalgys
Kira
Quake
Mcprasak
jahan
Immortalis
Vesemir
Thali
piggy
galloper
psychaz
Jehnátko
RealZaikan
18 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Zaikan - Rogue Empty Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 4:06 pm

RealZaikan

Nickname: Zaikan
WoW hraji: 3 roky

Class: Rogue
Race: Troll
Main Spect: väčšinou ma človek vidí v Subtlety, pretože chodím často BG a areny, ale na raidy som vždy v Combat.
Za tuto postavu hraji: Za Zaikana asi tak 2 roky, ale mal som nejakú tú pauzu: iné povinnosti.
Played postavy: 72 dní a 5 hodín

Zkušenosti: Tak skúsenosti mám zovšadiaľ na tomto serveri, okrem SWP, pretože keď som mal pauzu ešte nefungoval.
Talent build: 19/42/0
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&rogue&3053001250000000000003203052002055100023210510000000000000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchQuery=Zaikan&searchType=characters&realm=Narnias

Screen z raidu: Bohužiaľ žiadne som si neodkladal ...

HP: 9 984

AP: 1 949
Crit Chance: 27,27%
Hit Rating: 224
Haste: 2.50/1.30 7.67%
Resillience: 18

Profese: Skinning, Leatherworking a Engineering.

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? Nie.

Je toto tvoje pravá main postava ? Nebo jsi měl/la za main v minulosti jinou ? Na tomto serveri je to main, kedysi som mal Druida na Sargu.

Máš nějaké ALTy? Nie nemám.

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Ja som neodišiel, potreboval som len pauzu, pretože som mal iné záležitosti. Keď som sa vrátil, tak Blacklist už nebol ...

Přoč chceš jít právě k nám ? Hľadám dobrý kolektív a dobrú guildu čo dáva raidy v poho a progresuje SWP.

Co nám můžeš nabídnout ? Som ochotný pomôcť ak to bude v mojich silách s hocičím a som good DMG.

Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? Zhruba 6 aj viac, niekedy menej záleží na okolnosťiach

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? Neviem, ak máte niekoho z Blacklistu tak určite. Vrátil som sa na server len včera tak neviem presne koho máte u seba Smile

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? Určite to problém nieje.

Město: Dubnica nad Váhom (SVK)
Věk: 21
Večerka: Smile

Něco o mě: Volám sa Marek mám 21 rokov, študujem v Skalici diplomaciu a medzinárodné vzťahy, mám rád atletiku, posilovanie, dokumenty, filmy, knihy (sci-fi) a moju rodinu Smile

Môj PVE EQ: T6 ruky a headka, Swiftstrike bracery a shouldre, Cloak of Fiends, Tunic of the Dark Hour, Belt of the Silent Path, Trousers of the Scryers' Retainer, Nyn'jah's Tabi Boots, Band of Ethernal Champion, Band of Devastation, Tsunami, Dragonspine Trophy, Madness of the Betrayer, Serpentshire Shuriken, Warglaive of Azzinoth off-handka a Rod of the Sun King (preto mace specialization, navracia mi energy s haste mi to dodava tak, ze mavam v raide asi 3x viac energy ako ine roguny...tzn odost viac hitov), v dmg som bol vzdy medz prvimi v Blackliste a tam sme T6skarov mali fakt pozehnane, peto sa nenechajte oklamat nizsim hit ratingom, kedze chodim haste ked mi zafacha trinket + talenty atd dam haste elixir tak main handu co ma 2.70 haste dam aj pod 1 sec. Asi nik nepozna haste rogunu preto sa Vam to zda zvláštne

Ano máte pravdu som aj PvP to, že ma niekto videl vo full brutal predsa neznamená, že nehrávam PvE.

Naposledy upravil RealZaikan dne Fri Jun 04, 2010 5:07 pm, celkově upraveno 2 krát

2Zaikan - Rogue Empty RE:Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 4:16 pm

Jehnátko

Jehnátko

No de to eq nevim mas v armorech pvp asi cekat na aktualizaci ale nevim jestli to ma smysl rogun co sem si vsim full stav ted se nedostavaj na raid za sve postavi takze navic i ten hit je docela low.......... PROTI

3Zaikan - Rogue Empty Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 4:27 pm

psychaz

psychaz

Rogue je FULL stav. Podle mě si spíš PvP roguna. Talenty na PvE rozhodně ne MACE spec + pár drobných ůprav by v nich chtělo udělat. Hit je low což je u PvE roguny špatné. Hoď sem potom link na PvE equip jestli nejakej máš.

PROTI

4Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 4:41 pm

galloper

galloper

lol tak dubnica nad vahom vravis Very Happy:D

5Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 5:08 pm

RealZaikan

Hmm skoro susedia Smile PvE EQ som doplnil už do prihlášky

6Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 7:16 pm

piggy

piggy

myslím si že ak by si vydržel hrát wootlk tak bych byl PRO protože vela ludí odejde pryč a už hrát nidky nebudou a taková dmg se nestratí :-P

7Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 7:34 pm

Thali

Thali

souhlasim. Na wotlk udajne pres polovina lidi odjede z G Very Happy CIli, kdyz vydrzis 2 meice a das si prihlasku pak, tak budu urcite PRO, ted zatim PROTI

8Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 04, 2010 11:37 pm

Vesemir

No,rogun bolo dosť,ale v poslednej dobe hrá aktivne len MC a jehne...psychaz a jahan tu už moc niesu ja neviem ale šancu by som ti dal vypadáš zaujimavo a ten pojem ´´haste roguna´´...no može to byť zaujímavé som zvedavý koľko by si s tým roztočil DPSka Smile
+podla toho čo píšeš sa asi dosť vyznáš

Takže také malé PRO

9Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Sun Jun 06, 2010 10:40 am

Immortalis

Immortalis

Stav meele je full, zatim PROTI. Jak rika Thali, zkus to pozdeji, nic neni definitivni...

10Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Sun Jun 06, 2010 10:12 pm

jahan

Vesemir napsal:No,rogun bolo dosť,ale v poslednej dobe hrá aktivne len MC a jehne...psychaz a jahan tu už moc niesu ja neviem ale šancu by som ti dal vypadáš zaujimavo a ten pojem ´´haste roguna´´...no može to byť zaujímavé som zvedavý koľko by si s tým roztočil DPSka Smile
+podla toho čo píšeš sa asi dosť vyznáš

Takže také malé PRO

Meles hovna jsem tu porad

11Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Sun Jun 06, 2010 11:19 pm

Vesemir

jahan napsal:Meles hovna jsem tu porad

Začnem si screenovať ludi v raide a potom sam uvidiš že niesi pomaly ani na každom druhom raide...mne je to uplne jedno či hráš alebo nehráš ale viem čo hovorim

12Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Mon Jun 07, 2010 12:15 am

jahan

Vesemir napsal:
jahan napsal:Meles hovna jsem tu porad

Začnem si screenovať ludi v raide a potom sam uvidiš že niesi pomaly ani na každom druhom raide...mne je to uplne jedno či hráš alebo nehráš ale viem čo hovorim

musis koukat ze jsem na altech a nejsem tam protoze je roug moc a stridame se tak se neser o cem vic prt,zeptej se Kvaka klidne a nez neco vypustis si to over

13Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Mon Jun 07, 2010 11:08 am

Mcprasak

Nehádejte se tu na forku pls

K vci, co jsem se ptal všech rogun, tak všechny 4 roguny zůstávají i na wotlk, zatím bych ani s rogunami na wotlk ani nic nevymýšlel, ted je full stav a když všechny plánujízůstat, tak bych zavřel ted nábor i na wotlk

proti

14Zaikan - Rogue Empty RE: Zaikan Tue Jun 08, 2010 12:37 am

Quake

Quake

Hmm, co s tebou? EQ máš pěkný, ale rogun máme aktuálně moc, nechám to tu ještě chvilku otevřené a uvidíme jak se to vyvine. Kdyžtak mi ještě napiš ingame, pokecáme...

15Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Wed Jun 09, 2010 4:31 pm

Kira

Kira

bola som s ním naxx dmg mal dobrý (aj keď je to low naxx..) len rogun a celkovo melee máme momentalne dosť.. :X takže neutral

16Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Thu Jun 10, 2010 1:46 am

Kalgys

Kalgys

Myslim ze jehne by se dal taky oznacit jako haste roguna:D proc wargleivů, trinket,slice and dice, meta, bubny, ten to dava i pod 0.5 si myslim.... jinak za me NEUTRAL kvuli vyse zminenym aspektum

17Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Thu Jun 10, 2010 2:12 pm

lorain

lorain

za eq, věk, zkušenosti PRO
kvuli přebytku rogun a meele dmg celkově v guilde PROTI

sečteno- NEUTRAL

18Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 11, 2010 9:54 am

Siem

Siem

at je to klidne kral rogun, ale proste nedostatkem teto classy proste netrpime nebudu hodnotit nic pouze to ze je to rogue tudiz PROTI.

19Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 11, 2010 1:18 pm

Drederiq

jn eq je sice pekny ale potrebujem locky a balance, sry PROTI Evil or Very Mad

20Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Fri Jun 11, 2010 2:05 pm

Blindie

Blindie

jsem pro , aktivita v poslednich dnech od oznameni prichodu wotlku celkem ubyla.

21Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Thu Jul 01, 2010 12:55 pm

Mcprasak

PRO

22Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Thu Jul 01, 2010 1:09 pm

Vesemir

Hmm,ako tak pozerám,rogun docela ubudlo,jedina aktivna roguna je Jahan a Zaikana v hre vidím každý deň.

23Zaikan - Rogue Empty Re: Zaikan - Rogue Thu Jul 01, 2010 3:31 pm

Rhoninsk

Rhoninsk

som Pro

24Zaikan - Rogue Empty RE: Zaikan Tue Jul 06, 2010 4:38 pm

Quake

Quake

Promluvil jsem s nim ve hře a nakonec z něj vypadlo, že ho stejně víc táhne PvP, ostatně jako tomu bylo v minulosti, co jsem slyšel od lidí z minulé guildy. Jelikož se karta obrátila, a naše rogunky toho naslibovali tolik, až to nakonec dopadlo, že jsme téměř bez roguny, tak by se nějaká roguna hodila, ovšem ne tahle. Chtělo by to někoho aktivního s větším zápalem pro PvE...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Similar topics

-

» Pajrex
» rogue i pvp ale i pve
» Gubi - rogue
» Rogue
» Rouge

Povolení tohoto fóra: