Nickname : Zuzla
class : Warlock
Race : Blood Elf
talenty : PVE 46/5/10
WoW hraji : 2 roky
Za tuto postavu hraji : skoro rok ak neratam prestavky
Zkušenosti : presiel som vsetko co sa da okrem world bossov
Staty : nechcem pisat kedze rychlo progressujem a uz zajtra mozu byt ine
HP: uvedene vyssie
Mana : uvedene vyssie
BD : 700
spell crit : 17 %
spell penetration : 0
spell haste : 45
spell hit :30
resillience : pure pve zatim
Equip : polo epic polo rare ale naberam epic eq doslova kazdym dnom (vcera som poninjoval v kara 3 epicy )
weapons : zatial overena klasika The Bringer of Death
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? PTP no viete ked niekto nevie ani zlozit grupu na SL hero aka je to pve gilda? ale co sa tyka takych lepsich gildy mam skusenosti z kdejakych gild od Beasts of Twilight cez Fists of Fury az po Guards of Dark
Přoč chceš jít právě k nám ? Ucarovali ste mi svojimi schopnostami, poznam par ludi od vas a pevne verim ze ste jak dobry kolektiv tak skvela grupa do akehokolvek dungu aj o polnoci
Rád vám pomohu s progressem. vzdy a vsade, dungy chodim bez jedineho zleho slova a nikdyneopustam partu az kym nezostane menej ako 3 ludia ( potom uz tam nikoho neviem portnut tak to troska straca zmysel )
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
uprednostnujem TSko ale co clovek neurobi pre dobru gildu
Nepovinné údaje
Profese : ako hovorim progressujem takze zatim ma prednost tailor s 250...dnes vecer uz 300, dalej to bude pravdepodobne mining a eng alebo ench, zavisi od toho po com je vacsi dopyt
sekundární : FA ale popri tailorovi len velmi rekreacne
guildě vše zadarmo .. nepytam nic za svoje sluzby a ked mam dam ked nemam rad pomozem zohnat ( len prosim ne primali ako fakt tam som uz o 6 rokov zostarol)
Něco o mě : ta co vam poviem, zavislak ako kazdy iny,hram kazdy den podla potreby gildy aj do rana, pijem, smrdim, chodim do skoly ale len provizorne, rad lejem ocot a slapem kapustu
věk :18
město : Kosice
class : Warlock
Race : Blood Elf
talenty : PVE 46/5/10
WoW hraji : 2 roky
Za tuto postavu hraji : skoro rok ak neratam prestavky
Zkušenosti : presiel som vsetko co sa da okrem world bossov
Staty : nechcem pisat kedze rychlo progressujem a uz zajtra mozu byt ine
HP: uvedene vyssie
Mana : uvedene vyssie
BD : 700
spell crit : 17 %
spell penetration : 0
spell haste : 45
spell hit :30
resillience : pure pve zatim
Equip : polo epic polo rare ale naberam epic eq doslova kazdym dnom (vcera som poninjoval v kara 3 epicy )
weapons : zatial overena klasika The Bringer of Death
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? PTP no viete ked niekto nevie ani zlozit grupu na SL hero aka je to pve gilda? ale co sa tyka takych lepsich gildy mam skusenosti z kdejakych gild od Beasts of Twilight cez Fists of Fury az po Guards of Dark
Přoč chceš jít právě k nám ? Ucarovali ste mi svojimi schopnostami, poznam par ludi od vas a pevne verim ze ste jak dobry kolektiv tak skvela grupa do akehokolvek dungu aj o polnoci
Rád vám pomohu s progressem. vzdy a vsade, dungy chodim bez jedineho zleho slova a nikdyneopustam partu az kym nezostane menej ako 3 ludia ( potom uz tam nikoho neviem portnut tak to troska straca zmysel )
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
uprednostnujem TSko ale co clovek neurobi pre dobru gildu
Nepovinné údaje
Profese : ako hovorim progressujem takze zatim ma prednost tailor s 250...dnes vecer uz 300, dalej to bude pravdepodobne mining a eng alebo ench, zavisi od toho po com je vacsi dopyt
sekundární : FA ale popri tailorovi len velmi rekreacne
guildě vše zadarmo .. nepytam nic za svoje sluzby a ked mam dam ked nemam rad pomozem zohnat ( len prosim ne primali ako fakt tam som uz o 6 rokov zostarol)
Něco o mě : ta co vam poviem, zavislak ako kazdy iny,hram kazdy den podla potreby gildy aj do rana, pijem, smrdim, chodim do skoly ale len provizorne, rad lejem ocot a slapem kapustu
věk :18
město : Kosice